Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Ipaq 1915 a Nokia 8310

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Dobrý den, koupil jsem si telefon Nokia 8310 a k mému úžasu nefunguje jeho spojení s mým PDA Ipaq 1915. Přenos navštívenek funguje, ale spojení s internetem nejde. S mým minulým telefonem Siemens S55 bylo vše ok. Nemáte někdo zkušenosti s propojením PDA s telefony Nokia? Děkuji za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    48

    Citace Původně odesláno od MrViki
    Dobrý den, koupil jsem si telefon Nokia 8310 a k mému úžasu nefunguje jeho spojení s mým PDA Ipaq 1915. Přenos navštívenek funguje, ale spojení s internetem nejde. S mým minulým telefonem Siemens S55 bylo vše ok. Nemáte někdo zkušenosti s propojením PDA s telefony Nokia? Děkuji za rady.
    Já se bez problémů propojuji na internet s Nokií 3650 přes IrDA na Ipaq 1915.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zkuste byt konkretnejsi - kdy se spojeni rozpadne? Navaze se vubec? Vas popis je bohuzel dost obecny...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    88

    Infraport funguje na posílání vizitek normálně i s PDa, ale PDA při pokusu o připojení na internet napíše: Dial-up was failed or failed the connection. A to během 1 vteřiny, ani se nepokouší něco najít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak to se tezko neceho chytit... Obecny postup radim (a sam se tim ridim) asi nasledujici:

    1. Zaloha a HW reset PDA
    2. Vypnout / zapnout telefon
    3. Nastavit pouze to spojeni a zkusit

    Jestli to nebude fungovat ani tentokrat, zkusit jeste jine PDA s timto telefonem, a pak pripadne reklamovat. Pokud to fungovat bude, muze byt problemmv nektere aplikaci, pak nastava celkem otravna faze instalovani jednotlivych aplikaci a testovani, jestli to jeste funguje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    38

    ja jsem to vyresil tak, ze jsem zasel do obchodu sveho GSM operatora podal jim telefon a iPaq a at to zaridej :-) kupodivu vse bez nejmensiho problemu funguje, hotovo za cca 15 minut.

    HP iPaq 1915, Nokia 6310i, Twist

    by C6
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Ipaq 1915 + GPS
    Od ipaq1915 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 16-01-2007, 20:10
  2. Ipaq 1915 a video
    Od djax v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 11:03
  3. Cestina na iPAQ 1915
    Od maer v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 19:28
  4. Ipaq 1915 a klavesnice
    Od djax v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-02-2004, 09:11