Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 10 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 147

Téma: MDA II - WM6 - rady, triky, zkušenosti (pouze HTC Himalaya!!)

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    5

    Uz jsem ani nedoufal a prece se podarilo.

    Vice info najdete ve foru buzzdev.net nebo na forum.xda-developers.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Konkrétní odkaz - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=326848

    Já jsem to tak před pár měsíci taky nečekal, MDA2 budu mít v únoru 4 roky a pořád na to vycházejí nové operační systémy, tenhle už je čtvrtý

    Zatím je to ale v raném stádiu:
    1. GPRS Not working
    2. The MMS Composer not installed as GPRS not working
    3. Battery status display Not Working
    4. Word Auto suggest not working
    5. BAck light is not fully functional (I have put in a round about way to make it usable)

    Zvlášť battery status a GPRS je hodně závažný problém. ROM vyzkouším snad v pátek, pokud se mi podaří upgrade přes SD kartu
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Tak co uz jste to nekdo vyzkouseli, ja by klidne zkusil, ale nefunguje mi spodni konektor, takze jedine, kdyz mi tu nekdo pisne navod jak to flashnout pomoci sd, pac co jsem tu nasel jsem napochopil
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    20

    Tak jsem to vyzkoušel.Je to rychlé, pěkné, ale už od včerejška zkouším jak se spojit s počítačem, stále mi to hlásí chybu. Přehrál jsem i rádio na 1.17 a stále nic. Nevíte někdo co s tím :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    19

    nemůže to být nastavením v Připojení/USB to PC/ zaškrkátko?
    ve WM5 mi to bez něj taky blbne...
    Jinak v sobotu budu zkoušet taky...teď je v práci fofr
    Brůča
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    20

    Mě to hlásí chybu networking error 608 active syns v pda ne v pc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    V readme se píše:

    Once the device comes to life after hard reset for the first time, goto Settings-->Connections-->USB to PC and check the advance network functionality.
    To jsi zkoušel ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    19

    A máš ActiveSync 4.5 ? Tuším že WM6 ho chcou...
    Br.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    75

    Jeden z tech bugu je vyresen - baterka:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\Events]
    "SYSTEM/BatteryAPIsReady"="Battery Interface APIs"
    Pak uz indikator ukazuje spravne
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    19

    je tu i cab, který by to měl opravit..
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=327988
    v sobotu vyzkouším, pak jeětě napíšu
    Br.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    ahoj, měl jsem u BA po přechodu na WM6 a nainstalování AS 4.5 taky problém s připojením. Vyřešilose to až po kompletní odinstalaci Kerio personal firewall. Vypnutí nepomohlo. Třeba se vám tahle informace hodí :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Jj. Kerio dělá neplechu i u WM05. Ale stačí vytvořit nová pravidla pro příchozí spojení a AS jede bez problémů. Nedivil bych se, že s WM06 to bude obdobné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    272

    ČAU to je parada že je WM6 i na MDA II
    Nenašel by se prosím nakej brnák kerej by mě to flashnul (nemám datakabel
    Nebo de tam nahosit třeba WM5 přes SD kartu, kdyby někdo věděl poradte děkuji (nikde sem to nenašel)

    WM6 zatím nepotřebuju až ta rom bude pořádně odladěná tak do WM6 rad pudu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jestli ti to pomůže, něco najdeš zde, právě to taky pročítám, protože na mém starém XDA2 už datový konektor neslouží
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    20

    ActiveSync 4.5 mam v počítači i tvrdý hard reset jsem zkoušel a furd nic. Ukazatel baterie jsem opravil v registrech, ale stále nemůžu přijít jak s mms. Ty stále nejdou.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 10 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. XPERIA X2 Rady,tipy,triky,Zkušenosti
    Od htcjirka v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-02-2010, 21:55
  2. Invisible shield - Rady,tipy,triky,ZKUŠENOSTI
    Od Lyzar12 v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 18:58
  3. WisBar Advance 2 - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od JP_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 180
    Poslední příspěvek: 24-06-2009, 21:05
  4. Reakcí: 35
    Poslední příspěvek: 15-12-2008, 23:08
  5. DinarSoft MemMaid 1.x - rady, tipy, triky, zkušenosti
    Od beecher v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-07-2006, 22:04