Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 44 z 44

Téma: Mio A701 a WiFi karta

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    154

    A co nastavení IP?Zkus to někde kde maká i ntb.Můj ntb mi taky najde sítě a píše conected,ale bez IP popř.hesla se do ní nepřipojím.A nebo když jsem daleko,ntb sít najde,ale nemá dosah aby odpověděl.Např.doma,když vyjdu s ntb ven,sít vidím,ale už se nepřipojím,vidím I sít mého poskytovatele tj. asi 700m od vysílače,ale ntb tak daleko nedosáhne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6

    Ty hotspoty jsou primo u zdroje (napr. primo v kavarne), takze by to nemelo byt daleko. (Mam max. pocet dilku). IP nevim protoze na notebooku pouzivam DHCP (IP je mi pridelena) a tak nejak doufam ze to umi aji ta WiFi v Miu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    154

    Wifina to určitě umí,ale widle jsou někdy uplně pitomý.zkontroluj si to v nastavení připojení.mě např.pokud používám GPRS ve fabrice a během stahování projdu někde kde není signál GSM,tak se mi přepíše heslo a musím ho zadávat znovu.Dělá mi to pokaždé.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    MaRTiNa_brno
    Guest

    Tak jsem si pořídila wifi kartu i-tec, dle návodu nainstalovala ovladač, zašla ve městě do kfc, dala si fullera a připojila se napoprvé na net Takže i-tec na mio a701 doporučuji:yes: Zítra to prubnu ve škole..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    134

    na nieco som prisiel,
    ak resetnete mio a mate vlozenu wifi kartu v sd slote pri resete, ovladace sa nacitaju a kedykolvek tam znova date wifi kartu funguje bez resetu. A dojde k resetu bez wifi karty, ovladace sa nenacitaju a wifi nebezi hned po vlozeni, ale chce to reset.

    aspon u mna je to tak
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    neoxo: Mas naistalovany MS net compactframework?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    134

    Ano mam nainstalovanu verziu 2.0

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    38

    U mne to funguje taky, ale jen kratce po vyjmuti... Kdyz se pokusim kartu vlozit treba druhy den, kdyz jsem mezitim se zarizenim pracoval, tak se ovladace opet nenactou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    2

    Kupil som si k Mio A701 (WM6) Spectec SDW-820, nainstaloval drivery, pripojil sa k AP, vsetko v poriaku az na jeden zasadny problem. PDA si od AP nevyziada IP cze DHCP ale stale si "vymysli" 169.254.43.244 co sposobi, ze som sice k AP pripojeny, nejde mi vsak internet.

    Skusal som driver na instalacnom CD, najnovsi driver z webu Spectec a stale nic. Utilita WLAN IP Maganer mi pise, ze mam na rozhrani wlan11b nastavene pouzit DHCP nie staticku IP tak uz som naozaj zufaly, neviem kde je problem. Poradte mi prosim
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    134

    jo tu IP adresu co ti zobrazuje to je APIPA, automaticka privatna ip adresa, tu si windows nastavi sam ak nedostane od DHCP IP adresu.
    Kludne si nastav staticku IP adresu a pojde ti to. Asi tam je nejaky problem s kartou - driver a DHCP na wifi routri.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od neoxo
    Kludne si nastav staticku IP adresu a pojde ti to. Asi tam je nejaky problem s kartou - driver a DHCP na wifi routri.
    A aku staticku IP ? Kazda Wifi siet moze pouzivat v ramci ine rozsahy. Okrem toho by to asi chcelo nastavit aj gateway, submask a dns.

    Skusal som na svojom "AP" (komp+wifi), nastavil som si spravne IP (192.168.2.20), Gateway (192.168.2.1), Submask (255.255.255.0) aj DNS (192.168.2.1), PDA pise connected, na internet sa nedostanem, aj Pocket Ping na 192.168.2.1 hlais Request Timeout.

    WLAN Utility este ukazuje Tx ako 0 a Rx ako nejake cisla, teda to vyzera ze wifi prijima ale nevysiela.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    1

    Mam Just mobil SDIO WIFI kartu . Rozmyslam o prechode na WM6 . Funguje tato karta pod WM6?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    21

    asi nikto newiete ci sa da zohnat tato uzasna karta aj na nasom trhu SD 2Gb+WiFi ale ako jedina dobra a dostupna mi vychadza tato tu neviete mi poradit ci mi pojde:?: diky :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    3

    Ahoj.
    V ziadnom pripade nedoporucujem. Tato wifi karta nepodporuje windows mobile 6. Ja sam som sa popalil na tejto skusenosti. Vyhodil som za kartu 57 euro a teraz mi je nanic. Hladam vhodny driver,ale bez uspechu. Takze pokial mas as MIO s OS cross bow ( windows mobile 6 ) tak neodporucam kartu Ovislink WL-1100 SD
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. a701 a SD karta
    Od Lucius_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-11-2007, 17:16
  2. wifi karta buffalo
    Od wolodaw v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-01-2006, 20:07
  3. Wifi Karta
    Od Banana_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-01-2004, 21:30
  4. WiFi SDIO Karta
    Od LeonardoCupranek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-12-2003, 11:32