Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 44

Téma: Mio A701 a WiFi karta

  1. #16
    hozjacz_ce4you
    Guest

    Citace Původně odesláno od Jeremi
    ten ovislink urcite nekupuj nefunguje pod WM5 mam to odskusane jednoducho niesu dodane ovladace na WM5
    Nevím co a kde a jak jsi zkoušel, ale toho OVISLINKa mám a i pod WM5 funguje naprosto v pohodě (a to dokkonce s dodanými drivery i utilitou co je na přiloženém CD).
    Obvykle se chytne bez restartu, občas je nutné jej vložit 2x (stejně jako píše neoxo u tý Just Mobile). Jinak bez problémů zvládá jak WEP, tak i WPA-PSK s TKIP. Takže no problem.
    Mohu doporučit (vzhledem k ceně, za jakou se prodává...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od quick100
    To prokji
    Mam Spectec SDW-820 a ten driver mi bohuzel nefunguje... Mam LF ROM 9.5 07 08

    Vracim se bohuzel zpet k driveru Spectec a musim se asi smirit s tim, ze pred kazdym pouzitim WiFi karty musim Mio restartovat... Je to ale pekna pruda...
    Pokud máš nainstalovaný MS net framework , tak je skutečně restart nevyhnutelnej /to jen soudruzi z Redmontonu někde udělali chybku-nic zvláštního/. Já framework na nic nepoužívám a s tím driverem vm5 beta od AmbiCommu to šlape O.K....Jinak mám R65 ofiko a lokalizaci SS poslední verze, navíc programy RESCO suity /explorer, pluginy/ a SPB /pocketweather atd/ , dále standartní prg - TT6,Smartmaps,Idos..a samozřejmě IBM WEME Javu s pár aplikačkama...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    38

    Pockej, to chces rict, ze za ty nuceny restarty, aby se nacetl driver muze Framework???!!
    Tak to je vazne ulet....
    To teda v Redmondu opravdu pos**li!! :
    Muzes prosimte nejak vysvetlit, proc se tak deje, nebo poskytnout nejaky link s vysvetlenim teto chyby (pardon vlastnosti) protoze Framework opravdu pouzivam pro nektere aplikace. Problemy dela Framework 1, nebo 2??
    Diky...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Citace Původně odesláno od quick100
    Pockej, to chces rict, ze za ty nuceny restarty, aby se nacetl driver muze Framework???!!
    Tak to je vazne ulet....
    To teda v Redmondu opravdu pos**li!! :
    Muzes prosimte nejak vysvetlit, proc se tak deje, nebo poskytnout nejaky link s vysvetlenim teto chyby (pardon vlastnosti) protoze Framework opravdu pouzivam pro nektere aplikace. Problemy dela Framework 1, nebo 2??
    Diky...
    Já jsem měl nainstalovane 2.02/poslední aktuální verzi/ kvůli zkoušení WEB browseru-tý nástavby -viz http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=25298.
    Jedva jsem nainstalil framework , přestala se wifina hlásit- pomohl pouze restart se zasunutou kartou ve slotu. Protože jsem na tom browseru neshledal nic extra /radši používám minioperu džaví/a taky mi bylo líto těch zbytečně frameworkem obsazenejch pěti mega, tak jsem framework zas odinstalil--a ejhle, stačil jeden restart MIA s prázdným slotem a už to zase chodí Plug&Play - můžu karty /sd 256kingston-1Gbkingston-4Gb adata - wifi SDW 11B/ přehazovat dle potřeby.Proč to tak je jsem nezkoumal , dvacet let v IT mě poučilo , že některých informací-zvláště od MS- se člověk prostě nedohledá...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    38

    Ten tvuj link mi nejak nefunguje...
    Nicmene pouzivam Framework kvuli navigacnim nastrojum (GPS tuner 5 a podobnym) se kterymi pracuji. Framework mam primo soucasti ROM - jedna se o neoficialni verzi ROM od OKIho. Potrebu Frameworku shledavam stale castejsi, prislo mi to jako dobry napad, aplikace pod Frameworkem se zrejme lepe programuji. Pokud tedy problem vznikl na strane aplikace, kterou proste musim pouzivat, tak jsem v pasti...
    Jinak, mam dojem, ze Framework 2.neco, je soucasti aktulizace AKU 3.5, ale nejsem si jist. To by znamenalo, ze problemy s ovladaci techto karet asi cekaji kazdeho, kdo provede upgrade systemu...
    A to se vyplati!!!
    ---- Sakra, uz by nekdo mohl udelat neco poradne ----
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Ad link - musíš smazat tu tečku na konci..
    Ad verze Frameworku : součástí WM 5 je verze 1.0 /SP3/ a s tou to funguje /ta je součástí i poslední ofiko R65 od Mia , kterou mám v mašince..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    38

    Diky za doplneni informaci o verzi Frameworksu, ale ja prave potrebuji verzi 2.
    V zivote by mne nenapadlo, ze to zpusobi nefunkcnost neceho jineho.
    Asi by to chtelo nejaky patch, ktery to spravi, to by ale nejdrive nekdo musel popsat zavadu a jeji priciny... To ze to pravdepodobne dela Framework 2, je sice krasne, ale lepsi by bylo vedet, ktery proces, nebo modul konktretne a jakym zpusobem zabranuje z nacteni ovladace... Bohuzel moje znalosti takhle daleko nesahaji...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6

    Rad bych se pripojil k dotazu ktery tu uz padnul a to:

    "Jak nastavit pripojeni pres WiFi kdyz pri vytváření nastavení nového připojení k internetu (Nastavení - Připojení - My ISP/...Moden...danou kartu vůbec nemohu nalézt, je tam jen GSM, blutooth,..... Přitom ovladač je ok"

    Skousel jsem uz cokoliv, aji vytvaret pripojeni pres nejaky ten hybrid COM1 a vechno chtelo cislo na vytaceni .

    pls help ops:
    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    18

    pozna niekto
    i-Tec SDIO 802.11b/g Wireless LAN karta
    tuto kartu?...nasiel som ju v obchode a predavac tvri ze na 100percent pojde na Mio 701. Tak ak ma niekto skusenost, pripadne odbornejsi nazor (co je podla mna skoro kazdy dalsi ) tak som Vam vopred vdacny.
    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6

    Jo, presne tuto jsem si koupil . Funguje aji pod WM5 jenom nevim jak ju nakonfigurovat :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    131

    gashtan: Karta funguje bez problemov na Miu A 701.

    majkos: S konfiguraciou som nemal problem, vsetko funguje tak ako ma, len trocha robi problem .net Compact famework 2.0 (karta niekedy nefugovala pri vlozeni, bol potrebny reset pda, vid vysie pripevky). Konfiguraol som ju cez Wireless Manager -> Menu - Wifi settings.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6

    A jak donutim IE, nebo Operu aby toto pripojeni pouzival? Nema se vytvaret nejake ISP? Jinymi slovy, kdyz jsem pripojeny (na wifi mam zobrazeny connected), proc se mi IE nedostane na net?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    154

    Citace Původně odesláno od neoxo
    ci nevadi plastovy kryt?
    ani nie ale horsie je ze tym ohybanim
    sa potom nechce narovnat a potyzdni ma to uz riadne stvalo tak som ho odlepil
    a teraz je to uz ok
    bal som sa ze to bude hrozne ale je to celkom ok, bez toho krytu
    Jo to odstávání krytu mě taky pěkně deptá áááággrrrrrr!!!!!!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    154

    Citace Původně odesláno od majkos
    A jak donutim IE, nebo Operu aby toto pripojeni pouzival? Nema se vytvaret nejake ISP? Jinymi slovy, kdyz jsem pripojeny (na wifi mam zobrazeny connected), proc se mi IE nedostane na net?
    A na co seš připojenej s wi-fi??Router nebo modem nebo kam??
    Dostaneš se do domácí sítě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6

    Treba kdekoliv venku na nejakym free hotSpotu. Vlozim kartu, nainstaluju ovladac. Vsechno ok. Prijdu k nejakymu HotSpotu (kde je free internet a vpohode se tam pripojuju s notebuku). Ve Wireless nastaveni tu sit vidim. Jsem dokonce aji pripojeny (pise mi to connected) ale kdyz dam IE a nejakou stranku, tak nenabehne (neco ve smyslu jako ze neexistuje zadne funkcni pripojeni k internetu). Presnejsi hlasku presne zapisu a doplnim.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. a701 a SD karta
    Od Lucius_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-11-2007, 16:16
  2. wifi karta buffalo
    Od wolodaw v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-01-2006, 19:07
  3. Wifi Karta
    Od Banana_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-01-2004, 20:30
  4. WiFi SDIO Karta
    Od LeonardoCupranek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 11-12-2003, 10:32