Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: MIO A501 - čeština

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    3

    Ahoj koupil jsem si MIO A501 a už jsem docela zoufalej ajk tejden sedim od rána do večera u internetu a scháním kde se dají stahnou mapy a čeština abych si svojí novou mašinku počeštil. Pomozte prosím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    Citace Původně odesláno od IceDee
    Ahoj koupil jsem si MIO A501 a už jsem docela zoufalej ajk tejden sedim od rána do večera u internetu a scháním kde se dají stahnou mapy a čeština abych si svojí novou mašinku počeštil. Pomozte prosím.
    čeština se do mia a501 nainstaluje sama po hard resetu návod je http://www.sunnysoft.cz/faq.php?id=144
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    Citace Původně odesláno od bobby
    Citace Původně odesláno od IceDee
    Ahoj koupil jsem si MIO A501 a už jsem docela zoufalej ajk tejden sedim od rána do večera u internetu a scháním kde se dají stahnou mapy a čeština abych si svojí novou mašinku počeštil. Pomozte prosím.
    čeština se do mia a501 nainstaluje sama po hard resetu návod je tady http://www.sunnysoft.cz/faq.php?id=144[/URL]
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    3

    Super díky už je to česky :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    Citace Původně odesláno od IceDee
    Super díky už je to česky :-)
    neni za co taky mi to poradili
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    6

    Dobrý den,

    prosím prosím... Potřebuju poradit, koupil jsem si A 501-čku a nejde mi instalovat na kartu ani do Mio recorvery, ale vše se instaluje do zařízení (ať zvolím cokoliv) Vůbec nevím, co stím(

    Tim pádem nemůžu nainstalovat navigaci ani nic většího, vůbec se nevytvoří program files na kartě, ale vždy v zařízení...

    Už jsem naprosto zoufalej....

    Díky za každou radu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    já jsem udělal po prvním spuštění to, že jsem obě paměti naformátoval. Dělá se to tak že se otevře v nastaveních/system/eutility záložka formát a nechá se provést formát paměti Mio Recovery. Obdobné je to i s sd card. Je to možné provést i v nějakém správci souborů, např.resco explorer. Nicméně některé programy mají přímo v popisu se instalovat přímo do zařízení (sunnysoft čeština, klávesnice a pod.)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    6

    Jak je ještě možné nainstalovat Tomtoma? Pokaždé mi to nainstaluje do zařízení, ale ostatní programy už jdou na kartu, ale v případě této navigace vůbec nevím co mám dělat... Zdá se mi jako nejlepší a proto bych jí měl rád v Miu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    soubory co se sami nainstalují do zařízení lze vyjmout a vložit do mio recovery, nebo na sd card. Jenom je potom nutné spouštět aplikaci z průzkumníka, nebo u zástupce ve vlastnostech změnit cestu ke spouštěcímu souboru. Udělá se to ve správci souborů (např.resco explorer, win comander apod.) já mám tomtoma i s mapami komplet v mio recovery.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    6

    Tak jsem vše zkopíroval na kartu a pořád mi to píše, že mapy nebyly nalezeny... Všechny soubory jsem nahrál do jedné složky, protože vím, že s tim měl Tomtom v Qteku problém, ale tady už nevím co dál...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    já mam tomtoma v program files_navigator a mapy normalne ve slozce v hlavnim adrsari. musi to byt asi rozdelene
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Kadl92
    Guest

    Prosím vás, nevíte, jak si nainstaluju znova češtinu na Miu A501, když už jsem si ji omylem smázl?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    Citace Původně odesláno od Kadl92
    Prosím vás, nevíte, jak si nainstaluju znova češtinu na Miu A501, když už jsem si ji omylem smázl?
    Pokud je mio z ČR tak stačí udělat hard reset a ona se tam nainstaluje po sama.restartu
    Jinak interwrite stáhnout a nainstalovat znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. mio a501 a opera 9.5
    Od MrProper v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 14:16
  2. Mio A501
    Od H5n1 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-05-2008, 14:40
  3. MIO A501 - jak je to s vydrzi
    Od Karel_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 19:07