Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: funguje M700 jako LED svítilna ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8

    Zdravim, je to zajímavé, ale nenašel jsem nikde diskuzi s támhle tématem, a nebo jsem to přehlídl. Nevíte kde bych našel utilitku na nepřetržité rozsvícení LED diody ( Blesku) na M_sedmistovku , ....kuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nebude lepší pLamp?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8

    Moc se omlouvám, ale nechci urazit výrobce, ale tenhle app je dobrej tak když učíš svoje děcko barvy , ale HW rozsvícení LED (blesku) nemá konkurenci, na svém předchozím telefonu jsem ho používal neustále, i přesto že to neuměl, naučil jsem ho to... i přesto že všude strašili že delší svícení může poškodit LED, tak jsem to používal. Nyni nemám sebemenší pochyby, že to na M700 nefunguje, musí to fungovat, je to jenom zdrojovej kód, kterej někdo musí napsat....určitě to existuje tak jestli o tom něco vít, prosím o Název app,
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Sneek
    app je dobrej tak když učíš svoje děcko barvy
    ROFL To bude mít David ohromnou radost. Ty barvy jsou volitelné, takže to můžeš použít třeba k zastavení nebo výpravě vlaku.
    To má tvoje cihla tak mizerný displej, že jedna ledka svítí víc? :O
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8

    Nema mizerný displej, ale podsvícení mám vždy staženo skoro na minimum, a nějak se mi nechce pořád zvyšovat abych mohl svítit, a nemužu srovnávat ledky pro podsvícení s vysoce svítivou leddiodou, která mi jako svítilna vždy vyhovovala, vpráci třeba spravuji mašiny a někdy je tam dost blbě vidět a potřebuji si posvítit, nechce se mi běhat na druhej konec firmy pro baterku, když bych jí měl v M700vce tak budu zas in.
    Děkuji za další odpovědi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8

    Tak jsem si zagoogloval a zjistil jsem, že na každé zařízení musí být specialní aplikace, pač každý výrobce má adresu k diodě jinde,..
    našel jsem akorát na HTC a na motorolu q bohužel na tenovi to nefachá



    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    12

    Ja to delam takto: zapnu fotak, prepnu na nataceni videa, zapnu blesk (diodu) a svitim jak svetluska
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    58

    Zial na M700 sa to tak asi neda...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    19

    Citace Původně odesláno od DiDa
    Ja to delam takto: zapnu fotak, prepnu na nataceni videa, zapnu blesk (diodu) a svitim jak svetluska
    a muzes rict jak zapnes tu diodu pri nataceni videa? vim ze se to da v nastaveni videa zapnout,ale me teda pri videu nesviti...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    12

    Ja nevim, me jo. Zapnu fotak, pak se prepnu na video (ikona fotaku), kliknu na nastaveni (klic) a zapnu blesk a sviti trvale. Vyzkouseno dvakrat pri psani prispevku.
    Mam X500+ WM6.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od michallos007
    Zial na M700 sa to tak asi neda...
    Aha, tak asi ne. Myslel jsem, ze je to v podstate stejna cihla jako ta moje. Me to fakt takto funguje. Tak sorry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    19

    tak to mas v poho, me to nejde
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Svitilna v HD
    Od rady4_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 01-05-2009, 22:42
  2. Eten M700 jako modem pro připojení k webu
    Od Frantisek1_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 08-08-2007, 13:27
  3. X500 a M700 funguje jako flash disk!!!
    Od Panot v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 06-06-2007, 18:39
  4. TyTN jako kapesní svítilna
    Od Viktor Čistič v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-12-2006, 13:28
  5. Funguje N 6230i jako modem pro DATAPHONE 2 / MDA II ?
    Od Jan Svoboda v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 16-01-2006, 12:54