Často (1x za 1 až 2 dny) se mi stává, že prostě přestane fungovat telefonní modul. Napíše to "No Service". Normálně vypadá že je zapnutý, ale nefunguje. Nezabírá na to ani vypnutí modulu a zapnutí. Prostě pořád "No service":
Tak restartuju smartphone a telefonní modul funguje jako kdyby se nic nestalo. Jenže zase nefunguje Wifi. Na homescreenu, kde je normálně vidět stav wifi (Wifi: off/Wifi: moje síť) je prázdno a v nastavení Wifi (WLAN settings) prostě chybí první položka "Wi-Fi".
Zjistil jsem, že Wifi se dá nahodit, když asi 2x zopakuji tento postup: vyndám za chodu baterku, nastartuji smartphone..
Takže tento postup dělám každý nebo každá druhý den. Což je o nervy, protože při startu mě to cinkání přestává bavit. A když smartphone funguje v pořádku, a potřebuji udělat soft reset, tak musím opět aplikovat výše zmíněný postup, protože prostě Wifina nenaskočí!!:
:
Pokud jste dočetli až sem, tak Vám děkuju.
Mohl by někdo navrhnout co s tím? Já už fakt nevim co dál, to vyndávání baterky a cinkání je fakt hrozný...
PS: Kdybyste chtěli, tak Vám se hodím Screenshoty když nefunguje wifina nebo telefon.