Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 3 z 3

Téma: WM6 Tornado: Jednou nefunguje telefon, potom zase Wifi...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    17

    Často (1x za 1 až 2 dny) se mi stává, že prostě přestane fungovat telefonní modul. Napíše to "No Service". Normálně vypadá že je zapnutý, ale nefunguje. Nezabírá na to ani vypnutí modulu a zapnutí. Prostě pořád "No service" :

    Tak restartuju smartphone a telefonní modul funguje jako kdyby se nic nestalo. Jenže zase nefunguje Wifi. Na homescreenu, kde je normálně vidět stav wifi (Wifi: off/Wifi: moje síť) je prázdno a v nastavení Wifi (WLAN settings) prostě chybí první položka "Wi-Fi".
    Zjistil jsem, že Wifi se dá nahodit, když asi 2x zopakuji tento postup: vyndám za chodu baterku, nastartuji smartphone..

    Takže tento postup dělám každý nebo každá druhý den. Což je o nervy, protože při startu mě to cinkání přestává bavit. A když smartphone funguje v pořádku, a potřebuji udělat soft reset, tak musím opět aplikovat výše zmíněný postup, protože prostě Wifina nenaskočí!! : :

    Pokud jste dočetli až sem, tak Vám děkuju.

    Mohl by někdo navrhnout co s tím? Já už fakt nevim co dál, to vyndávání baterky a cinkání je fakt hrozný...

    PS: Kdybyste chtěli, tak Vám se hodím Screenshoty když nefunguje wifina nebo telefon.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Tu hlasku No servise jsem vzdycky spolehlive vyvolal spustenim aplikace Oxios Memory. Zrejme to shodi i ovladac telefonniho modulu. Projevilo se to vzdycky az po chvili, takze mi nejakou dobu trvalo nez sem si to spojil dohromady. Ted uz pouzivam jen Oxios Hybernate.

    Ale to asi nebude tvuj problem. Mas tam WM5 nebo WM6? Predpokladam, ze hard reset si uz zkousel....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    17

    Jo já Oxios taky používám, takže to možná bude tím (ještě to pořádně vyzkouším).
    Mám tam WM6 a ten master reset jsem zkoušel.

    Takže to vypadá, že problém je z části vyřešen. Pravděpodobně za to může Oxios Memory. Co ale s tou Wifinou? Máte někdo nějaký nápad?
    díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus 535 nefunguje telefon
    Od big boss v sekci P5xx
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-09-2009, 18:21
  2. zase jednou o MDA Compact & HTC Qtek s100
    Od Sleeper_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-06-2007, 08:59
  3. Qtek 9060 - po flashi nefunguje telefon
    Od stano77 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-11-2006, 06:26
  4. MDAc- nefunguje telefon! příjem ano, odchozí ne! HELP!
    Od nejsempanna v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 09:30
  5. MDA1 Nefunguje telefon.
    Od Morte_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 09:32