Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: Priklady (samples) programovani pro PDA v C++

  1. #16
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Uprimne netusim, co Vam tam muze tak haprovat.
    A zkousel jste vsechny varianty zvlast? Zkousite to v PDAnebo jen v emulatoru? Zkusil jste si vypsat do souborunejake debug hlasky? Abyste vedel, jake funkce jsou volany a v jakem poradi a kdy se nektera volani zacykli?
    Na starsich Windows CE, pro ktere jsem SIP psal, tyhle problemy fakt neznam...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Mno zkousel jsem to jen v emulatoru co je s WM5 SDK... jinak pokud vim vetsina kodu co byly na starsi WinCE tak na WinCE 5 nefungovala - cetl jsem nejaky diskuze kde byly popsany zmeny ale tak moc jsem tomu nerozumnel...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Emulator je obcas na tyto systemove hratky nespolehlivy.
    O zmenach vim, proto jsem upravoval kod do poskytnuteho prikladu.
    Pokud me nenapadne nic dalsiho, zkusim upravit a prepsat ten priklad. Ale pocitejte s tim az nekdy pristi vikend... po 15.11.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    mno jestli budete mit cas tak by to bylo fajn zkusit to primo na tom prikladu zatim zkusim MSDN forum treba nekdo z tamnich bude vedet...
    Tak zatim diky moc za pomoc a dobrou noc
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    Ty svoje okno vytvaris jako child hlavniho SIP okna. Pokud to je maly, tak se muzes po...t, ale svoje nezvetsis. Musis zvetsit toho parenta. Takze v metode CInputMethod::Select:
    Kód:
    RECT rcSip;
        GetWindowRect(hwndSip, &rcSip);
        int hdiff = BITMAP_HEIGHT-(rcSip.bottom-rcSip.top);
    MoveWindow(hwndSip, rcSip.left, rcSip.top-hdiff, BITMAP_WIDTH, BITMAP_HEIGHT, FALSE);
    g_hwndMain = CreateWindow(g_ptszClassName,TEXT(""),WS_CHILD,0,0,BITMAP_WIDTH,BITMAP_HEIGHT,hwndSip,(HMENU)NULL,g_hInstDll,NULL );
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Saman: Tak to me nenapadlo, ze se snazi bkf1 narvat vsechno do maleho okna, kdyz na zacatku psal, ze vsechny moznosti, jak tradicne okno zvetsit, zkousel
    no jo no, pod svicnem byva nejvetsi tma
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    1,452

    No, mozna to neni nejcistsi reseni, veci kolem SIP moc neznam, ale okynka jo
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    TO SAMAN:
    Dikec funguje to Fakt dik moc tohle je reseni myho problemu

    TO RSTEIN:
    Mno ja zkousel vsechny moznosti, ktery mi davaji smysl + to co jste mi radil i kdyz je dost mozny ze jsem vase rady spatne pouzil... jako rikam jsem takovej ten hloupej Pascalista takze potrebuju vedet co presne kam hodit... vlastni hlavou vymyslim vetsinou jenom takovy ty z vaseho pohledu jednoduchy konstrukce typu IF...THEN atd. Kazdopadne vam dekuji moc za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Jeste mam jeden problem ktery me celkem zaskocil. Ten sample DvorakSip nezvlada psani ceskych znaku jako ěščřž atd. Po stisknuti tlacitka ke kteremu je prirazen takovy znak se nic nenapise (zadny znak). Zkousel jsem najit nejaky zpusob jak to vlozit treba ze bych misto konkretniho znaku napsal jeho kod treba u00e1 ale nefunguje :/ Nevite prosim nekdo jak z toho ven? Asi se znaky unicode pisou v jinem tvaru ne? Tusim ze v CSharpu staci napsat jen treba u00e1 a hned to vyhodi odpovidajici znak...

    EDIT: tak jsem si nasel ze unicode znaky se pisou v takovym tvaru: '\u00E1'
    ale stejne to nefunguje - zadny znak se nenapise

    Nenapada nikoho aspon v ktere casti kodu bych mel hledat problem? Prosim aspon zkuste nekdo neco nahodit treba na to prijdu sam Zkousel jsem to treba vyresit v casti
    Kód:
    typedef struct {
        BYTE    bVk;
        UINT    wcUnshift;
        UINT    wcShift;
        UINT    nCtrl;
        DWORD   fdwFlags;
        int     nLeft;
    } KEYENTRY;
    ale bez uspechu

    Jinak sample je na http://www.taptapsms.wz.cz/files/Dvoraksip_test.rar
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Jenom pro uzavreni tematu a pro osttani - jak jsme se shodli skolegou BKF1, problem byl pouze v zadavani char misto WCHAR.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Programování v C#
    Od abdulrahman v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-07-2006, 19:02
  2. Programovani pro WM5
    Od m:rek v sekci Programování
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-04-2006, 12:24
  3. Programování her
    Od Thomas. v sekci Programování
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-02-2006, 15:06
  4. Programování PDA
    Od Petr Filipi v sekci Programování
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-05-2005, 13:35
  5. Programovani
    Od v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-07-2002, 08:53