Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: treo 750v a wm5

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    6

    Dobrý den,mam problém s chodem wm5,na pocatku bylo pda scela funkcni pak sem ale nainstaloval par programů a po resetu mi prestalo poslouchat ovladani hlasitosti a tak to slo dal az po par resetech nemam v menu start zadne odkazy a vlastne si muzu zapnout jenom posilani mailu a nastavení časoveho pasma.activsync mi hlasi 38 neodstranenych konfliktů.Pomohl by upgrade na wm6?Prosim poradte co v takovem případe delat,bohuzel mam windows mobile prvně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Upgrade na WM 6 pomuze. Tedy spise nasledna cista instalace.
    Nenapsal jsi, cim-jakymi skvelymi aplikacemi jsi si PDA zasvinil, ze se takto chova. Mam Treo asi 4 mesice a zadny problem s nim nemam.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    6

    problemy zacly po instalaci lokalizace od sannysoftu,a taky sem zapomnel napsat ze pri najizdeni windowsu blika cervena ledka...
    Podivate se prosim na tuto stranku,je to wm6 update:
    http://kb.palm.com/SRVS/CGI-BIN/WEBCGI.EXE?New,Kb=EUPalmSupportWKB,TS=PalmEUWKB_UK ,case=obj(2031)
    ale pisou tam v downloadu vodafone uk,tak nevim jestli pobezi i na ceskeho..?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    6

    Tetka sem zjistil ze pro download upgradu potrebuju seriovy klic windows mobile,ale ja se do menu nastaveni nedokazu dostat neznate nekdo program ktery by toto cislo z trea vytahl??
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    csfan:

    Nemas ceske Treo. Kdybys mel, nepotreboval by jsi ceskou lokalizaci. Osobne doporucuji lokalizaci Mobilnaut se kterou nemam osobne zadne problemy (subjektivni pocit, snad to zase "nekomu" nebude lezet v zaludku).
    Ad seriove cislo:
    Pokud jsi rozhodnuty provest upgrade a nemuzes se opravdu dostat do Settings, proved hard reset. Pri upgrade stejne prijdes o data dokud si je nesesynchronizujes zpatky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    6

    Napis mi jeste prosim jak se hard reset u treu provadi,protoze sem to nejak nepochopil..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Drzet cervene tlacitko a zmacknout spickou stylusu resetovaci tlacitko - je v levem spodnim rohu pod krytem pametove karty.
    Jakmile se objevi dotaz "Erase all data", staci zvolit "yes" a je to
    Hodne stesti!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    6

    Dík moc,uz je zace funkcni!!!!)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    6

    Ale porad mam jeste nejasno v tom stahovani wm6:na vyber jsou verze
    -Treo 750-1.12-VFU or Treo 750-1.16-VFU
    ale ja mam verzi treo750-1.12-VFC
    a serial mi stranka nechce vzit..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Palm Treo 750v up WM6
    Od RiderX_ce4you v sekci Palm
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-12-2007, 20:02
  2. Treo 750v a WM 6
    Od Jarda Lukas v sekci Palm
    Reakcí: 48
    Poslední příspěvek: 04-10-2007, 12:54
  3. Treo 750v
    Od Treo 750v v sekci Palm
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 27-09-2007, 15:58
  4. PALM TREO 750v
    Od sakall v sekci Palm
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-09-2007, 10:20
  5. Treo 750v a Navigator 6
    Od Adam Kalina v sekci Palm
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-03-2007, 19:12