Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: V nabídce paměť-spuštěné programy se mi zobrazuje položka desktop a programy

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    23

    Ahoj, v nabídce paměť-spuštěné programy se mi zobrazuje položka desktop a programy dřív se to tam neobjevovalo (A696 WM6), když dám ukončit programy tak mi to vyhodí hlášku Shell a pod tím je napsáno: V prostředí došlo k neošetřené chybě, systém se ho pokouší restartovat. Když dám ukončit desktop, tak se nemůžu dostat na obrazovku today a zobrazují se mi jen programy.
    Co s tím?
    Máte to tam taky?
    Chci to dát pryč, hodil by se mi program co zobrazuje spuštěné všechny aplikace a jejich cestu kde jsou nainstalovány.
    Dík!

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    6

    Dobrý den,
    dnes se mi stalo to samé. Nevím, co to způsobilo, ale rád bych to vyřešil. Poraďte, prosím.. Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    23

    Je to jednoduché, řešení jsem nenašel jiné než vymazat jednu ze zmíněných aplikací, počasí jsem si samozřejmě nechal, takže resco explorer šel pryč a pak už to bylo v pořádku, je to nějaký divný konflikt mezi těmito dvěma aplikacemi. Nic jineho jak to vyřešit nevím.
    P.S. Ještě mě taky štve, že mě nejdou klasicky odinstalovávat jakékoliv aplikace, musím je mazat všechny ručně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    12

    aj u mna na a639 (wm6cz) je v zozname spustenych app ten deskop a programy. + taktiez nefunguje odinstalovanie niektorych app :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    23

    Tak co nepřišel někdo na něco nového ohledně toho resca exploreru? Zjistil jsem, že se mu nelíbí zároveň spuštěný plugin pocket weather a resco. Pak se tam po resetu objeví ty desktop a programy a je to v háji. (zkoušel jsem dnes novou verzi resca exploreru, ale udělalo to to samý...)

    A jak jste na tom s odinstalováváním programů? funguje vám to normálně? Mě ne, viz. předchozí příspěvek...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    12

    ani mne nejde odinstalovanie programov... a to som skusil uz 2x urobit "trojhmat"... bud to po*ral asus, alebo mrkvosoft : ... vyzera to tak, ze nabuduce uz len do zariadeni od htc pojdem...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    6

    Me se to podarilo vyresit trojhmatem, taky vim, ze tam nesmim instalovat produkty SPB (zejmena pocket plus a pocasi).
    Dalsim problemem bylo, ze se mi PDA casto samo resetovalo do tovarniho nastaveni (hlavne pri vybiti baterie).. vyresila to reklamace primo do asusu, jsou velmi rychli - pro pristroj prijela PPL a za 5 dni mi jej zase privezli - az do domu. Vymenili mainboard, zatim to slape v pohode . Ale mas pravdu, ja bych uz do asusu asi taky nesel.. mam z nej takovy lacinny dojem.. Pokud mate ´neresitelne´ problemy, reklamujte
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    23

    Teda nevím, co natebe u asusu působí laciným dojmem? Myslím, že moc výrobců nenabízí tolik funkcí za podobnou cenu, navíc třeba mě se jeho pda vyloženě líbí. Měl jsem první pda od asusu mypal A600 je celé kovové a po těch letech letech pořád ještě funguje naprosto bez problémů, na svou dobu bylo tenkrát nejtenčí, nejlehčí a nejvýkonější pda. Třeba ta A696 se mi taky hrozně líbí, i když není celá kovová, ale to nevadí. Problém bych viděl ve spraseným softu. To, že nejde nic odinstalovat, bych viděl na WM6.0 měl jsem s něma problém hned od začátku, pak se to zlepšilo patchem. Ale mám pocit, že tu špatnou odinstalaci programů zavinilo něco co jsem tam instaloval, jenže nevím co no... Další pda co si za nějakej rok koupím, bych řekl, že bude taky od asusu, pokud se nevyskytně něco jiného.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Spuštěné programy - P3300 Artemis
    Od jirii_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 26-01-2008, 18:26
  2. V nabídce paměť-spuštěné programy se mi zobrazuje položka desktop- problémy
    Od MartinFALCON v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-01-2008, 20:01
  3. Položka "Odebrat programy" v Qtek8310
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 06-11-2006, 11:45
  4. Qtek 9000 - paměť pro programy
    Od sim_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 05-11-2006, 22:00
  5. Pamet pro spustene programy
    Od simir_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-07-2005, 10:02