Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: WM6 ROM Prophet,Qtek S200.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Tak tohle jsem nacpal do mé cihly : Prophet Touch V6 8MB Page Pool.
    Info : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=323013
    Zatím testuji,ale vypadá to moc dobře.Nainstaloval jsem zatím jen Tomtom6 navigaci.

    Rom verze : 4.0.0.0WWE
    Rom date : 2.02.07
    Radio verze : 02.47.21
    Protocol version : 4.1.13.24
    ExtRom : Prophet Touch V6

    Win mobile 6pro
    CE OS 5.2.1413 Build 17913 by gullum
    Procesor : OMAP850-195MHz
    Memory : 47.98 MB



    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    33

    hi, no vies povedat ako to vypada???
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Je to rychlý a stabilní.HTC home plugin je bezva.Instalováno :
    TomTom 6,BatteryStatus a SPB plus
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od bagio
    Je to rychlý a stabilní.HTC home plugin je bezva.Instalováno :
    TomTom 6,BatteryStatus a SPB plus
    ked nieco nove odskusas na tom, hod sem info pls, diq :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Tak jsem tam dal SPB Pocket plus 4 počasí od SPB.Fachá to dobře.Jo,a zapoměl bych na QIP. jede to dobře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    33

    Citace Původně odesláno od bagio
    Tak jsem tam dal SPB Pocket plus 4 počasí od SPB.Fachá to dobře.Jo,a zapoměl bych na QIP. jede to dobře.
    mozes pripadne skusit mchat ci nejaky iny messenger? co iGO? diq
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    iGO nemám.Ale používám messengera QIP.A ten jede.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2008, 02:11
  2. HTC Prophet - Qtek S200 - Dopod 818 Pro-tipy,rady,zkušenosti
    Od Bedřich Stejskal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 345
    Poslední příspěvek: 29-04-2008, 20:13
  3. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 20:33
  4. T-Mobile MDA compact II X HTC Prophet (QTek S200, Dopod 818Pro)
    Od mcquack_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 18-03-2006, 21:01