Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 15 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 217

Téma: MDA III - Windows Mobile 2006 (6.0 / 6.1) - tipy, triky a zkušenosti

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    28

    Tak stahujte public rls je tu!
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=326532

    Jak instalovat na wiki
    http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Blueangel_WM6_Home

    Kdo neumí anglicky ať na to nešáhá.

    Dneska je krásný den!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    Testuju od dopoledne a zatim zadny problem,wifi standartne zapnout nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Tak jsem cerstve WM6 nahral, ale nemuzu najit CZ regionalni nastaveni. Kde ho najdu? Respektive jak ho tam dostat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od commy

    Kdo neumí anglicky ať na to nešáhá.
    Včem se liší upgrade z WM3--->WM5 od upgrade z WM5--->WM6 ? Já neumím anglicky, ale ruce by chtěli upgradovat. )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Nelisi se to v nicem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    28

    Nešahat když neumět!
    Rozdíl je v tom, že ti to prvně vnutí rozšíření storage a z WM5 už to předpokládá, žes to udělal
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Kdepak.. Nic ti to nevnucuje.. Ja jsem pri prechodu z WM2003SE na WM5 rozsirit velikost ROM o ExtROM "zapomel", downgradovat se mi zpet na WM03SE nechtelo a i presto jsem WM6 uspesne nahral. Volneho mista v ROMce mi po flashi zbyva 40MB.

    Zajimalo by me ale jak je to s tim CZ regionalnim nastavenim, prave vydana WM6 ROM ji totiz neobsahuje..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Asi jsm dřevo, ale rar soubor chce po mě heslo a to jsem nenašel :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    zkus tohle: newdevicesuck
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Díky funguje :yes:
    nepoužívej prosím citaci, pokud reaguješ na předchozí příspěvek a je tedy jasné na co reaguješ
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    28

    Citace Původně odesláno od EfineSS
    Kdepak.. Nic ti to nevnucuje.. Ja jsem pri prechodu z WM2003SE na WM5 rozsirit velikost ROM o ExtROM "zapomel", downgradovat se mi zpet na WM03SE nechtelo a i presto jsem WM6 uspesne nahral. Volneho mista v ROMce mi po flashi zbyva 40MB.

    Zajimalo by me ale jak je to s tim CZ regionalnim nastavenim, prave vydana WM6 ROM ji totiz neobsahuje..
    Tak vnucuje jako, že to tam je napsany Regional settings bude, vsechno bude - chvili to ale jeste potrva.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Mně přijde, že to jsou WM5 a těma addonama si pouze měníme vzhled a machrujeme, že máme WM6 a přitom to tak není a ještě nám nechodí regional setting. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    V regional settings chybi zemi vic,xplode psal,ze na tom zapracuje
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Nainstalováno a šlape super. Funguje i liteLeng - česká klávesnice + možnost českých znaků v letter recognizer. Co mě ale zlobí je synchro s AS. Nainstaloval jsem 4.5 a od té chvíle jsou problémy. Po restartu PC se to spojí a synchronizuje, ale trvá to velmi dlouho. Podruhé už se nespojí. Při první synchronizaci se mi spustí proces rapimgr.exe který vytěžuje procesor na 100% a teprve když snížím prioritu procesu tak se to spustí. Ale jak jsem psal jen jednou. Proces už pak zůstane aktivní a nejde ani odstřelit Co s tím ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 15 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 459
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 22:36
  2. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 19:27
  3. HTC TyTN - tipy, triky a zkušenosti
    Od matrad v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 103
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 17:11
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 12:11