Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 15 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 217

Téma: MDA III - Windows Mobile 2006 (6.0 / 6.1) - tipy, triky a zkušenosti

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    No já mám problém. Nejde mi zapnout radio (mám poslední 1.15.00),píše mi to "radio off"... Po zmáčknutí zeleného sluchátka mi nenaběhne klávesnice a po resetu mi při spuštění píše chyby...
    Nevíte kde může být chyba ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Podobné problémy jsem měl s 1.15 a WM 5. Proto jsem šel na 1.13. Jen tak mimochodem - jestli se nepletu tak radio ROM ovládá i BT a WiFi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    No zkusím hodit zpět Radio 1.13 a uvidíme...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Mám 1.15 a WIFI bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    No kurňa,tak kde může být problém ? Hodím zpět nějakou ofiko ROM a pak se uvidí.Každopádně na nový build WM06 počkám až tam přibude region czech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Ofico ROM ? to jako zpět k WM 2003SE ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Ano,zpět k WM03. Protože v upgradu je úplně vše.Jak Radio,ROM tak ExtROM.Chci to uvést do plně funkčního stavu a pak se případně zabývat dalším upgradem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    S tím plně funkčním stavem si dovolím oponovat. Problémy se zapínáním BT a WiFi se objevovali i u zmiňovaných WM2003SE. Naopak mě to teď funguje lépe jak kdy dřív. Nainstaloval jsem si ovladače BT od Broadcommu a super
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    No to je sice možné,ale jak s tím když předtím mi Radio (myslím tím GSM síť,ne BT nebo WiFi) fungovalo a teď po nahrání WM06 ne. Logicky chci natlačit do MDAIII zpět nějakou funkční ROM od výrobce (kde je vše i Radio) a zjistit jestli se třeba u mého kusu neobjevila nějaká závada,třeba v HW.Pokud bude vše fungovat,tak hurá zpět do flešování a pokud nebude Radio fungovat,tak mám prostě smůlu a musím zjistit kde je chyba...Ale budu vědět,že chyba není v ROM s WM06.
    Podle mně,práce tak na hodinu,víc ne...A pak se uvidí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Taky se mi při několika upgradech na WM6 nerozjela GSM síť a pomohl měkký restart a když nepomohl restart tak nový upgrade pomohl určitě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Radio ROM je vzdy zvlášť u od dob WM 2002. Zkus tam nechat WM 06 a Naflashovat radio 1.13
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Uvidíme a vyzkouším.Dík a čus...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    A taky mi nenajela GSM síť, když sem spíš ze zvědavosti zkoušel obnovit zálohu WM5 udělanou programem SpbBackup.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    71

    To Daww: Hodil bys tady link na ovladače od Broadcamu(vypadají jako ty v 2003SE?)? Bylo tam více možností k výběru a zdály se mi přehlednější a graficky mnohem hezčí. Popřípadě napsal i krátky návod jak to tam nainstalovat?Díky
    P.S. Chci se zeptat, když jsem měl WM5 měl jsem tam Radio Rom 1.15, teď jsem si tam dal 1.13, protože předtím když jsem zapl GPS tak musela být obě zařízení maximálně 1 metr od sebe, jinak se neviděla, no a teď na 1.13 tenhle problém přetrvává. Nevíte jak je to možné, když dosah by měl být až 10metrů?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od daww
    Radio ROM je vzdy zvlášť u od dob WM 2002. Zkus tam nechat WM 06 a Naflashovat radio 1.13
    hmm, taky mam stejne potize(WLAN, PHONE)zkusim zmenit a pak pisnu vysledek, dik za tip
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 15 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 459
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 22:36
  2. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 19:27
  3. HTC TyTN - tipy, triky a zkušenosti
    Od matrad v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 103
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 17:11
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 12:11