Vsak taky wm6 nejsou az zase tak rozdilne,spis takove WM5 SEPůvodně odesláno od dansafe
Vsak taky wm6 nejsou az zase tak rozdilne,spis takove WM5 SEPůvodně odesláno od dansafe
2 daww: Ja se synchronizaci nemam problem, spoji se mi pokazde.. Pouzivam vsak v PC misto ActiveSync Centrum zarizeni Windows mobile ve Vistach.
Zdravím, já teda se synchronizací nemám problém. Activesync 4.5 a XP prof a pohodička. No nevím,jestli jsou WM6 stejné jako WM5, měl jsem WM5 od Logouta,byla v pohodě,ale tohle je šupa!Rychlost nesrovnatelná, WM6 šlapou velmi svižně i po instalaci veškerého SW, TomTom mi na WM5 jel nabíhal docela pomalu tady hned!!!Jako rychlost je nesrovnatelná!Celkový vzhled, myslím grafiku, taky paráda. Mám ale dotaz v cabech co jsem stáhl od xploda je cab na arcsoft na MMS, to jsem nainstaloval, dále jsem tam měl nainstalit dva soubory v xml,ale to nevím jak udělat,nebo kam je umístit, protože když jsem je v pda rozbalil tak se mi otevřely v IE,takže nevím jak na to. Jinak s WM6 zatím maximální spokojenost, to že tam není český regional, nevadí v ničem,když kouknu na hodiny,tak je jasné jestli je 10 ráno,nebo večer,takže detail. Doporučuju jít do WM6 a nevracet se k WM5.
Formát hodin jde na 24h formát nastavit ručně. V regionals setings na kartě Time nastavte Time style HH:mm:ss
Tak problém synchronizace vyřešen. Mohl za to Kerio Firewall. Nestačilo ho vypnout, musel jsem ho odinstalovat :-( docela naprd.
Přikládám soubor Sym pro psaní českých znaků na HW klavce
Máte to stejný jako já ?
![]()
A co máš konkrétně na mysli ? jestli ROM version a ROM date tak ano. Radio mám 1.13 neboť je stabilněnjší než 1.15
Ano měl sem na mysli ROM version a ROM date. Radio 1.15 mám z důvodu toho, že na 1.13 se mi nedařilo rozmakat sdílení přes BT a WIFI jako modem pro notebook na WM5.
Já jsem na to kam ten Sym vložit nepřišel, nevíte kam s ním?A jak potom například na HW klávce zadám Č?Pokud by tohle fungovalo tam jsem opravdu happy, protože tohle je jediná věc která mi na MDA chyběla.Díky
P.S. Už jsem na to taky přišel, i na to jak psát háčky, takže taky smazat. Díky
Nakopírovat do Windows a přepsat původní soubor - softreset. Zadávání - napiš třeba e a zmačkni Fn a potom mezerník. Pro další interpunkci ještě jednou.
jj, zatim se zadne problemy neobjevily, ale problem s wifi mi taky pretrvava, nevi nekdo jak to pls resit, na xda-developers jsem nenasel reseni:-( dik, mejte sePůvodně odesláno od Duddits
![]()
Mám dotaz, na Helmiho screenu je xda je, že má Memory 93,09 Mb, ale když se kouknu k sobě tak tam mám 109Mb, nevíte někdo jak je to možné?Když se kouknu do paměti tak mám ve Storage 60Mb a v Programové paměti oněch 109Mb což se mi zdá na běh programů až moc a můj dotaz je, jestli se to d nějak přehodit, např ať mám na Program třeba 60Mb a těch téměř 50Mb se mi přesune na Storage?A ještě jeden dotaz, v Helmiho Cabech je arcsoft na MMS a k ní dva soubory v .xml, které je třeba podle Helmiho naistalovat, aby MMS fungovaly. Arcsoft nainstaluju v pohodě,ale kam mám dát ty dva soubory?Když na ně kliknu tak se mi otevřou v IE,takže nevím, co s tím. Díky za odpověď
Co se tyka te pameti, udelat to nejde. RAM a ROM jsou odlisne typy pameti, takze rozhodne "spojit" nejdou. Mozna ale v nektere z dalsich verzich WM6 ROM bude stejne jako ve WM5 ROM "RAMdisk", ktery zabranim casti RAM vytvori ulozny prostor pro data. Nevyhodou vsak bude ztrata dat v pripade, ze se zarizeni ocitne bez napajeni.
Mě WiFi funguje- zapnuto přes settings - connections - wireless LAN
Me taktez wi-fi funguje.. Nekdy sice nejde spustit napoprve, ale jinak bez problemu.