Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 15 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 217

Téma: MDA III - Windows Mobile 2006 (6.0 / 6.1) - tipy, triky a zkušenosti

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    Citace Původně odesláno od dansafe
    Mně přijde, že to jsou WM5 a těma addonama si pouze měníme vzhled a machrujeme, že máme WM6 a přitom to tak není a ještě nám nechodí regional setting
    Vsak taky wm6 nejsou az zase tak rozdilne,spis takove WM5 SE
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    2 daww: Ja se synchronizaci nemam problem, spoji se mi pokazde.. Pouzivam vsak v PC misto ActiveSync Centrum zarizeni Windows mobile ve Vistach.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    71

    Zdravím, já teda se synchronizací nemám problém. Activesync 4.5 a XP prof a pohodička. No nevím,jestli jsou WM6 stejné jako WM5, měl jsem WM5 od Logouta,byla v pohodě,ale tohle je šupa!Rychlost nesrovnatelná, WM6 šlapou velmi svižně i po instalaci veškerého SW, TomTom mi na WM5 jel nabíhal docela pomalu tady hned!!!Jako rychlost je nesrovnatelná!Celkový vzhled, myslím grafiku, taky paráda. Mám ale dotaz v cabech co jsem stáhl od xploda je cab na arcsoft na MMS, to jsem nainstaloval, dále jsem tam měl nainstalit dva soubory v xml,ale to nevím jak udělat,nebo kam je umístit, protože když jsem je v pda rozbalil tak se mi otevřely v IE,takže nevím jak na to. Jinak s WM6 zatím maximální spokojenost, to že tam není český regional, nevadí v ničem,když kouknu na hodiny,tak je jasné jestli je 10 ráno,nebo večer,takže detail. Doporučuju jít do WM6 a nevracet se k WM5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Formát hodin jde na 24h formát nastavit ručně. V regionals setings na kartě Time nastavte Time style HH:mm:ss
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Tak problém synchronizace vyřešen. Mohl za to Kerio Firewall. Nestačilo ho vypnout, musel jsem ho odinstalovat :-( docela naprd.
    Přikládám soubor Sym pro psaní českých znaků na HW klavce
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Máte to stejný jako já ?

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    A co máš konkrétně na mysli ? jestli ROM version a ROM date tak ano. Radio mám 1.13 neboť je stabilněnjší než 1.15
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Ano měl sem na mysli ROM version a ROM date. Radio 1.15 mám z důvodu toho, že na 1.13 se mi nedařilo rozmakat sdílení přes BT a WIFI jako modem pro notebook na WM5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    71

    Já jsem na to kam ten Sym vložit nepřišel, nevíte kam s ním?A jak potom například na HW klávce zadám Č?Pokud by tohle fungovalo tam jsem opravdu happy, protože tohle je jediná věc která mi na MDA chyběla.Díky
    P.S. Už jsem na to taky přišel, i na to jak psát háčky, takže taky smazat. Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Nakopírovat do Windows a přepsat původní soubor - softreset. Zadávání - napiš třeba e a zmačkni Fn a potom mezerník. Pro další interpunkci ještě jednou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od Duddits
    Testuju od dopoledne a zatim zadny problem,wifi standartne zapnout nejde
    jj, zatim se zadne problemy neobjevily, ale problem s wifi mi taky pretrvava, nevi nekdo jak to pls resit, na xda-developers jsem nenasel reseni:-( dik, mejte se
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    71

    Mám dotaz, na Helmiho screenu je xda je, že má Memory 93,09 Mb, ale když se kouknu k sobě tak tam mám 109Mb, nevíte někdo jak je to možné?Když se kouknu do paměti tak mám ve Storage 60Mb a v Programové paměti oněch 109Mb což se mi zdá na běh programů až moc a můj dotaz je, jestli se to d nějak přehodit, např ať mám na Program třeba 60Mb a těch téměř 50Mb se mi přesune na Storage?A ještě jeden dotaz, v Helmiho Cabech je arcsoft na MMS a k ní dva soubory v .xml, které je třeba podle Helmiho naistalovat, aby MMS fungovaly. Arcsoft nainstaluju v pohodě,ale kam mám dát ty dva soubory?Když na ně kliknu tak se mi otevřou v IE,takže nevím, co s tím. Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Co se tyka te pameti, udelat to nejde. RAM a ROM jsou odlisne typy pameti, takze rozhodne "spojit" nejdou. Mozna ale v nektere z dalsich verzich WM6 ROM bude stejne jako ve WM5 ROM "RAMdisk", ktery zabranim casti RAM vytvori ulozny prostor pro data. Nevyhodou vsak bude ztrata dat v pripade, ze se zarizeni ocitne bez napajeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    689

    Mě WiFi funguje - zapnuto přes settings - connections - wireless LAN
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Me taktez wi-fi funguje.. Nekdy sice nejde spustit napoprve, ale jinak bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 15 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 459
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 22:36
  2. TE-N3 - obecné zkušenosti, tipy a triky...
    Od Standa99_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-10-2008, 19:27
  3. HTC TyTN - tipy, triky a zkušenosti
    Od matrad v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 103
    Poslední příspěvek: 10-09-2008, 17:11
  4. MDA Compact II - tipy, triky, zkušenosti
    Od Foxcop v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 53
    Poslední příspěvek: 01-04-2007, 12:11