Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 130

Téma: HP iPAQ hx4700 - praktické zkušenosti s Windows Mobile 6 (WM6)

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Tento příspěvek je průběžně aktualizován tak, aby zásadní informace a fičurky byly soustředěné na jednom místě!!!

    <SPAN CLASS="red"> WINDOWS MOBILE 6.1 ENG for HP IPAQ 4700</SPAN>
    od "sanjay1951".
    Zde na forum.xda-developers.com
    Jazyk v ROMce je pouze US English
    <u> POSLEDNÍ VERZE:</u>
    <SPAN CLASS="red">
    SL61V3
    SL61V3_lite
    </SPAN>

    -------------------------------------------------------------------------------------
    <u>POSTUP přeflashování ROMky</u> - NA VLASTNÍ RIZIKO!
    Pro flash jsem použil upravenou verzi „HP ROM Upgrade Utility for easy installing“ : forum.xda-developers.com - příspěvek #47

    1. Do adresáře s rozbaleným „HP ROM Upgrade“ překopírovat POSLEDNÍ verzi „xxx.nbf“ a soubor zde přejmenovat na CEOS_UPD.nbf.
    2. Přepnout hx4700 do SERIAL MODE tj. Bootloader módu a to přidržením:
    contact + itask + power + reset > 5 sec.
    3. Neuděláte chybu, když před flashováním vyndáte (obě) přídavné mem. karty!
    4. ActiveSync musí být >= 4.5.0 build 5096!!!
    Vypnout USB v ActiveSync - v Connection setting – Allow USB connection
    5 .Pak vložit iPAQ do cradlu a spustit hpRUU.exe = následuje standardní postup přeflashování.
    ....
    Jiná varianta postupu je na forum.brighthand.com
    ....
    6. Po flashi to zůstane viset na první modro/bílé obrazovce.
    Pomůže provést CLEAR RESET tj.
    6.1. Na cca 3 min. vyndat baterii
    6.2. Držet horní tlačítka Contact a Inbox a k tomu stylusem SR a čekat až se objevi hláška o Clear resetu dat!
    6.3. Pak potvrdit tlačítkem Calendar (vlevo dole)

    A je to :-)
    A už první dotyky stylusem svědčí, že rychlost je o něčem jiném! )

    -------------------------------------------------------------------------------------
    <u>ÚPRAVY a ŘEŠENÍ:</u>

    <SPAN CLASS="red">B.</SPAN> <u>Nefunknční video kodek formátu WMV9 </u>
    - projeví se hláškou např. u přehrávání streamované TV přes soubory *.ASX v přehrávačích TCPMP a Core Player.
    Řešení - obsah ZIPu (viz příloha) selektivně zkopírovat do \Windows\ a SR.
    WMVdecoder.dll .... video dekodér, nezbytný pro přehrávání *.ASX , zkopírujte do \Windows\.
    WMAdecoder.dll .... audio dekodér, není nutné kopírovat, jen v případě potíží s přehráváním Windows Media Audio 9 formátů!

    -------------------------------------------------------------------------------------
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Jde na tom rozchodit nejak realVGA? Nekde jsem cetl, ze ozVGA s tim nefunguje.

    Ale i tak to asi zkusim. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od hosic
    Jde na tom rozchodit nejak realVGA? Nekde jsem cetl, ze ozVGA s tim nefunguje.
    Lidi na fóru to potvrzují, že nefunguje. Osobně jsem ozVGA nikdy nepoužíval, jsem rád, že vidím na iPAQ ve standardním QVGA rozlišení. :-)
    Snad ještě zkusit ten odkaz na sw v příspěvku #41 na variantu „MvRTrueVGA“

    Co mně ale nejde – nenabízí se mi více slov při vstupu textu „Suggest words when entering text“
    a to jak při nastavení v systému nebo i v nastavení Tweak2K2.net aplikaci.
    (nepříjemné při vyhledávání ve slovníku)

    Může toto někdo potvrdit?

    Jinak rychlost odezvy systému je úžasná.
    Kritizované WiFi mi chodí jak z praku na první pokus, a to jak doma tak přes free pointy v Praze 9.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    23

    Tak jsem to taky vyzkoušel. Rychlost je skvělá. Wi-fi v režimu OPEN je v pohodě, ale WPA-PSK/TKIP ne a ne se připojit. Tak jsem se vrátil zpět k WM5. Uvidím jak to půjde dál. Potenciál je ale určitě velký.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Zkoušel jsem spustit hpRUU.exe na 4 PC s Win XP, ale na žádném se nic neděje. Odklepnu exe soubor, ale PC dělá, jako kdybych žádný exe nespustil. V čem může být chyba?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od ihorak
    .... ale PC dělá, jako kdybych žádný exe nespustil. V čem může být chyba?
    Takový problém jsem opravdu neměl a dělal jsem to 2x jak na PC tak na NB, oba s XP.
    Zkus před připojením iPAQu vypnout USB v ActiveSync v Connection setting – Allow USB connection,
    a teprve potom připojit iPAQ (který bude již v Bootloader-serial módu) k PC.
    Také zkusit připojit kabel do jiného USB portu na PC.
    JInak se podívej ješte sem na forum.brighthand.com.
    Zkusit zde uváděný „Universal BootLoader Tool”
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    107

    Je to divný, ale nejede to. Zkusil jsem vypnout v Active sync to USB. Ale vždy, když připojím 4700 do kolíbky v serial módu, tak se mi přepne na displeji ze SERIAL do USB. Nevím proč. A potom tím pádem ani v univerzálním Bootloaderu mi to zahlásí chybu 1 - USB :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    216

    Citace Původně odesláno od ihorak
    ... když připojím 4700 do kolíbky v serial módu, tak se mi přepne na displeji ze SERIAL do USB. Nevím proč. A potom tím pádem ani v univerzálním Bootloaderu mi to zahlásí chybu 1 - USB :-(
    Evidentně to ovlivňuje ActiveSync – dle popisu.
    Je verze ActiveSyncu >= 4.5.0 build 5096?
    ......
    you want to upgrade your pda, there are some requirements for upgrading it.
    First Kill activesync. and Make your pda in condition of bootloader with Pressing 2nd and 4th button and softreset at the same time. it will show 'serial' and then connect your pda with pc. and then It will show "usb". if then, launching 4700bootloader program and load CEOS.ndf file(renamed file, I guess this name would be good).
    (The Important: this CEOS.ndf file have to be on the C:\ Root, Unless malfunction)
    and Wait. In the monitor, you can see stars drawing :-). If it works, You can see prompt like this "USB>".
    And do clean reset. and enjoy.
    .....
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Tak už to tam pár dní mám a ... začínám mít pocit, že se vše začíná zpomalovat ... kde já už něco takového zažil ... že by WM5ky?
    Uvidíme ... dám tomu ještě čas ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    11

    Windows Mobile 6 .0.7.0 Release 1 FIXED -> stale nemohu nainstalovat certifikat pro exchange. Funguje to nekomu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Takze ta posledni verze uz je pouzitelna?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    2

    Muze nekdo poradit jak pod tim mam rozjet Interwrite 9.1? Vzdycky se mi objevi hlaska o neuspesne instalaci
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    0

    Nemohl by jste mi nekdo poslat tu posledni verzi? Uz to zkousim druhy den stahovat a nikdy to nedoslo cele. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    2

    Jde to stahnout pres Operu, kdyz to spadne tak dat pokracovat. Po par dnech pouzivani to zatim slape vyborne. Nakonec to vzalo i malou lokalizaci interwrite
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    147

    Nebylo by od veci udělat nějake srovnani WM6/WM5, připadně članek o WM6 na hx4700 . Nějak se bojim na WM6 přejí ....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ hx4700 - Windows Mobile 6.1 (WM 6.1) - zkušenosti atp.
    Od toja v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 161
    Poslední příspěvek: 16-04-2012, 14:46
  2. HP iPAQ hx4700 - Windows Mobile 6.5 (WM 6.5) - zkušenosti atp.
    Od k.karel_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 24-11-2011, 19:09
  3. HP iPaq hx4700 - Windows Mobile - flash ROM, zkušenosti atp...
    Od Radiusxe_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-10-2008, 02:28
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-06-2008, 08:44
  5. Windows Mobile 2003 - Pocket LOOX 600 - Praktické zkušenosti
    Od Jolae v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 25-08-2005, 18:28