Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 9 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 130

Téma: HP iPAQ hx4700 - praktické zkušenosti s Windows Mobile 6 (WM6)

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Mám WM6ky (první release, kde fungovalo správně WPA-PSK TKIP v podstatě od jejich vydání ... tuším, že 2 měsíce?). Většinu programů (vlastně skoro všechny) cpu na kartu, do ROM jen to, co jinde nefunguje a nebo zlobí) ... Nedávno jsem zjistil, že kvůli mailovým přílohám a cache pIE mi volné místo v ROMce kleslo pod polovinu a zároveň začal systém mírně přituhávat ... po uvolnění ROMky se to zlepšilo, ale stále sem tam přituhává ... takže nic není dokonalé, ale s WM5kama od HP to fakt srovnat nejde
    Čili po delší době euforie vyprchala, ale spokojenost neopouští ... doporučuji alespoň vyzkoušet
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    30

    Nemohu si je vynachválit:!:
    Pro člověka, který od WM2003 skočí rovnou k WM6, je to něco úžasného:O
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    21

    Ahoj lidi, tak jsem presel z WM5 na posledni verzi WM6 r4 ,ale mam problem. bohuzel mi v zarizeni zustaly stare aplikace, nejak jsem pred flasovanim zapomel proves hard reset a ted se nemuzu dostat na to abych je odinstaloval. Po resetu zarizeni se stale snazi nastartovat staricky patch filesys z WM 5 a v zarizeni zustaly zbytky starych aplikaci, bohuzel vetsina byla instalovana do SD karty a nevim jak system uplne vycistit napada Vas nejaka rada ? Teda krome downgrade na WM 2003 a nove instalace WM 6 ? Dik...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Citace Původně odesláno od Replesk
    Ahoj lidi, tak jsem presel z WM5 na posledni verzi WM6 r4 ,ale mam problem. bohuzel mi v zarizeni zustaly stare aplikace, ..., ...napada Vas nejaka rada ? Teda krome downgrade na WM 2003 a nove instalace WM 6 ? Dik...
    Hmm..., no asi to posledné by bolo najčistejšie riešenie.
    Aj keď by sa dalo prejsť celé PDA aj registre a vyhádzať čo sa dá, ale aj tak na niečo zabudneš, niečim si nebudeš istý, niekde sa pomýliš a aj tak to nebude ono.
    Myslím, že pracnosť toho posledného je nižšia ako odstraňovania.
    Predsa downgrade a následný instal je len pár príkazov a hompálanie nohami pri čakaní. A výsledok je istý a 100%-ný.:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    14

    Hard Reset :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    No hádam to už skúšal keď ho zabudol pred, apriori to beriem ako samozrejmosť
    Alebo žeby nie:!: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    21

    Reinstal pres WM 2003 jsem nezkousel, protoze po dobu co jsem tam mel WM5 jsem nekam zabordelil zalohu starejch CEcek No neco jsem stahl z netu tak ho snad nezabiju
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    21

    Hard reset jsem samzrejme zkousel, ale asi bylo neco divne naflashovane. Jinak po znovu zavedeni WM 2003 a naslednem upgrade na WM6 r4 je vse v poradku, takze diky za odpovedi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    12

    Škoda, že jsi předtím, než jsi to znovu flashnul, nevyzkoušel clear reset..možná by to pomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Tak jsem natrefil na první problém WM6ek ... když nechám zapnutou wifinu, tak mi to vyžere pekelně rychle baterku. Sice se to tváří jako suspend (nejede display, nesvítí LEDky a tak, ale asi to bude jen na oko. Někdo podobné zjištění?
    Podotýkám, že activesync mám upravený (synchronizace ručně).
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Obyvatel SMob Avatar uživatele toja
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    366

    Hmm...,
    Nejak som si nevšimol, a používam WiFi.
    Budem sledovať.
    Nemáš náhodou staršiu baterku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    31

    Baterka je asi rok stará a s její výdrží mimo tuto anomálii nemám nejmenší problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od Replesk
    ... presel z WM5 na posledni verzi WM6 r4 ,ale mam problem. bohuzel mi v zarizeni zustaly stare aplikace...
    Tak to asi bude něco špatně, když po přeflashování zůstane něco z dřívějška. Opravdu se ti tam povedlo ty WM 6 nasypat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    21

    Jo jo, povedlo... Mozna to chce clear reset hned pred flashovanim a ne na nej zapomenout. Flashoval jsem to pres USB kabel podle navodu. Je mozne ,ze data po ceste nekde zabloudila. Nebo se zapsala trochu jinam, nevim. Ale po reinstalaci WM 2003, hard resetu a novem nahrani (tentokrat jsem to udelal pres SD kartu) Je vse v pohode a WM6 fungujou bez problemu. Wifi moc nepouzivam , takze nevim jak je to s tim vybijenim baterky, kdyz na neco prijdu dam vedet...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    109

    Můžete prosím pustit na WM6 nějaký benchmark? Třeba tento.

    Subjektivní názor je sice super, ale čísla by mi řekli víc. Doporučuji pustit benchmark, nechat PDA 20 minut běžet(bez vypínání se) a pak pustit znova, protože benchmark zapisuje do paměti a je vysoce pravděpodobné, že pustí kompaktaci.


    MilaCzeque
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 9 PrvníPrvní 12345 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HP iPAQ hx4700 - Windows Mobile 6.1 (WM 6.1) - zkušenosti atp.
    Od toja v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 161
    Poslední příspěvek: 16-04-2012, 13:46
  2. HP iPAQ hx4700 - Windows Mobile 6.5 (WM 6.5) - zkušenosti atp.
    Od k.karel_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 24-11-2011, 18:09
  3. HP iPaq hx4700 - Windows Mobile - flash ROM, zkušenosti atp...
    Od Radiusxe_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 12-10-2008, 01:28
  4. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-06-2008, 07:44
  5. Windows Mobile 2003 - Pocket LOOX 600 - Praktické zkušenosti
    Od Jolae v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 25-08-2005, 17:28