Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 57

Téma: Tornado WM6 - automatická změna času (nechtěná), rychlé zhasínání displeje

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    10

    Dle zde zveřejněného návodu jsem si nahrál do telefonu WM6, které jsou úplně super.
    Bohužel se vyskytují také některé problémy, které mě trošku trápí:
    1. při připojení USB kabelu (mám podezření, že i k nabíječce v autě!!!) dochází ke změně časového pásma z "GMT+1 Praha" na "GMT+2 Bukurešť"...
    2. Používal jsem AutomaticKeylock, ale způsoboval zhášení displeje po cca 5sec.
    3. "Sdílení internetu" mi nefunguje, v mobilu se na net připojím, ale pokud se připojím přes USB k počítači, tak počítač se na net nepřipojí.

    Narazil někdo na tyto problémy?

    Děkuji za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    u teho autokeylocku se da nastavit pri kterych spustenychprogramech se display nevypne a podsviceni nezhasina...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    zhaseni displeje neni po 5 sec, ale po 7 sec, je to dane nejakym hw driverem HTC, vim, ze u puvodni ROMky WM5 to nebylo, ale uz v te dalsi oficialni ROMce (AKU 2) je to zhaseni po 7sec, nekdo s tim laboroval na xda-developers, zkousel jsem to, ale porad 7 vterin....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    ten keylock to ale dokaze nejak oblafnout (odzkouseno na TM SDA a HTC S310)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    jo jasne, v programech to jde, ale nejde zmenit tech 7 vterin mimo programy
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    4

    HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Power\LockLevel zmenit na 0 a restart
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    tak presne tohle nepomaha...., protoze 0 tam je uz nastavena
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    10

    Děkuji za podněty.

    Nesetkal se ještě někdo s těmi dalšími problémy, které jsou bro mě trošku horší?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    a mas na tom pocitaci, kde chces pristupovat k Internetu nainstalovany activesync ? Myslim, ze mi to bez nej nejelo ....

    Davam rucne "Connect" ? (USB Cable), potom teprve pripojim telefon do PC a internet jede jak z praku
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    10

    activesync mám, (bez něj by mi byl ten telefon k ničemu )
    vyzkouším ten postu s tím pořadím zapojení kabelu. Díky za tip. K.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    105

    Zhášení displeje - ten samý problém - pouze pokud vlezu do Settings-Power Management - nastavím 30 sec nebo 60 sec tak se nějakou dobu chová podle tohoto nastavení, ale po nějaké dobně zase spadne zpět na 7 sec(
    Zkouším to přebít nastavením Auto Key Locku, uvidíme, jakl dlouho mu to vydrží.
    Změna nastavení v registrech z 2 na 0 opravdu nepomohla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    10

    Dočasný úspěch mělo hraní s nastavení v Řízení spotřeby a AutoKeylocku, ale výsledky neodpovídají vynaloženému úsilí... Po čase se stejně zase začne zhasínat po sedmi sekundách...

    Takové čtení knihy při 7sec zhášení je fakt o nervy :

    Ad bod 1) Tento problém jsem odstranil zrušením synchronizace času v ActiveSync
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    105

    Tak snad odstraněno
    viz
    http://www.sybol.eu/WWW_Qtek/Registry_files/Obsah/Nastaveni_casu_podsviceni.html

    Mně to zatím funguje ... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    105

    Tak nefunguje ...:no: :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    Tenhle thread nějak usnul, přestože je zhasínání displeje po 7 sekundách otravné, někdy přemýšlím, zda se nevrátit k WM5. Nepodařilo se to někomu odstranit??? Taky se mi občas stane, že po synchronizaci se mi uplně rozhodí čas, někdy mám zase po restartu odstraněné všechny události v kalendáři...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 4 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Automatická změna času
    Od dada09_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-03-2010, 14:02
  2. X800 okamzite zhasinani displeje
    Od Pavel56_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-06-2008, 02:23
  3. Zhasínaní displeje
    Od baronm v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-11-2007, 20:23
  4. nechtena zmena vzhledu outlook 2003
    Od kubisz v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-11-2006, 12:49
  5. Vario a nechtěná změna doby podsvícení displ.
    Od MM_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-11-2006, 07:45