Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 42

Téma: jakou romku si vybrat

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    70

    Need help - jakou romku si mam radši ukuchtit - na základu 4.01.16 ENG nebo radši A.30.09 ENG - která je "generaly" lepší?? :? :? a f čem?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    Tak já osobně, jsem měl nejdřív A.30.09 nekuchtěnou od Siemense ( super ).
    Pak jsem si ukuchtil 4.01.16 ( neustále mi padalo GSM, neměl jsem signál atd. )
    Nyní mám ukuchtěnou A.30.09 ( 3x super až na to občasné prasknutí v repráčku u systémových zvuků, ale to přežiju, GSM mi ještě nespadlo )

    Zdeno
    www.korf.me.cz
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    63

    to co mam vidis dole
    Prošel jsem taky A 30.09 - taky v pohode...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Zdravim...
    Nápodobně-nejlepší je opravdu asi A30.09.-mám ji a vše chodí super,jen se musí pečlivě v kuchyni vybírat co tam nacpat...raději žádné z nabízených her,foldable keyboard ,různá témátka...
    koukni na
    moje upravená kuchyně
    Tam je má kuchyně-odkazovaná na xda.weblink-a je tam i takový nějaký návod.
    Jinak je to stejná kuchyně jako u
    lumpiho
    kuchtění zdar...
    David
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    70

    dík - tam už jsem to prolez (několikrát) a rozhodně oceňuju jakýkoliv snahy tohodle typu - je to výbornej nápad
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Dotaz, vařil jste někdo pro MDA 2 ? Pokud ano tak co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Citace Původně odesláno od Chuck
    Dotaz, vařil jste někdo pro MDA 2 ? Pokud ano tak co?
    Pro MDA II vařit nelze. Ale zato má Extended ROM ... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2003
    Příspěvků
    156

    Já teď používám 4.01.16 a funguje k mé spokojenosti. Dříve jsem měl A 30.09, která fungovala taky OK, ale k šílenosti mě přivádělo postupné zvyšování hlasitosti, což třeba u poslouchání MP3 není to pravé ořechové ... :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Hlasuji pro 4.00.01. Maká skoro měsíc bez zadrhele.. 4.00.16 jsem měl taky,je novější,ale můžete mít zadrhel s korektností funkcí některých programů,po nainstalování češtiny.. A30.09 je super,taky bych doporučil,jenže má moc viditelné "mouchy".. To již zmiňované zvyšování hlasitosti,a prdění v repráčku.. Což je pro mne dostatečný důvod abych ji vyřadil z přední příčky.. Kdyby se jim to podařilo v příští verzi "vyčistit",jdu do ní.. ;o) Ale zatim jasně vede 4.00.01 ENG beta od T-mobile.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    118

    Citace Původně odesláno od xp
    Hlasuji pro 4.00.01. Maká skoro měsíc bez zadrhele.. 4.00.16 jsem měl taky,je novější,ale můžete mít zadrhel s korektností funkcí některých programů,po nainstalování češtiny.. A30.09 je super,taky bych doporučil,jenže má moc viditelné "mouchy".. To již zmiňované zvyšování hlasitosti,a prdění v repráčku.. Což je pro mne dostatečný důvod abych ji vyřadil z přední příčky.. Kdyby se jim to podařilo v příští verzi "vyčistit",jdu do ní.. ;o) Ale zatim jasně vede 4.00.01 ENG beta od T-mobile.
    zdravim,,.
    nepíšeš náhodou o 4..01.00? verze 4.00.01 je docela vykopávka res. já znám nejstarší 4.00.05 oprav mě jestli kecam...jinak T-mobilácký romjy nemaj SIMToolkit a to by mě osobně vadilo.
    David
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    70

    tak už jsem to zkoušel i doma a nic - nejlepší na tom je to, že je chyba evidentně u mě v xdačku, protože sem zkoušel jiný s origo t-mobilem 3.12 a ut310 a ta by šla flashnout hned (((( - tak nevim neni nějakej speciální postup na tu mojí 4.01.00??? už z toho skoro začínam šedivět, potřebuju totiž sim toolkit :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    sorry,mas pravdu,popletl jsem to.. Takze 4.01.00 ENG beta, a 4.01.16, tak je to spravne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Citace Původně odesláno od Seifert
    Citace Původně odesláno od Chuck
    Dotaz, vařil jste někdo pro MDA 2 ? Pokud ano tak co?
    Pro MDA II vařit nelze. Ale zato má Extended ROM ... :-)

    Dobrá a čím poznám co v ní je a jak to můžu upravit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14

    ads ads je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    4

    Citace Původně odesláno od xp
    sorry,mas pravdu,popletl jsem to.. Takze 4.01.00 ENG beta, a 4.01.16, tak je to spravne.
    Pokud jsem se nepřehlédnul, tak nikdo tady nekomentuje verzi R.30.07 Eng. Používá ji někdo? Jaké jsou s ní zkušenosti?

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Doporucuji 4.01.16. A30.09 ma problemy s hlasitosti a neumi automaticke obnoveni spojeni po vypadku signalu (takze napr. lidi jezdici Metrem maji smulu...)

    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jak flashovat, jakou vybrat ROM
    Od Stefan79ik v sekci Sony Ericsson
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-01-2010, 13:53
  2. QTEK 9000 - jakou romku
    Od mistrsoft_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 26-07-2006, 15:46
  3. Jakou Romku mám použít
    Od Vladimír Dlouhý v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-02-2005, 11:23