Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: A501 - co ji rikate

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Díval jste se na to někdo? Co jí říkate?
    Má hodně zlepšenejch věcí od A701 ale nejsem si jist tím procesorem. Bude spíš víc mobil než PDA. Nebo už to někdo máte? Zajímají mě názory..

    EDIT: zkus vecneji pojmenovavat nazev vlakna, pripadne ho opravit, kdyz prijdes na omyl, dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    Citace Původně odesláno od SilverHand
    Díval jste se na to někdo? Co jí říkate?
    Má hodně zlepšenejch věcí od A701 ale nejsem si jist tím procesorem. Bude spíš víc mobil než PDA. Nebo už to někdo máte? Zajímají mě názory..

    EDIT: zkus vecneji pojmenovavat nazev vlakna, pripadne ho opravit, kdyz prijdes na omyl, dik
    používám asi měsíc a je výborná. Procesor s poslední verzí WM5 nemá problémy. Snad jen při přehrávání videa.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Wampa_ce4you
    Guest

    Zdravim. Planujem si kupit A501 a jedine co ma zaraza je ten slabsi procesor. Ake mate skusenosti s rychlostou aplikacii. Spominate problem s videom. Je pozeratelne ci nie ??? CO GPS stiha ?? Dakujem
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    GPS jsem zkoušel s tomtom, mio maps(igo) a Path away a nenašel jsem jedinou závadu. Chip je velmi citlivý a náběh je do 5 sec. Video pracuje dobře jenom do určité rychlosti ale ta se dá upravit v PC. Na sledování filmů je displej na můj vkus moc malý.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    Rozhodně to není žádný rychlík, ale aplikace se spouští rychle pokud jich není otevřeno mnoho najednou a navíc neznám jiné PDA, které vydrží na jedno dobití až 5 dní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Wampa_ce4you
    Guest

    Super dik moc za info. Idem do kupi. Pomohli ste mi sa rozhodnut. Keby nebol za tu cenu co teraz je v akcii tak by som ho nekupoval ale tejto sucasnej ponuke sa neda odolat. Cena/vykon si myslim neskutocna. No nekupte to http://www.itonline.sk/index.php?page=6&itm=903
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Wampa_ce4you
    Guest

    Este otazocka. Ked mate spustenu navigaciu dokazete prijat telefonny hovor ???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    samozřejmě smsky i hovory se zobrazují i při zapnuté navigaci. Také je možné asi za 800 dokoupit TMC RDS přijímač a navigace(igo, miomaps) upozozorní na dopravní omezení na trase
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Wampa_ce4you
    Guest

    Ako nastavim zasielanie spetnej SMSky ze moja odoslana SMS bola dorucena - nedorucena ???

    Da sa nejako na jeden raz zmazat vsetky kontakty bez straty ostatnych udajov. Samozrejme okrem tych v SIMke.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    146

    potvrzovací sms se nastaví po otevření pošty v nabídce nástroje/možnosti/textové zprávy - zatrhnout vyžádat potvrzení o doručení. Kontakty se označí stylusem a po přidržení a kolečku se vybere vymazat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Wampa_ce4you
    Guest

    Dik sms funguje to oznacovanie nie ale uz som tie kontakty zmazal po jednom.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Wampa_ce4you
    Guest

    Dalsia otazocka. Daju sa naraz zmazat nejako vsetky kontakty. Nie tie na SIMke.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    229

    Citace Původně odesláno od Wampa
    Dalsia otazocka. Daju sa naraz zmazat nejako vsetky kontakty. Nie tie na SIMke.
    v outloku a pak pustis synchronizaci Jo a nezapomen nastavit PC prepise zarizeni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Wampa_ce4you
    Guest

    No nie som si isty ale skusim to. Dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    6

    Dobrý den,

    prosím prosím... Potřebuju poradit, koupil jsem si A 501-čku a nejde mi instalovat na kartu ani do Mio recorvery, ale vše se instaluje do zařízení (ať zvolím cokoliv) Vůbec nevím, co stím

    Tim pádem nemůžu nainstalovat navigaci ani nic většího, vůbec se nevytvoří program files na kartě, ale vždy v zařízení...

    A druhý problém, nejde mi klávesnice při hovoru... Nemůžu si zvolit nic, když volám na operátora...

    Už jsem naprosto zoufalej....

    Díky za každou radu...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. mio a501 a opera 9.5
    Od MrProper v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 14:16
  2. Mio A501
    Od H5n1 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 31-05-2008, 14:40
  3. co rikate tomuto: CF usb host???
    Od tomassino1 v sekci Dell
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-04-2007, 10:40
  4. Co tomu rikate...
    Od JeryP v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 14-10-2006, 17:18
  5. Co ríkáte na tuto GPS
    Od fury_only_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-02-2006, 09:11