Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 32 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 475

Téma: WM6 ROM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    tak je to tady...
    stahujte, testujte... zde:
    http://norad.shacknet.nu/lifeforce/

    a na dalsim vyvoji teto romky bude pracovat nekdo jiny... odkaz zde:
    http://atifarkas.extra.hu/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    11

    Tak jsem uspesne flesnul. Cas ukaze...:-)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    77

    Tak jsem neodolal a hodil do svého MIA novou romku. Vše chodí OK až na bluetooth, ten se zapíná jen s měkým resetem. Žádné jiné komplikace zatím nezjištěny. TOMTOM chodí, telefon funguje, tak to snad bude OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    0

    Tak jsem to risknul a flashnul a problemy s bluetooth mam taky. Tak jsem si rek, bluetooth obcas ozelim a dyztak to spravi par SR, protoze ten dialer, co vyhledava podle ceskych znaku a funguje na 100%, me fakt dostal...parada... Ale co jsem neprekous... prestalo mi fungovat spojeni mezi ppc a pc... ani po restartech obou zarizeni... se proste nevideli... ani pres bluetooth.
    tak tam asi soupnu zpatky r65 ofiko a pockam par dni na verzi 1.1
    Ale jinak je to parada... az budou vychytany bugy... tak to bude nadhera... AMERIKA V NOCI :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    77

    activesync mi taky po SR již nejede, zato jsem vyřešil BT. Stačí vypnout ve WirelessPower ovládání bluetooth a wifi a vše chodí jak má, dokonce fungujou profily:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    77

    Další chybka je u GPRS, spojení prostě nejede:? Budu dál testovat, pokusím se trochu pohrabat v registru...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No mě taky neběží BT a je tu další problém, teda alespoň pro mě. Nejede mi téměř žádná aplikace CodeWallet, Resco, SPB Phone Suit atd. Samozřejmě, že bude potřeba počkat na verze pro WM6. Ale GPRS mi jede normálně, ale nefungujou MMS.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    77

    jak si rozchodil gprs? Mám vodafone a memůžu to rozjet, problém s gprs mají i uživatelé v jiných fórech:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    26

    jeden takový laický dotaz.. v čem je tak výrazně WM6 lepší proti WM5 ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Samozřejmě chápu kam míříš. Jedna pravda pořád platí: "Není nad stabilní a funkční systém." Každopádně kdyby jsme se řídili tímto heslem, tak pořád ještě mydlíme kladivem a majzlíkem do kamenejch destiček. Prostě to chceme zkusit. MIO má na WM5 hoodně problémů od stability po funkčnost, takže co kdyby náhodou WM6 tohle vyřešila?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    26

    Rozumím ti,ale mne by zajímalo spíš co nového přináší konkrétně, zatím jsem si osobně tenhle systém neměl nikde na žádném přístroji prohlédnout jak vypadá.Jinak co se týká např. stability A701 s WM5 tak si myslím že je docela dobrá, většinou to bude špatně napsaným softwarem který způsobuje nestabilitu, to je teda aspoň můj názor. Ale ocenil bych některé věci které kdyby se vyřešily tak by to bylo fajn, jako např. velká prodleva telefonu nebo pokud je to možné softwarově ovlivnit tak i celková maximální hlasitost zvukového výstupu. Čas ale ukáže
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    hpa hpa je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    160

    Vi uz nekdo jak na problem s nefunkcnim AS?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    140

    Já jsem se ještě flashnout neodhodlal, ale někde jsem četl že AS jeden jen ve verzi 4.5 a víc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    291

    já bych uvítal BT manažera.
    Ten co jsem měl v Aceru N311, byl opravdu suprovej. ( tehdy jsem myslel, že je to normální u WM05, ale neni, což mě zklamalo )
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    hpa hpa je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    160

    Citace Původně odesláno od BGenJackONeill
    Já jsem se ještě flashnout neodhodlal, ale někde jsem četl že AS jeden jen ve verzi 4.5 a víc...
    To za a) a za b) i s verzi 4.5 po cca 3 pripojeni prestane komunikace fungovat :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 32 12311 ... PosledníPoslední