Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Zamčení PDA číselným kódem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    31

    Ahoj přátelé, měl bych jeden menší dotaz. Znáte někdo nějaký software (i komerční), který by po zamčení PDA pro jeho opětovné odemčení vyžadoval vložení hesla? Pořád mi někdo leze do telefonu a mne to už docela štve... Hledal jsem, leč marně... Všem mockrát děkuji!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    32

    v základním nastavení windows lze nastavit 4 místné číselné heslo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Těžká odpověď, píšeš o PDA, pak o telefonu... Tak co to vlastně je a na čem to běží? Jinak WM5 a WM6 a nejspíš i 2003 mají možnost nastavení hesla jako standartní výbavu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    31

    Omlouvám se, uvedu to na pravou míru... Mám MDA s WM5... O nastavení čtyřmístného číselného hesla vím... mají to tak všechna zařízení s Windows Mobile, ale u mně vznikl tento kiks... A nechci opravdu dělat HR kvůli tomuhle..

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Tak to bude asi problém... Nicestart nekamarádí s WM5 : .
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    31

    Tak to mě mrzí... ( Njn, co se dá dělat... Je škoda, že podobných prográmků není více... Jdu googlit...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    1,254

    Jsem to napsal blbě... Ono to nekamarádí s WM 5 tak, že nefunguje obrazovka s kalendářem atd., co by měla naběhnout poté, co se PDA lockne... Jinak heslo pro zamykání a interval s tím nastavovat jde, já to používám, aby po mně chtělo PDAčko heslo po zapnutí - když nastavím přímo v systému 0 minut, tak se samo lockne každých cca 20 sekund. Tím nicestart jde nastavit "Allways lock" a pak to chce heslo jenom po každém zapnutí...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zamčení tlf
    Od Jirka_Ka v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-01-2012, 12:00
  2. Zamykání telefonu s kódem ( Phone lock )
    Od batthead_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 02-11-2010, 21:40
  3. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 11-01-2007, 13:21
  4. Zamčení tlačítek
    Od Behe v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-02-2006, 13:42
  5. Zamčení tlačítek
    Od Benedikt_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 14-02-2005, 15:57