Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Nejde mi zmenit obrazek postavicky

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    148

    Kdyz jsem si chtel zmenit obrazek postavicky v profilu tak mit o nejde. Zkousel jsem smazat stavajici a to slo. Potom jsem si nahral novy a on se mi zobrazil zase stary. POOOOMOOOOOCCCC:!: :!: :?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Hmmm tak to je zajímavé. Sice to asi není pro provoz zrovna to nejdůležitější ale mě nejde nahrát vůbec žádný. Nevíte v čem je chyba?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    128

    Ale myslím že Limon ho má změněný(nějakej pistolník) a Chuck ho má u profilu taky.

    Carlos
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    286

    Jo jo najednou se to povedlo a je to OK. Ale přesto díky,
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    148

    Citace Původně odesláno od CarlosL
    Ale myslím že Limon ho má změněný(nějakej pistolník) a Chuck ho má u profilu taky.

    Carlos
    Jo uz se mi tam objevil. A neni to PISTOLNIK ale Postava ze hry HITMAN 2
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    A ta postava nema pistole ? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    148

    No tak dobre, ale je to Hitman
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    ... je to Hitman s pistolema ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    148

    Jestli se nelibi pistole tak tam muzu dat hitmana s kalasnikovem
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    ... dej ho tam ... ... to už nebude pistolník ... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    70

    ...jo, to pak bude "kalašnikovník"

    NoOne
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    ... nebude, on ho tam určitě nedá, aby nám neudělal radost ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od limon
    Kdyz jsem si chtel zmenit obrazek postavicky v profilu tak mit o nejde. Zkousel jsem smazat stavajici a to slo. Potom jsem si nahral novy a on se mi zobrazil zase stary. POOOOMOOOOOCCCC:!: :!: :?: :?:
    Podle vseho slo o to, ze se vam neustale natahoval obrazek z cache prohlizece. Pokud mate podobny problem na IE, staci bud vycistit mezipamet, nebo stisknout Ctrl + F5...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    128

    Citace Původně odesláno od NoOne
    ...jo, to pak bude "kalašnikovník"

    NoOne
    .. pak to nebude Hitman, ale major Kalaš

    Carlos
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Obrázek kontaktu
    Od jsman v sekci Touch HD
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-01-2010, 23:02
  2. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 27-01-2009, 19:34
  3. Artemis - jak změnit bootovací obrázek snadno a rychle
    Od cosinusx_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-07-2007, 14:51