Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Travian na PDA (MDA)

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    154

    Přáteli jsem byl upozorněn na online hru "Travian". Jelikož to vypadá zajímavě, uvažuju že bych se zapojil. Jak jsem psal, hra je online, přes webové prostředí. Hned mě tedy napadlo využití PDA.
    Dotaz zní - máte s tím někdo zkušenosti? Lze hrát travian i přes PDA?
    info o hře http://travian.cz

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Mě travian na PDA jede tak napůl, třeba ve městě na budovy na mapě klikat jde, ale ve vesnici na jednotlivé místa s produkcí klikat nejde.. možná doinstalovat nějaký flash, nebo nevím v čem to jede. Kdybys věděl a šlo ti to, tak kdyžtak dej vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    207

    taky mi to přijde docela nehratelné, ale údajně to někdo hraje, asi taky záleží na prohlížeči, já používám jen vestavěný IE s doplňkem Multi IE.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    nevim, jestli ti to pomuze, ale zkousel jsem to u kamarada na N95 ve vestavenem prohlizeci a to slo krasne
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    93

    Kamarád to hraje na teďzrovnanevímjakém Fujitsu s VGA displejem a prohlížečem Operou naprosto bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    SPM SPM je offline
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    182

    Když operu přepnu do desktop módu, tak to jde hrát celkem v pohodě (akorát na mym 240x320 trochu moc scrolluju )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Takže jak vidím, tak je asi problém v IE, zkusím tedy Operu zda bude problém vyřešen.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    154

    Děkuju za rady, už jsem taky online.

    Na radu Brunnera (díky) jsem zkusil Operu a jde to. Jen je treba opravdu trochu rolovat.

    Vyzkoušeno tedy s Operou 8.60, desktop, landscape, zoom na 75%
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00231773_CapScr0001_4Cl2.jpg 
Zobrazení: 99 
Velikost: 31.0 KB 
ID: 6862   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00231773_CapScr0002_cv15.jpg 
Zobrazení: 95 
Velikost: 38.7 KB 
ID: 6863  
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Taky potvrzuju, že v IE to nejede, ale Opera jede bez problémů a super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    JJ, traviana ma napadlo skusit uz davnejsie, predsalen, je to fajn sediet pri telke a makat na dedine. s IE absolutne nepohnem. pri opere mi to robilo problem, ze sa mi nedalo dostat na prihlasovanie na server. to som vyriesil priamo zadanim adresy servera napr. : cz7.travian.cz potom som sa logol. Mam FS 560 takze VGA ale neni tam velmi cítit rozdiel ked sa na to pozerám. budovy sú rozhádzané... ale tak v podstate, da sa to hrat. Inak na cz7 som milos797 a hram aj na serveri sk2
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    tak na mojom ETEN-e M700 s tym mam stale problem, uz som zmenil aj nastavenia na desktop a stale nic
    mam to cele rozbite
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    12

    Me taky facha travian přes muj asus p526.A v pohode staci tam nainstalovat operu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    10

    Já to hrávám na HTC TyTN, prohlížeč Iris Browser. Jede mi to bez problémů. Skvělá zábava na školní hodiny.
    Odpovídat lze po přihlášení