Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Spouštění MDA II

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    36

    ahoj, mám takový menší problém s MDA II

    Já když musím restartovat telefon, tak mi nechce občas vůbec naběhnout, zasekne se to u splash, u uvitani při spouštšní a vydrží to tam třeba hodinu, dokud nedám SR znovu. Ale to už mě potom třeba háže k bootovani, když sem resetla po několikátý, a hlavně se mi občas nedá ani dovolat a zas pomůže jen reset ...

    Nevíte čím je to způsobeno ? díky moc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    určitě jsi už dlouho nedělal HR viď nejspíš se ti nějaký program kope v systému, co tam máš nainstalovanýho?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    36

    elsoftíku, kdybys byl na ICQ, tak bych se tě zeptala tak ...

    heh, MDA II je mého přítele, ma tam nákých pár her, tomtom a naky prográmky jako je spb atd
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    zkusil bych u SPB Pocket+ vypnout SafeMode, občas právě způsobuje problémy s bootovánim a pokud to nezabere tak HR a cvičně vše znovu nainstalovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    36

    no, ještě jednu věc, já sem tam zkoušela HR a instalovat znovu a furt to dělá, tak HR určitě nepomáhá.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    1,250

    tak co jinou ROM a že ty tam furt cpeš tu češtinu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    36

    nene, čj tam není asi zkusim novější rom, ale už ani nevim jaká je nejnovější, ted sem dlouho nic nedělala
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Taky by to mohla být baterka. Já když mám už jen trochu v baterce, tak se taky různě kouše, nedá se mi dovolat atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    36

    to by mohlo být tím, ale co ten zbytek )
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém při spouštění IGO 8.0
    Od memodes v sekci Omnia SGH-i900
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 28-08-2009, 16:18
  2. automatické spouštění ActiveSync
    Od ferkl_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 14:04
  3. Spouštění TOMTOMa
    Od ZRH v sekci TomTom
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-03-2007, 19:57
  4. Spouštění exe souboru
    Od aoc_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 16-08-2006, 10:45