Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Mio A701 a hlaska Neni nebo chybna SIM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    11

    Zdravim Vas, predcasem jsem mel problem ze pri poslani SMS mi to psalo, ze nebyla dorucena nemo nebyla odeslana a pritom prijemce tu sms pak dostal nekolikrat. To uz vim ze mel Vodafon problemy. Taky mi to uz nedela.

    Chci se zeptat jestli se vam nahodou nestava, ze vam prijde sms a najednou vidite ze nemate citelnou sim, nebo jen tak neco na miu delate a opet SIM v haji.

    Nevite jestli je to siti, dela mi to asi cca mesic, nekdy nepomuze ani vypnuti a vytazeni simky. Simku mi menili minuly tyden, tak jestli nekdo mel podobny HW problem? Dela mi to i kdyz tam mam jen origo sw od mia, takze chci vyloucit jen operatora nez to dam do reklamace.

    Dik za jakekoliv voditko.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6

    Mam uplne stejny problem. Stalo se mi to pote co jsem odeslal SMS.
    Na jednom Foru jsem psal toto, ale zatim bez odpovedi.

    "Dobry den,
    mam cerstve koupenou A701 a vyskytl se mi nasledujici problem. Pouzival jsem ji 1 den s Oskartou. Bez problemu, aji jsem z toho volal. Pak jsem zkousel jestli to ma OnScreen informace a zavolal jsem na *022#. To mi napsalo neplatna aplikace. Pote jsem odeslal svou prvni SMSku vcetne dorucenky a ta prisla. Vsechno se zdalo ok. Za 5 min se mi ale ztratil signal a zacalo mi to psat ze tam nemam simkartu (invalid or missing simcard). Zkousel jsem to vypnout a zapnout, vyndat a vratit simkartu. A stiskl jsem aji tlacitko reset (nedaval jsem ale zatim ten HardReset ktery se dela nejak sloziteji). Setkal se s tim nekdo nekdy? Nekde jsem se docetl ze muze byt problem prave v tom tarifu a s tim zobrazovanim na display. "
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    49

    Máš tam simku pořádně zastrčenou? Musí to cvaknout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    11

    Pravdepodobne je to problem pri prechodu do jine roamingove site, stalo se mi to pri ceste na Slovensko opetovne, musel jsem vytahnout simku Vypnuti a zapnuti ani soft reset nepomohl.

    O zadnem zacvaknuti sim karty nevim, jedine baterka se tam zalozi a drzi simku v dane pozici.

    Fakt nevim jestli to je chyba pda ci site vodafonu. Podle cetnosti podobnych chyb bych to videl na pda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    15

    rvasek
    Aj ja som mal podobny problem, ked som si myslel, ze sim kartu
    zatlaca len baterka.
    SIM je nutne zatacit hlbsie a ona zacvakne.
    Pri vyberani SIM sa rovnako zatlaci a ona sa vysunie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    11

    Diky vsem, problem je vyresen, sim nebyla zacvaknuta poradne. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Bud neni podepsany duveryhodnym certifikatem nebo jednu z jeho soucasti nelze najit
    Od MrPierc_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-09-2009, 18:50
  2. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 29-11-2006, 11:27
  3. Mio A701 nebo HP Ipaq rw6815
    Od Asahi_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-11-2006, 20:31
  4. Chybna hlaska pri startu Varia
    Od lukash v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-09-2006, 14:13