Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: jak to udelat?

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    ahoj, kdyz si rozinstaluju tomika na kartu, tak je tam nekolik slozek, coz pro oko dela bordel na karte. Kdyz to ale soupnu vsechno pekne do slozky, tak tom hlasi, ze nenasel zadne mapy. Jde to vzdy jen, kdyz je to "holy na karte". Co s tim?? Je nejaka moznost to nekam zasit, aby to fungovalo a neprekazelo???? Dekuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    Jak to udělat - blběji nazvat nové téma jsi nedokázal? Nic neříkající o problému.

    Za druhé, TomTom se nainstaluje do rootu karty, pokud ho schováš do složky tak logicky nefunguje
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    ops: mno.. nic me v zachvatu nenapadlo. a k tomu problemu teda-je nejake reseni?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    domnívám se, že NE, všechno musí být v rootu
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    15

    A to je jako problém?
    Jedna složka NAVIGATOR ve které je aplikace, druhá složka - třeba Eastern_Europe - obsahuje mapu.
    A to je všechno, tak jaký bordel na kartě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    FilesToBeDelete... PL-CZ-SK-HU... ProgramFiles, Voices a ttnavigator.v programfilesech je jeste dalsi slozka, ve ktere jsou 4 dalsi a jeste 5 ikonek. Co znamena root??
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    15

    Root je korenova slozka (proste zadny adresar).
    V progrma files ani v my documents nemusi byt nic, vsechno muze byt na karte v tech dvou slozkach (navigator a mapa). Hlasy jsou v podadresari navigatoru Voices.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    Velký frekvenční slovník počítačů - cituji:
    root 1. kořen 2. původ, počátek 3. základ, zdroj 4. kořen slova 5. mat. odmocnina 6. úpatí
    Root directory - kořenový adresář, používá se i zkráceně root. Základní adresář na mediu, ze kterého se dále odvozují podadresáře (subdirectory) a přístupové cesty k souborům.
    Konec citace.



    Steven byl rychlejší. Trochu s ním nesouhlasím. Já v rootu nemám složku navigator, ale mám to rozesetý přímo v rootu. Samostatně složky Voices, mapu atd. , ale určitě mi to nevadí
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    340

    jasny, tak diky za vysvetleni:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jak si udělat WiniPhone?
    Od Zdenek Malinsky v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 67
    Poslední příspěvek: 15-08-2008, 16:09
  2. flash ROM R45 na R65 - jak udělat?
    Od marbarr v sekci Mio
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 16-12-2006, 22:15
  3. jak z mp3 udělat wma?
    Od tribiani v sekci Multimédia
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-08-2005, 13:56
  4. Jak udelat zalohu rom na MDA
    Od st.tom_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-09-2003, 14:22