Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Poslech navig.instrukcii pres BT autoradio

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    3

    Prosim o radu pri nastaveni priposlechu navigace pres BT Autoradio.Pri propojeni pristroje HTC s autoradiem bezproblemu funguje handsfree telefon ale navigacni instrukce dostavam jenom z reproduktoru PDA a ne z reproduktoru autoradia .Nastavit to nejak musi jit,protoze se mi par krat stalo,ze TOMTOM se spustil z reproduktoru autoradia tak,ze se stisil aktualni poslech radia,tomtom zadal instrukci a radio se opet vratilo na puvodni uroven hlasitosti.Po vypnuti zapalovani automobilu se navigace spousti jenom z reproduktoru PDA-cka.Dekuji za kazdou radu,navigace je sqela ale komfort by byl dokonaly s poslechem pres audiosoustavu autoradia.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    400

    Nevim jak je to s autoradiem, ale s BT HF mi to funfuje normalne, jen nez pustim TT si pripojim sluchatko a pak mi vse chodi do nej. podle me to bude podobne. Je otazkou, zda se pri vypnuti klicku telefon od radia neodparuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    113

    Ahojte, resim podobny problem, jen by mi stacilo, kdyby mi sel hlas jen do BT-sluchatka. Sem tam se mi nejakym zahadnym omylem stane, ze mi po startu neco do BT-sluchtka rekne, ale nebyva to vic nez jeden navigacni povel a pak se to opet prepne na reproduktor telefonu. Jak docilit toho aby sel zvuk do BT-sluchatka?

    (postup nejdriv sparovat sluchatko s telefonem a pak teprve startovan navigaci jsem vyzkousel, ale zvuk jde rovnou do reprodiktoru.)
    Diky za rady.

    PS: Mam HTC P3300 Artemis a v nem TTN 6, BT-sluchatko SonyErricson HBH-PV 705.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    já pda propojil výstupem jack na vstup aux na panelu autorádia a je to. Vím, že ne všem to pomůže (ne všechny autorádia mají aux), ale možná vám to pomůže při příštím výběru autorádia. Teď můžu i pohodlně sledovat filmy. Sony MEX DV1000.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    93

    Musíte po připojení přesměrovat veškeré audio do handsfree, například pomocí
    téhle utility.

    Na poslech hudby to zrovna neni, ale na to aby navigace kecala přes rádio nebo handsfree to stačí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    113

    Tak jsem nainstaloval BT Toggle a ten se sice zda byt funkcni nebo alespon prepina mezi moduly Audio Gateway / Voice Speed Dial, ale i tak mi jde zvuk do reproduktoru. Jen kdyz napr. pri prehravani pisnicky v WMPlayeru zmacknu hlavni tlacitko na nahlavnim BTcku tak po dobu co se zapina hlasove vytaceni mi jde zvuk z prehravace asi na 5 vterin do ucha, ale pak se opet prepne do repraku. A takto se to chova at je BT Toggle v modulu Audio Gateway nebo v modulu Voice Speed Dial.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Ja jsem zkousel vice programku a zadny poradne nefungoval.
    Moje pozadavky:
    1) Vsechny navigacni instrukce pres BT HF radia.
    2) U radia dojde automaticky ke ztiseni reprodukovaneho zvuku.
    3) Radio neceka jen na prehrani zvuku z PDA, ale je mozne poslouchat radiovou stanici/MP3 na CD.

    Uz jsem si chtel i nejaky programek napsat, ale mam obavu z jedne veci - kdyz presmeruji vsechny zvuky pres AG driver do BT HF, tak radio zustane stale v rezimu "telefon" a potlaci vsechny zvuky z radia/CD prehravace. Navic bych si tipnul, ze mi BT HF nedovoli prijmout ani uskutecnit hovor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    tiez podobny problem. Jedina moznost u mna je pustat si MP3 z PDA (pripojene na autoradio ako wireless stereo a potom mi tomtom ide cez radio, alebo to mam pripojene len ako handsfree a potom tomtom ide cez repracik PDA. A kezde autoradio ma podporu mp3(CD/SD)tak pocuvam navigaciu cez PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Osobně to řeším přes A2DP profil (tam jde vše z PPC - TT, hovory, media zvuky, prostě všechny zvuky bez omezení), ale ne přes autorádio (takové s BT nemám ani nevím, jestli některé autorádio tento profil umí), ale přes BlueTone od Just mobile - nacvaknuto na cloně zvuk dobrý, naprostá spokojenost. Jediné mínus je to, že je to další krám, ale auto to uveze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od bjirka
    Osobně to řeším přes A2DP profil (tam jde vše z PPC - TT, hovory, media zvuky, prostě všechny zvuky bez omezení), ale ne přes autorádio (takové s BT nemám ani nevím, jestli některé autorádio tento profil umí), ale přes BlueTone od Just mobile - nacvaknuto na cloně zvuk dobrý, naprostá spokojenost. Jediné mínus je to, že je to další krám, ale auto to uveze...
    Sony BT2500, autorádio s HF a A2DP profilem.. Doufám, že jsem se nespletl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Pioneer DEH-P 55 BT umi bohuzel jen profilk Handsfree/Headset.
    Vyssi modely ze stejne rady maji i A2DP, ale nechtelo se mi priplacet za "nesmysly" typu vetsi a barevnejsi displej nebo motoricke vyklapeni radia.
    Bohuzel jsem netusil, ze pioneer orezal i profily.
    A stejne by mi vadilo, ze nemohu mit pri aktivnim A2Dp profilu spustene radio.
    Asi se zkusim jeste podivat, jak rychle bych mohl na BT HF pri navigacni instrukci simulovat hovor a presmerovat zvuk z PDA jen po dobu vysloveni instrukce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    113

    Tak BT Toggle nepomohl. A v nastaveni telefonu to nastavit nejde? Nepotreboval a nezkousel to nikdo?
    Prenos zvuku primo z Artemise (TT, MP3, FM-Radio a pod.) do BT-HF bez pomoci autoradia.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. hx4700 - poslech .mp3 pres BT
    Od tomik zachu_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 25-08-2005, 17:05
  2. PDA a autoradio
    Od Padluke_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 11-05-2005, 21:16
  3. XDA jako MP3 autoradio ...
    Od Miki_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-06-2003, 12:51