Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: M700 WM6 a dlouhodobe zaplneni pameti

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    351

    u wm6 sem si zvyknul na to, ze nemusim tak casto soft resetit, ale vsiml sem si, ze pokud pouzivam mko tak 2-3dny tak se poradne zasvini pamet a musim softresetit. podeziram, ze to dela inteli java manager a miniopera. tusite nekdo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    45

    Přidám jen svou zkušenost. Po 1-2 dnech používání se práce opravdu zpomalí dost citelně. Nejvíce nepříjemně se to projevuje při psaní na HW klávesnici. Znaky vynechávají a odezva je rapidně zpožděná. Ani jeden z uvedených SW nepoužívám, takže by mě také zajímalo čím by to mohlo být způsobeno.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Troška hygieny nikdy nezaškodí.
    Jistě pravidelně zálohuješ, takže každodenní záloha v 5 (6, 7..) hodiny bude zakončená soft-resetem. A je po starostech. Doufám :? ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    351

    takze semoje podezreni zuzilo na Opera mini na IBM java MIDlet a k tomu Happy taping keyboard (s jinejma aplikacema funguje naprosto v pohode). Postupne a nevratne svini RAMku a pak az dojde pamet tak to zatuhne .... no aspon ze vim co to je.


    ad sof reset po zaloze .... no jo, ale kdo potom zada pin aby to porad tahalo maily?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    To ještě někdo používá PIN? :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Taky se divím . K čemu to je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    PIN? Ano, používá, třeba já. A proč? Asi proto, že mám nastavený MS Direct Push a při představě že by se některé maily dostaly do špatných rukou se mi ježí chlupy úplně po celém těle. Navíc naše IT enforcovalo používání PIN na všech Direct Push technologiích, takže každou hodinu nečinnosti to po mě chce PIN. Otrava, ale nutná.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    jo v tomto případě se to dá pochopit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak na to jsem úplně zapoměl...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zrovna mi to zase zapomělo PIN (Ano, patch na WM6 mám nainstalovaný, přesně podle návodu, na úplně čistý systém). Protože je to ve 2 týdnech počtvrté, zrovna downgraduju na WM5. :no:
    Doufám, že další vydání WM6 bude už bez chyby. :
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nedostatek paměti
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-09-2008, 07:56
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 18:46
  3. HTC Muse PDA s 4GB pamětí
    Od Šákul v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 21-06-2006, 10:58
  4. GPS s BT a s pamětí
    Od hnipak v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 28-11-2005, 09:57
  5. Dlouhodobé zkušenosti s TT5
    Od Boban1108_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 17-08-2005, 15:02