diky asi sem slepej :-D
diky asi sem slepej :-D
Zdravim, mam problem, mam Dell Axim x50v, chcem to upgradnut na wm 6, ale mi to nefunguje, moze byt problem v tom, ze pouzivam MMC kartu a nie SD? Po stisknuti Wifi+power+reset sa mi objavi okno, kde je ten loader, ale stale je tam len prazdne okno a nic sa nedeje, nic nie je na vyber, pomaha len hardwar. reset. Dakujem za odpovede.
a jaky tam mas system ted?
Mam WM 2003 SE, viem, ze najskor musi ist WM 5, len ked to skusam, tak sa nic nedeje.
Vdaka
Zdravim, tak som si kupil SD kartu, pustilo ma to dalej, ale mi to hned napisalo: No suitable image found a potom mi len pise, ze to mam skusit este raz, tak uz neviem, co robit, ci je ten image subor dobry, stiahol som to od XDA-developers.
Vdaka
Prosim vas, neviete mi niekto poradit, co s tym? Nechce mi to najst ten image. Dakujem
Tu kartu máš jinak čistou nebo na ní máš ještě další soubory? Mně pomohlo, když jsem z rootu karty vymazal všechny soubory, adresáře kupodivu nevadily...
Kartu som naformatoval na FAT 32, cize bola cista. Stale to nefunguje
zdravim,
kdyz delas upgrade z WM2003se, tak musis nahrat novy loader jako prvni. Takze proved upgrade loaderu, potom upgrade na wm5, pote na wm 6.
Abych pravdu rekl, tak daleko lepsi vysledky jsem mel s wm2003se nez s wm6.
System wm6 je trochu lepsi nez wm5, ale doporucuji zustat u 2003
Kdyz jsem si upgradoval della x50v na wm6, tak jsem cas od casu mel problem s bluetooth a wifi
Ja to potrebujem zmenit na WM 6 kvoli podpore SDHC kariet. Kupil som 4 GB SDHC a nejde, tak preto ten upgrade. Skusim ten loader. Dakujem