Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 20

Téma: Čeština v ROM

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    68

    Poradil by mi nekdo jak pozalohovat instalacini cab ktery je ulozeny v chranene casti ROM v novych pristrojich 701 a neni dodavano instalacni CD.Popripade celou ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    140

    Jak vytáhnou cab nevím, ale věděl bych jak zazálohovat celou ROM. Problém je, že jsem zapomněl kde jsem k tomu přišel, ale až se dostanu na PC, můžu ti někam upnout program i s návodem v angličtině.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    93

    Tady najdeš vše co potřebuješ:
    http://www.miousers.co.uk/viewtopic.php?t=622
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    68

    Hlavne mi jde o tu cestinu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    26

    Citace Původně odesláno od BRunner
    Tady najdeš vše co potřebuješ:
    http://www.miousers.co.uk/viewtopic.php?t=622
    To forum nejde otevrit, je nejake mrtve ,ale snad je to jen docasny problem ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    140

    Tak to ti muzu upnout moji ROM s češtinou, chceš-li. R64 s sunnysoft češtinou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    Jakou mas ROM, pokud mas R64 s sunnysoft češtinou, tak mi se po HR cestina normalne nainstalovala .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    26

    problem je spis to ze po instalaci jine romky je cestina nenavratne v ...... a znovu ji kupovat za tak nehoraznou cenu (sunnysoft)se moc lidem nechce..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    140

    Já myslím, že ROMka R64 je dost v pohodě. Zkoušel jsem LF ROMku, nic mocm pak okiho, ta bylo super, ale přeci jenom tam nebyla čeština, rychlostně byla stejná jako R64, tak jsem se vrátil k R64.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    6

    Taky jsem se vrátil k R64 před tím jsem měl OKI a neviděl jsem rozdíl zálohu ROM jsem si udělal podle tohoto návodu http://www.miousers.co.uk/viewtopic.php?t=622
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Kde sa dá stiahnuť tato rom s češtinov?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    17

    Zde jsem vam nahral cestinu od Sunny, vytazena z ROM.Snad to pouzijete.Ja osobne pouzivam ROM OKI Basic a cestinu od Jimmyho.

    Cestina Sunny:
    Toto bude pravdepodobne proti pravidlum, sorry. Cestina Sunnysoft je komercni produkt...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    17

    Jinak cestinu lze vytahnout postupem.Hard reset, pak zvolit jazyk treba rumunstinu , a po nainstalovani Wm najit v adresari Windows soubor iw_cz.armv4.cab a nakopirovat ho treba na SD kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    42

    Citace Původně odesláno od Anydraj
    Zde jsem vam nahral cestinu od Sunny, vytazena z ROM.Snad to pouzijete.Ja osobne pouzivam ROM OKI Basic a cestinu od Jimmyho.

    Cestina Sunny:
    Toto bude pravdepodobne proti pravidlum, sorry. Cestina Sunnysoft je komercni produkt...
    A nemohl bys třeba vystavit někde ten ROM64 s češtinou celý? To by proti pravidlům určitě nebylo, protože je to originál ROM v zařízení a nikdo do něj nezasahuje. Taky jsem o něj přišel přechodem na vyšší verzi. Sice jsem si poradil, ale mnoha lidem by to pomohlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    17

    Rad bych, ale podivej se na prispevek ktery je vyse.Cestinu k MIO701 dostanes bud na CD nebo primo v ROM, ale sirit ji nesmis, ikdyz ji ma kazdy s pristrojem Mio.A na jiny to nepouzijes.Zkus pouzit Google nebo search primo zde na foru.Urcite najdes odkaz na neoficialni web s tematikou MIO701.Jsou tam i starsi verze fw.Sorry.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Čeština do MDA III
    Od kapu_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-03-2007, 15:05
  2. Mio 550 čeština
    Od Jony_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-10-2006, 18:08
  3. Čeština
    Od Žulda_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 10-02-2005, 18:49