Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 3 z 3

Téma: QTEK S200 - problém po HardResetu nestartuje

  1. #1
    Williem
    Guest

    Zdravim,

    máte někdo zkušnoest s tím jak obnovit chod zařízení po HardResetu když zamrzne na obrazovce s modrým logem QTEK ..zkoušel jsem to několikrát nechal ho ležet třeba 20 minut a nic.. svítí vesele ale nic nedělá.. předem díky.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    0

    Flashnout
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    57

    Mám to samé,stalo se mi to po flashování a teď to pokaždé zamrzne na úvodní stránce Qtek s výpisem IPL,SPL atd..
    Po připojení na USB se nespustí naprosto nic-jakoby na USB cihla ani napojená nebyla-takže jakýkoliv pokus o flashování není možný.
    Jinak při připojení na standartní nabíječku se po chvilce rozsvítí oranžová barva na LEDce a vypadá to,že se cihla nabíjí,páč po daném čase určeném k nabití se rozsvítí zelená barva na LEDce,signalizující plné nabití.
    Toť vše,co můžu udělat po x - pokusech s HR,SR a flashnutí...
    BTW: jen jednou mi obrazovka naběhla na stránku,kde jsou barevné pruhy s informací o SPL a IPL a po připojení na USB se rozsvítila LEDka oranžovým světlem(nabíjení) a vlevo dole na obrazovce se objevil nápis USB.Tak jsem již v minulosti jednou flashoval-z tohoto zobrazení.Ovšem né nyní-teď pokus o flashnutí z tohoto stavu dopadl stejně jako všechny ostatní-hláškou že S200 není připojený..
    PORAĎTE,co mám dělat?? :sarcastic:
    EDIT: ted se mi podařilo po HR najet na černou obrazovku s nápisem Press Send to restore factory default,Other keys...po zmáčknutí zeleného tlačítka sluchátka "telefonku" sa rozjelo format ..atd a posléze skončilo opět na mou oblíbenou stránku Qtek a zamrzlo...
    POZOR!!! Po stech HR,SR atd atd se S200 uráčil a nechal se flashnout zpět na WM5.Následoval upgrade na WM6 a vše již jede v pohodě na ROMce shora uváděné Bagiem.Dokonce se už i zase nabíjí přes ActiveSync.Miluju Widle na jakémkoliv zařízení,co bych také po večerech a nocích dělal,když ne flashoval mrtvé PDA,že??
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Problém po Hardresetu
    Od Geo89 v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-11-2010, 20:51
  2. Problém se zvukem.Qtek S200.
    Od bagio_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-02-2008, 18:23
  3. Qtek S200 Problem s wifi a nastaveniami
    Od thegreenest v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 18:19
  4. qtek 8310 a qtek s200
    Od anawarr v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2006, 19:33