Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Nemoznost instalace *.exe souboru

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    0

    Na T-Mobile MDA III se mi nedari instalovat aplikace, jejichz setup ma priponu *.exe. Po kliknuti na dany instalator vyskoci hlaska "... neni platna aplikace pro Pocket PC". Nevite nekdo pls co s tim? OS tam je WM 2003 SE, stahnute instalace jsou urcite pro WM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    1,216

    exe - se instaluje z PC
    cab - instaluje se v PDA
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    45

    neni zadna moznost instalovat.exe soubory v pda?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Ne - pokud nejde o jiz robalena exe urcena pro PDA.
    Exe pro X86 != Exe pro arm
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    *.exe instalátor programu pro PDA je určen ke spuštění na počítači s ActiveSync resp. jeho analogu ve Vistách.
    Bez bližšího vysvětlování se rozbalí do složky Program Files/Microsoft ActiveSync/názevprogramu/*.* a zajistí, aby se příslušný rozbalený instalační *.cab soubor nakopíroval do PDA a tam se spustil.
    Rozbalený *.cab soubor i nadále zůstává ve výše uvedené složce v PC, odkud ho můžeš v případě potřeby skopírovat na paměťovou kartu kompatibilní s tvým PDA a provést pak instalaci přímo v cihle.....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    45

    slo by s tim exe souborem neco na pc udelat a pak to nekam uploadnout a stahnout do v pda a normalne nainstalovat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    45

    proste de mi o to abych do pda dostal Pocket Artist bez pc
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    2,017

    Na PC spustit exe, najit cab v mistech, kde psal Surgical, nahrat cab na web/ftp a pres Pocket IE/ftp program cab stahnout a spustit.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. instalace cab souboru
    Od dr.roman v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-10-2007, 20:36
  2. Instalace .cab souborů
    Od zdenpok v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-10-2006, 07:12
  3. Hromadná instalace souborů .cab
    Od macula_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 08-10-2006, 08:40
  4. Instalace certifikátu na smartphone ve formě .CAB souboru
    Od Pavel Koza v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 20-04-2005, 20:48
  5. Instalace certifikatu, asociace souboru, problem s ICQ
    Od Vasek - FSC Loox 720 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 21-01-2005, 08:34