Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Sprite Backup 6.0 - nově i pro všechny zařízení s WM 6

  1. #1
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Sprite Backup je asi zbytečné podrobně představovat - je to špičkový zálohovací program. Na stránce produktu se dozvíte vše podstatné, včetně novinek.

    Hlavní novinkou asi bude podpora všech 3 variant operačního systému WM 6, tedy SB bude fungovat na smartphone, PDA i na komunikátoru. SB je nyní možno koupit ve 2 variantách - plná verze stojí $29.95, lite jen $19.95 (ta asi většině uživatelů postačí).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    23

    Možná bude někdo zuřit, že to rvu sem, ale nevim kam lépe.
    Mám dotaz ohledně (staršího) Sprite Backup, co jsem měl na CD u zařízení:
    CD obsahuje:
    1) Sprite Software Sprite Backup (Persona Edition 5.0.1)
    2)Sprite Backup Tool (5.0.1)

    Patří to k sobě, nebo jsou to dva různé programy? Musím to tam mít oboje?
    Za odpověď předem díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Klidně zkus oba (odinstalovat můžeš vždycky), ale myslím, že by mělo postačit 1. - 2. možná bude nějaký plugin do today, ale ten sna býval součástí SB a byl s ním v instalačním souboru, jen se to zeptalo zda chci/nechci nainstalovat. Už si nevzpomenu. ops: :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    23

    Tak jsem to zkusil stylem pokus/omyl a zjistil jsem, že po odinstalování Sprite Backup Tool to přestalo fachčit. Tak jsem odebral i Sprite Software Sprite Backup, nainstaloval znovu Sprite Backup Tool a zjistil, že ten už Sprite Backup obsahuje. Takže na tom CD je samostatně naprosto zbytečně. )
    Jen mě udivuje, proč mi to v "Start/Programs" utvořilo dvě stejné ikony, které odkazují na úplně to samé. No nic, delete to vyřešilo. :yes:

    Díky Zdeňku M. za snahu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    4

    V úvodním topicu není uvedeno, že sprite backup 6 je i pro WM5 ačkoli na stránkách výrobce tato informace je.
    Používám tuto verzi na WM5 a nic nenasvědčuje tomu, že by s tím byl problém. Nejsem si však jistý, jestli není pro WM5 vhodnější sprite backup 5.
    Víte o tom někdo víc?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    51

    Chtěl jsem, aby se mi brzo ráno prováděla automatická záloha, to jsem nastavil. Provádí se ovšem kompletní a to je pro mě zbytečné. Jde nastavit, aby se při automatickém zálohování zálohovalo jen to, co chci?
    Používám verzi 6.1.0, Build 2192
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HTC Cruise a Sprite Backup
    Od fatima_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-04-2008, 12:27
  2. Sprite Backup Premium Edition
    Od fury_only_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 12-06-2006, 11:26