Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Chodí vám více výpisů než posíláta smsek? Účtují vám to navíc!!!

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Nedávno se tu probíralo toto téma,že některým z nás mdáčko odešle třeba jednu smsku,ale přijde nám výpis dvakrát..

    Nedalo mi to,napsal jsem si přesné časy kdy se mito toto stalo,a zpětně zavolal na infolinku t-mobile,kde jsem požádal o přešetření. Během pár minut jsem se dozvěděl,že sms jsou mi účtovány dle počtu výpisů,tedy onu osudnou noc kdy jsem poslal jednu smsku jež byla složena ze tří smsek,a přišlo mi ale šest výpisů,místo logických tří,že mi ale bylo naůčtováno šest smsek! A to tedy pokaždé když se toto přihodí,přicházime o prachy,t-mobile hrabe a hrabe,pomalu ale jistě.. Kdyby to tomu dotyčnému přišlo alespoň dvakrát.. Jenže t-mobile nám prostě účtuje něco co se vlastně vůbec nestane.. Je jasné,že vám začnou nejdříve tvrdit,že máte vadný telefon.. klasika.. když jsem jim ale vysvětlil,že mam již třetí mdáčko,a že se to stále děje,začali tvrdit,že je špatné mé telefonní číslo..v sobotu se mam ozvat a prý mi řeknou více.. TŘIKRÁT FUJ T-MOBILE!!!:no: :no: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Zastavat se jich nebudu, ale pochybuju, ze to delaji schvalne. Jiste, operatori delaji ruzne veci, ktere jsou k nas....., ale tohle by si nedovolil nikdo, pac by to bylo na zalobu, takze je to temer jiste chyba, jen je otazka, kde. Deje se Vam to treba pri kazdem zaslani ? Nebo jen kdyz mate text jen na vic, nez jednu SMSku ? Ja ted MDA nemam, ale to, ze Vy mate pocit, ze odesla zprava jen jednou nezmanena, ze se tak stalo. A pochybuju, ze uctuju dle poctu dorucenek, protoze Vy platite SMSky, ne dorucenky :-) Jen je bezne (i kdyz u Vas zatim z nejakeho duvodu ne), ze jedna SMS=jedna dorucenka. Ja byt na vasem miste :

    1. zkusim nasimulovat zasilani z jineho telefonu (ne MDA).

    2. resnout uplne MDA a zase simulovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    No přesně tenhle problém jsem před nedávnem taky řešil :? MDA mi prostě posílalo místo jedné SMS dvě ( a to už mě vcelku štvalo. Zkoušel jsem odebrat různé prográmky, ale nic nepomohlo Nu poslední jedinná možnost, která mi zbývala, byl hardreset a ejhle SMSky už mi to posílalo jen jednou tak jsem tam pomaloučku nainstaloval všechny potřebné prográmky co jsem tam měl a průběžně posílal SMS a už je to v pohodě. Takže fakt nevím čím to mohlo být, ale nicméně je to už v pohodě
    Bohužel ale nemůžu ručit za to, že to pomůže i tobě :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Jo, spravnej postup a vysledek se dostavil. Sice to je hold neprijmene pro uzivatele, ale ono to chvilku trva, nez je produkt OK a nektere nejsou nikdy :-) Verim, ze jste radsi, ze mate MDAII ted s par cybama, jako by jste meli cekat dalsiho pul roku na odladovani a taky by to nepomohlo, protoze by to testovalo par lidi a oni jsou takrikajic "spatne vidici", proste porucha z povolani :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Tak znovu a podrobněji:
    -hardresetů na mdáčku a následné přeinstalování všeho jsem za svuj život provedl odhadem tak 200..? V průběhu posledního měsice asi tak 10..?Dělá mi to stále!
    -pokud jde o vadu ROM,měl jsem jich dosud ve všech třech MDA už tak 30,včetně několika nevařených,originálních..? Dělá mi to stále!
    -pokud jde o vaši poznámku kde naznačujete, že by se asi nemělo jednat o nijak závratné částky.. Jeden příklad za všechny: před mnoha měsíci,kdy jsem měl své první MDA,originál ROM od výrobce,telefon blokovaný jen na T-mobile,prostě vše tak jak má být kvůli záruce,a dané MDA mi stejnou nesmyslnost provádělo zhruba při každé třetí až páté smsce,a při celkovém průměrném počtu 700 sms měsíčně,to znamená tak 150až200kč měsíčně navíc ve prospěch T-mobilu. Zdá se vám to málo?..První Upgrade,kdy došlo ke snížení chybných sms zhruba na polovinu jsem provedl až po několika měsících..
    -pokud píšu,že sms jsou vám účtovány na základě došlých výpisů,nevycucal jsem si tuto informaci z prstu,ale byla mi zdělena operátorem,jak k ní došel on,to už nezjistíme..
    -nemyslím si,že text jež zahajuje tuto diskusy je tak nesrozumytelný,že by se z něj nedalo vydedukovat těchto pár základních bodů:

    -poslal jsem jednu sms zhruba o víc jak 320ti znacích,zhruba 350znaků..
    -přišlo mi šest výpisů
    -po konzultaci s operátorem mi bylo oznámeno,že zaplatím za šest sms


    Nemohlo dojít k omylu,několik hodin před,a několik hodin po jsem neposlal žádnou jinou sms
    -nejsem takový idiot,abych si neověřil,kolikrát daná sms došla adresátovi-tedy třikrát!

    Mam vám k tomu ještě něco psát? Možná pro zajímavost,dělo se to i se simkartou Oskara,jež jsem používal,když jsem si MDA pořizoval.. Se stejnou intenzitou!

    Nyní po všech těch upgradech,jež mne dovedly až k tomu poslednímu jež používám,se to děje stále,s mnohem menší intenzitou,ale stále! Jde mi o princip. Já mam být k operátorovi schovívavý,a omlouvat ho,že
    za to nemůže,že to chudinka nedělá naschvál?
    Po nespočtu neuvěřitelných zkušeností s tímto telefonem,kdy není schopen vyjít svým klientům ani v nejmenším vstříc? Kdy dlouhé měsíce není schopen poskytnout svým klientům alespoň základní příslušenství k tomuto telefonu? A když se konečně uráčí,nějaké nabídnout na svých www stránkách,aby jste si pro něj jezdil do prodejny do Liberce,či do Brna,jelikož není schopen ho nechat korektně obědnat,po vaší návštěvě v prodejně? Příklad: před třemi týdny jsem navštívil prodejnu v Dejvicích,s tím že mi operátor tvrdil,že tam mají v prodeji nabíječku do auta na MDA. Neměli,jak jinak. Objednat? Proč ne. Při'dte si příští týden. Uběhly tři týdny,mám nabíječku? Nemam. Proč. Není v centrálním skladu. Dá se objednat tam? Nedá. Kde jinde se dá tedy sehnat? V jedné prodejně v Liberci. Můžete zavolat do Liberce a objednat ji sem,protože o ní mam vážný zájem? Nemůžeme. Nejde to. Musíte si zajet do Liberce sám!.................... Mam něco dodávat o pouzdře alá Brno? Něco o výsměchu v očích prodejců když mám dotazy na přístroj MDA1?........Něco o těch jejich debilních otázkách proč si nekoupím MDA2,jelikož je ted' v "kurzu"? Že na něj seženu všechno snáze a spíš vyřeším komplikace s tímto telefonem,než s MDA1?.....

    Mam začít vyprávět o nedávných výpadcích signálu GPRS,kdy jsem se nemohl připojit i třeba 15hodin v kuse,a kdy mi to v zaměstnání způsobylo nemalé komplikace?

    Už jsem z toho všeho pěkně unavenej a nasranej. :no: :no: :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    pro upřesnění: toho oskara jsem používal až při pořizování druhého MDA jež bylo už "flashnuté".. takže v sobě nemělo už tu origoš "úžasnou" T-mobile ROMku..
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    No, pokud je to tak, asi neni co dodat. Jiste, uz tady bylo XXX krat psano, jak na to TM i ET se.... . Jenze co s tim delat ? Vam doporucuju udelat restore ROMky i radio casti a reklamovat zarizeni. Vim, ze i s tim jsou problemy, ale proste se nedat. Blba rada, ale co clovek ma delat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    63

    Nezbývá nez te politovat... :?
    Ale hlavu vzhuru - tahle diskuse funguje a aspon jsem rad, ze mne to nedela. ((za coz muzes byt rad i ty - je nadeje, ze casem (az na SMS utratis dalsi MDA) prijdes na to, cim to je))
    Taky mam hezky zazitky... samozrejme jsem si objednat dobijecku do auta a budu je prudit dale - az dokud ji neziskam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    ..nelituj mne,většina z vás,tedy majitelů mdáček je na tom podobně.. ;o) Jen mne hrozně štve ten neuvěřitelně laxní přístup našich operátorů k nám,klientům.. A kdyby jsme byli majiteli Siemense A25,tak neřeknu,ale HTC... které startovalo na 25000kč...

    Vsadím se,že mi v sobotu oznámí,že vada je v mém MDA,já jim odpovím že ne,že to dělá již třetí telefon,a oni mi odvětí,že mam své MDA dát reklamovat..a já jim poděkuji,rozloučím se a smířím se sponzoringem společnosti T-mobile,jelikož i kdybych měl original ROM i RADIO,přehrajou to znovu tou samou "úžasnou" ROM a RÁDIEM,a pokračujem v podobném tempu.. ;o)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    Madona by se nedala, nedej se ani Ty. Proste to reklamuj, rekni, ze ceja tvoje firma prejde ke konkurenci, obratise se na obchodni inspekci a podobne. A vzdy se zeptaj na jmeno operatora a zapis si ho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    223

    Citace Původně odesláno od xp
    ..nelituj mne,většina z vás,tedy majitelů mdáček je na tom podobně.. ;o) Jen mne hrozně štve ten neuvěřitelně laxní přístup našich operátorů k nám,klientům.. A kdyby jsme byli majiteli Siemense A25,tak neřeknu,ale HTC... které startovalo na 25000kč...
    Co se rozcilujes? XDA i XDA2 je uplne stejnej zkurvenej telefon.
    Prijde mi to jak maly dite, co si da ruce na usi, krouti hlavou a krici "stejne si ho koupim, koupim!"

    Uz pred casem sem rozjel varovnou diskusi na toto tema a upadla v zapomeni.
    Jedina rada dneska? Mas XDA od HTC? Nefunguje, tak drz hubu a krok!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    mám stejnou zkušenost (a nejednu), zájem u nás zákazníky trvá jen do okamžiku zaplacení.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Aha pane chytrej,DEKUJI ZA ÚŽASNOU RADU!!! ...a nevsiml jste si treba toho,ze si ani tak nestežuji na přístroj MDA1 či MDA2,jako spíš na PŘÍSTUP MOBILNÍCH OPERÁTORŮ k nám,jejich klientům...?!!! Je to tak těžké vyčíst z této diskuse?.. Jen tak mimochodem,měl jsem už cca 7 mobilních telefonů.. a že by MDA1 bylo zrovna nejzkurvenější (nejnesplolehlivější či nejporuchovější) ze všech,to si rozhodně nemyslím..

    A že si stěžuji v posledních dnech na služby našich operátorů OSKAR a T-MOBILE? Opravdu vám musím odpovídat?... ;o)
    Myslím,že spokojených klientů těchto dvou společností stejně ani moc není..
    Sere mne,že mi ostatní,nespokojení si vše necháváme líbit.. Kdyby tomu tak nebylo,nenazývala by se naše malá země Česko,ale spíš USA či Západní Německo..
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    to je presne ono. Kyby jsme se nedavali lehce odbit, naucili by jsme dodavatele a prodavace a operatori, aby si davali bacha. takhle se nemaji co bat. Sam to znam na sobe. nekdy se na veci vykaslu a nadavam, ale kdyz me neco nastve a zalezi mi na zmene, dosahnu zmenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Odesílání SMSek
    Od tom79 v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 27-11-2009, 19:07
  2. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-09-2008, 17:15
  3. Něco jako Qtek 8310 navíc s GPS
    Od ipetr_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-05-2007, 08:09
  4. Nemáte někdo navíc displej na Vario(QTEK 9100)?
    Od Fr33dom_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-02-2007, 23:50