Ahoj, mam Mio P350 s GPS.. Chtel jsem se zeptat:
1) na tom PDA je BT, ale kdyz to chci pustit pise mi to ze mam neco do toho nainstalovat.. ale nevim a to co to stejny s IČ co mam doinstalovat aby mi ten BT jel? Nebo to jde zprovoznit jen jako s PC ?
2) Potom mam tam ikonku IE, ale nevim jak zprovoznit internet na tom PDA.. da se jit na internet pomoci toho BT ?!?
2.1) Muze mi nekdo poradit jak to udelat?
3) Kdyz pripojim mio prez kabel k pc, tak mi to napise ze IP adresa neni dostupna.. co to je? a jak ju zprovoznim?
4) Kdyz mam pripojene mio k PC, tak asi treba po 20 minutach se jako kdyby odpoji, ale pritom mi pise ze je porat pripjene.. muze to byt treba USB dirou? Protoze kdyz jsem tam daval film, tak to jakoby vypadlo.. potom jsem to zapichl do jineho USB slotu v PC, a uz se ten film tam dal ok bez vypadku..:disgusted:
Omluvte me hloupe dotazy, jak jsem psal, mam to poprve (PPC) a ikdyz je to asi blba vymluva, tak sem se pokousel co nejvic hledat.. jinak PPC me nadchlo a planuju misto mobilu poridit PPC nevim jeste jakych chtel bych procesor aspon 400mHz a GPS a GSM modul.. ale to uz je pak cenove asi nekde jinde ne dal bych do PPC tak 7000kč..