Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: HTC Artemis WM6 B&B4 CZE - byl by zajem?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    9

    Zdravim,
    zacal jsem pouzivat B&B 4.0 TouchFlo rom
    XDA

    a zacinam delat na lokalizaci do cestiny (cestina z WM6 od MS)

    Chci se zeptat zda by byl zajem a pokud ano co by jste preferovaly.
    Moznosti:
    1, CAB file ktery by prepsal systemove knihovny Ceskou verzi
    2, Cela ROM
    Pro sebe budu volit cestu CAB souboru navic je mozne ze bude fungovat na vice zarizenich ale problem bude s velikosti (predpokladam kolem 6 MB)

    Prubeh lokalizace:
    Hotovo
    1, Ziskani MUI souboru z emulatoru WM6 Profesional
    2, Uprava registru - temer hotovo

    Treba udelat:
    1, preklad aplikaci pokud bude treba.
    2,vytvorit cab.
    3, test v emulatoru
    4, test na zarizeni
    5, integrace do rom pokud bude hodne zajemcu.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    111

    Za sebe mohu rici, ze zajem by byl ...
    Osobne bych preferoval spis volitelne instalovatelny .cab
    Drzim palce a tesim se, az budu moci CZ verzi odzkouset!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    No1 No1 je offline
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    0

    Zajem by byl, taky jsem spis pro CAB (s moznosti odinstalace). Kdybys potreboval pomoc (treba stestovanim), dej vedet

    Sice to sem nepatri, ale konecne nekdo, kdo mluvi stejnou reci a ma BB4. Neumim rozchodit 2 veci - cestinu v SmartDialingu a TouchFlo je dobra vec, ale neumim rozchodit scrollovani (napr. v konatkech).

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zájem by byl.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    75

    Pokud by to bylo i na Artemise od Vodafonu, bylo by to super.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    3

    on by zájem byl i do Heralda
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    34

    Určitě by zájem byl. Rád pomohu i s překladem nebo testováním.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    Pripajim se se zajmem o Heralda...)

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    69

    Zájem by byl stoprocentně!!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    zaujem je, ja som skusal lokalizovat o2 romku, ale bol problem ze nie vsetky kniznice sedeli, niekde je ta moja(s bepeho pomocou) romka zavesena. Ja osobne si myslim ze lepsia cesta ako prepinanie medzi CZ/ENG je urobit cistu CZ rom, tie kniznice su niektore dost velke-a radsej ozeliem moznost prepinat si ich, ked miesto toho mozem mat v romke par uzitocnych programov navyse. Mam aj universala a tam so do romky narval resco explorer, AEB buttons, ilauncher, IM+, memmaid,pocket mechanic, soti pocket controller, operu 8.65, wisbar advance .... je to sice o dost roboty viac, ale ked raz spravis moduly (OEM packages so spravnymi regmi) mozes pouzivat dokolecka dokola, vacsinou regy jednotlive verzie nemenia a ked lahko rozdiely najdes. Ak by si potreboval pomoct, ci uz s testovanim, prekladmi, robenim nejakych OEMiek .... ozvi sa cez ICQ/majl
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    34

    Souhlasím s PhSnake(em), z tohoto hlediska je lepší čistá česká ROMka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    cosx:vdaka, potom by sa dalo totiz rozbehnut nieco na sposob "kuchyne" kde kazdy iniciativec by mohol pridat svoje vlastne OEM a lama by si len vybral tie ktore xce a spravil vlastnu najsamlepsiu ROM na svete. (ohladom tohoto som sa uz vyjadril na uni fore xda-devu - je to chore aby kazdy magor robil vlastnu ROM a uverejnoval-ked ma ten isty build ako niekto iny. maju zmysel vanilly, ale aj to len pre tych co si rom robia sami.)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Já by jsem byl taky pro celou čistou ROM (jen nevím zda není ta od O2 lepší, píše se, že oproti BB4 ano)
    Zatím čekám na českou odtud, nebo od T-mobilu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 39
    Poslední příspěvek: 09-10-2007, 13:57
  2. Měl bych zájem o Asuse A620.
    Od hlp v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-01-2005, 16:53
  3. Ctenarske recenze - mate zajem?
    Od Pavel Koza v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 22-09-2004, 22:27
  4. ActiveSync v češtině - je o něj zájem?
    Od Pavel Koza v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 17-03-2004, 21:40
  5. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 18-04-2003, 10:08