Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Asus 639 - problémy s SD kartou po upgradu na WM6

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj,

    měl jsem problémy se svým A639 - nic neobvyklého - přestala fungovat tlačítka a rozkalibrovával se display. Poslal jsem přístroj na reklamaci, kde vyměnili display a upgradovali na WM6 (to kvůli těm tlačítkům).

    A jeden z důsledků je, že když zapnu PDA, tak to špatně načítá data z karty (nevidí některé adresáře nebo soubory). Když kartu vysunu a dám zpět, je vše OK. Jde o 4GB kartu (kterou jsem před upgradem zcela bez problémů 1/2 roku používal).

    Víte někdo něco o tomto problému a co s ním jde dělat?

    Dík. Tom

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    stejny problem :-((( 2GB karta



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    Pánové, proč zakládáte a diskutujete v novém vláknu? Vždyť je to již TADY, o několik řádků níže. Stačí číst. :?

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    "Stačí číst?" ....kdyby se ten nadpis vlákna jmenoval nějak, aby se z něj dalo poznat téma vlákna, tak s tím souhlasím. Ale z názvu "Potřebuji pomoct s Asus A639" to fakt poznat nejde... tak by se přeci dalo nazvat 90% zdejších témat. A pročítat zpátky historii až na jednotlivé příspěvky (třeba dva měsíce zpátky), jestli se to už náhodou neprobíralo.... no, nevím.

    Tom

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    Souhlasím s Tebou, že vlákno je špatně nazvané (dokonce od Mike80 velmi špatně nazvané). Bohužel, stává se to často a to nejen tady. Nicméně, tak staré vlákno to zase není. Založeno 5.8. :?
    Edit: jinak se již tady objevila odpověď - rada

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Prosim jake mate zkusenosti s kalibraci LCD v WM6? Ja stejne jak v WM5 ale radeji se chci poptat, dik

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Prosim jake mate zkusenosti s kalibraci LCD v WM6? Ja stejne jak v WM5 ale radeji se chci poptat, dik



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    133

    to Faja
    ( :sarcastic: ( :sarcastic:
    Sorry, proč je to dvakrát a v tomto vlákně, pak tu vzniká "bordel. Tady se řeší problémy s SD kartou, máš daleko menší pravděpodobnost, že ti někdo odpoví.
    Tvůj dotaz patřil spíše SEM
    Jinak co jsem viděl na Asus 639 (sám mám WM5 a do WM6 se zatím nehrnu), tak způsob kalibrace a její stabilita je stejná jako u WM5. Stabilita záleží také od zařízení, někomu to zlobí.

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Promin, hodilo totam dvakrat samo, Priste se polepsim.

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Tak mi vymenili LCD, zatimje to Good, prvni dojem ale je ze ma kvalitnejsi podani barev, vyrazneji kvalitnejsi nez bylo predchozi.

Podobná témata

  1. problémy s paměťovou kartou
    Od Jaffy v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-01-2007, 18:40
  2. Problémy s kartou
    Od Pavel357 v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-11-2006, 17:10
  3. MDAc a problémy s kartou
    Od bubo_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 10-07-2006, 11:40
  4. Problémy s kartou MMC a MDA2
    Od mstenchl v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-04-2004, 06:24