Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: VOIP WM6

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    64

    Ahojte,

    podařilo se někomu rozjet VOIP, který je součástí WM6?
    Osobně to zkouším s účtem u VoipBuster.com, ale nedaří se mi to rozjet.
    Zkoušel jsem to přes SIP konfigurátor i přes vytvoření vlastního CABu (obojí z xda-dev), ale bez úspěchu.

    Pokud by někdo měl po ruce nějaký pěkný návod, ba i nakopnutí dobrý směrem stačí, budu mu vděčný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    ja uz 2 mesice volam jen prez nej z eten X500. Musel jsem ho sice doistalovat ale je to super vec. Lepsi nez nejake spec programy. Pouzivam nastaveni freecall-je tam volani na pevnou zdarma jen za registraci....Nastaveni freecall je na jejich strankach. Staci jen jmeno, heslo a proxi: sip.voiparound.com

    http://freecall.com/en/sipp.html



    jo a pouzivam sipconfigurator
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    64

    FreeCall jsem taky zkoušel, ale nedostanu se dál než Internet Calling: Off

    Nemohl bys mi poslat ten CAB, kterým jsi to instaloval? Nebo jak na to ještě jinak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    vecer ti to poslu. aLe I tak si musis prvne nainstalovat freecall do pc a vytvorit ucet. pak napsat jmeno,heslo a proxi(sip.voiparound.com). no a hlavne s podivej do nnastaveni ppc jestli mas zapnuto volani pres internet(setting-pHone-Internet-whenever available)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    64

    Účet u freecall i voipbuster mám. I nastavení whenever availiable, ale furt mám na today: internet calling: Off :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    ja jsem ho musel po nastaveni sipconfigu zresetovat pda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    64

    Tak jsem to konečně rozchodil. Díky moc.

    Stačí k tomu:
    -VOIP - http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=40360&d=1180530748
    -SIP config tool - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=303493&highlight=SIP+config
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    64

    Tak jsem to ještě pořádně testoval a mám následující dva problémy:
    -zvuk nejde do telefonního sluchátka ale do repráku (jako skype); to by se dalo zkousnout, dá se volat s headsetem
    -druhou stranu slyším poměrně dobře, ale já nejsem slyšet téměř vůbec, je slyšet pouze chrastění, ...

    Jde s tím něco udělat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    no na prepnuti sluchatka muzes pouzit switchVOIP, ale nevim jestli funguje jen na etenech. Ja ho i tak nepouzivam a radeji si otocim tel z druhe strany. No a ohledne te kvality ti asi neporadim. Mne to fungovalo opacne-spatne jsem slysel volajiciho, ale po odinstalovani spb phone se to vratilo do normalu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    64

    switchVOIP neznám, ani jsem nikde nenašel. Máš nějaký link.

    Zkusím to teda eště po nějakém Hardresetu rozjet hnedka bez nějakých programů a uvidíme, esi mi to něco neprzní.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    gatis_ce4you
    Guest

    Zdravim, potreboval bych poradit, jak zprovoznit na MDA Vario III VoIP...
    Zkousel vyse uvedeny, doinstaloval jsem VoipWM6.cab a povolit port 5060 v registrech (HKLM\System\VoIP\SIP\EnablePort5060 = 1) a nastavil jsem ucet pres Sip Conf Tool 2.0.1, dokonce v nabidce Dnes mam Hovor pres internet k dispozici, ale ve fci telefon se mi poskytovatel (Viphone.cz) neobjevuje.
    Do Description jsem napsal: Viphone
    Sip Server: sip.break.viphone.cz Port: 5060
    User Name: 42058XXXXXXX
    Password: XXXXXXX
    Save Configuration
    Podarilo se mi zprovoznit VoIP (Viphone) pres X-Pro Softphone, ale primo v WM6 ne a ne... pokud nekdo vite jak na to, prosim pisnete sem radku...

    G.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. VoIP u SmartPhone s WM6
    Od Marixy v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-12-2007, 11:21
  2. HTC TyTN a Voip
    Od kenda v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 08-05-2007, 15:20
  3. VoIP telefon pro PDA
    Od Petr Novotny_oldd v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-05-2004, 18:34