Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 19 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 278

Téma: Perfect English Edition - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    0

    tak tady budeme pokračovat

    řeč je o Perfect English Edition ROM od autora - andot, více zde :
    XDA Developers

    Postup/návod při flashování, odkazy na download a první čerstvé zkušenosti naleznete zde :
    Qtek 8310 s WM6 <SPAN CLASS="red"> <<<--- první příspěvek je stále průběžně aktualizován!</SPAN>
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Automatic Keylock - zda se mi, ze to nechodi spravne
    1) neukazuje profil "automatic", ale misto toho jenom ???
    2) vzdy, kdyz se zamyka, tak nejak zbytecne prihlasuje/odhlasuje telefon od site (je to slyset v repro u PC, jako kdyz prichazi hovor)
    3) nezda se mi, ze by korektne fungoval automatic profil

    u predchozi verze wm6 mi uz automatic profile behal v proadku a nizsi verze keylocku nedela ty blbosti s radiem, na druho stranu v.3.87, ktera je v ROMce funguje tak, jak ma, tj. zmacknu klavesu a objevi se mi pouze layout screensaveru, zmacknu li tlacitko start, mohu odemykat


    - hodiny na screensaveru windows ukazuji, ale datim je nejak zkrpnuty vlevo
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    tak jste mě překecali a jdu ten váš zázrak otestovat už to hážu do qvítka a jsem zvědavý na to co mě čeká po zapnutí:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    Po nahrání češtiny se mi přestal při zamčené klávesnici zobrazovat datum a čas před odemčením telefonu (klávesnice)

    Před nahrávím češtiny se mi to zobrazovalo, ale musím říct, že mnohem menší než s WM5
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Pokud se dneska vecer podari zkopirovat uzivateli Navi.gator jeden soubor z VOXe, tak pripravim novou kompletni ceskou lokalizaci z VOXe, kde by tenhle problem moh odpadnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    potrebuji poradit, chtel bych zvysit limit pro odesilani MMS ze 100kb na standartnich 250kb jako u WM5 nekde jsem to cetl (je to upravou registru) ale kdybyste me zastrelili tak to nemuzu najit... pokud nekdo vi kde hledat sem s tim...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    tak jeden takovy poznatek, pokud chcete mit keylock v cestine, staci dokopirovat 2 soubory co jsou v zipu do adresare windows:yes:
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    Citace Původně odesláno od Bohumil Stejskal
    a ještě tak přemýšlím nad tím rádiem, pokud je z VOXe, tak by mohlo naučit Qteka 8310 se umět připojit k wifi accespointům g ne ? :?

    to jde nastavit i přes registry:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    19

    jeste potrebujes ty registry na mms?
    tak HKLM/Software/Arcsoft/Arcsoft MMS UA/Config/UI/SizeLimit a tady pak podle typu wap:
    pro wap 1.2 string "Wap1SendLimit5"
    pro wap 2.0 string "Wap2SendLimit5"
    číslo ve "value data" si vynásob 2.5 a přepiš

    já si to nastavil na 300KB tudíš jsem vepsal 307200
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    mam prosbicku.. chtel bych si na qteku zmenit ikonky u programu viz. zmenena ikonka u total comandera a tomtoma, coz jak vidite neni za pomoci resource hackeru problem.. ale kdyz to ulozim tak mi program hlasi ze neni digitalne podepsan.. hledal jsem navod jak to vyresit (prikladem budiz zmenena ikonka u Mass storage v nove ROMce) ale nic jsem nenasel.. poradi nekdo ci pripadne zna nebo vymysli postup?)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00227637_1_mFh.jpg 
Zobrazení: 35 
Velikost: 27.5 KB 
ID: 6746   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00227637_2_N1OU.jpg 
Zobrazení: 34 
Velikost: 24.3 KB 
ID: 6747  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Ahoj,
    tady tim zpusobem muzes vymenit ikomy bez resource hackera, sice nevim, jestli to je to co chces, ale mohlo by to tak byt. Je tam taky soubor se spustou vyladenych ikon...
    http://www.gpcarreon.com/?p=14
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    Citace Původně odesláno od VP
    Ahoj,
    tady tim zpusobem muzes vymenit ikomy bez resource hackera, sice nevim, jestli to je to co chces, ale mohlo by to tak byt. Je tam taky soubor se spustou vyladenych ikon...
    http://www.gpcarreon.com/?p=14
    na tohle jsem taky vcera narazil, nezkousel jsem ale podle navodu by to fungovat mohlo... spise je problem ze ty ikony jsou v externim souboru a na ten se odkazuje zastupce toho programu... ale postup vytvoreni toho balicku s ikonama je prilis slozity a zdlouhavy a je nutno doinstalovat dalsi knihovny do Windows by se to vubec mohlo vytvorit... no uvidim zda bude cas to zkusit a udelat si svuj balicek ikon.. spise jsem myslel zda neni nejaky jednoduchy zpusob jak digitalne podepsat znovu soubor u ktereho bych modifikoval ikonu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    No mne to pripada jednoduchy, proste vsechny ikony, ktery chci, nekam nakopiruju do storage a zmodifikuju shortcuty...
    Myslim dokonce, ze tim parametrem pujde pouzit i bezny ICO file, pak bych si asi udelal do Windows podadresar Icons, tam bych je nacpal a je to..

    Na druhou stranu vyhoda zmeny icon v shortcutech je v tom, ze kdyz nekdo porad vydava novy verze, nebudes muset proad menit ikony v exe...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    no tvoje myslenka je zajimava.. vyzkousel bych to ale nevim jak jsi to myslel...

    42#\Storage\Application Data\Home\gpc.icons.exe,-8 jestli se misto toho -8 dat napr. cecmd.ico
    42#\Storage\Application Data\Home\gpc.icons.exe,windows\icon\cecmd.ico?

    zkus to vice rozepsat jak jsi to myslel, mozna jsem moc hracicka, ale slo mi spise o to kdyz uz jsou ve WM6 takovy hezky vyhlazeny ikonky ze by bylo dobry a hezky mit i ostatni byt upraveny taky hezci...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    jo, takhle nejak jsem to myslel, ted zkousim:

    1) nakopirovani nejakyho exe souboru s ikonama, napr. do \windows\icons\myicons.exe
    2) zmena zastupce, kde za puvodni EXE dam jenom cestu k tem ikonam a seriove cislo ikony v exaci ?\windows\icons\mysicons.exe,17

    - funguje

    a chci zkusit dat misto cesty k exe jenom cestu k ico....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 19 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Neo ROM 5.2.1711.18165.0.5.0 - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 09-09-2008, 17:06
  2. Reakcí: 47
    Poslední příspěvek: 26-07-2008, 14:13
  3. Reakcí: 33
    Poslední příspěvek: 10-02-2008, 20:06
  4. English ROM 5.2.1616.18120 - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 50
    Poslední příspěvek: 27-11-2007, 09:52
  5. HTC Edition by EricJM - WM 6 ROM pro Qtek 8310 - praktické zkušenosti
    Od Bohumil Stejskal_ce4you v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 08-10-2007, 15:26