Díky moc za rychlou odpověď.
Návod je perfektní.
Pod tvým prvním linkem jsou odkazy na tři verze. Kterou mám stáhnout ?
Díky moc za rychlou odpověď.
Návod je perfektní.
Pod tvým prvním linkem jsou odkazy na tři verze. Kterou mám stáhnout ?
No ja ma tu OS : 5.2.21854 5.0.80, ale tem neni link, asi si musis napsat Pitkovi.
dobrý den.
Pánové prosím o pomoc. Nahrál jsem si na flash kartu s ASUS GO 2007 pracovní video a od té doby se z telefonu ztratil software ASUS GO.
Pokouším se jej nainstalovat, ale nějak to nejde. Po zasunutí flashky se objeví hláška "Would you like to instal ASUS GO?". Stisknu tlačítko
Yes, instalace chviličku běží a potom se objeví chybová hláška "Installation is aborted.Cannot copy file: application.dat (5) More information:
http://www.asus.com. Tam jsem o problému nic nenašel. Poradí mi někdo co s tím? Děkuji.
A máš na SD kartě ten soubor "application.dat"?
Zdravím.
Na kartu jsem okopíroval soubory tak jak byly původně z originál dodaných CD. Soubor application.dat tam je také.Pravděpodobně provádím
chybný postup instalace.
Není důležité co se kopíruje a odkud, ale kam se to kopíruje.
Nevím teda jak je to dnes, ale podle verze (2007) to bude stejné....
Licence programu je vázaná na SD kartu, takže pokud se to snažíš spustit z jiné SD karty než z té, na které to bylo původně, tak to nelze.
Pokud je to ta samá karta, tak to jít musí a při instalaci není moc co dělat špatně.
Z SD karty ze složky \2577\ se spustí autorun.exe a tím se spustí instalace, hotovo.
Zkus malý pokus.
Na té SD kartě, ten soubor "application.dat" přejmenuj na "igo8.exe" a ten pak spusť normálně z SD karty.... co se bude dít ?
Dobrý večer.
Přejmenoval jsem soubor tak jak jste mě doporučil a spustil jej. Aplikace GO se nainstalovala. Nevím jak ale dostat startovací baner na
hlavní stránku (promiňte , možná jsem to špatně nazval) Pokud poradíte ještě v tom budu Vám vděčný.
Dobrý večer,
Tím, že se spustil ten igo8.exe (přejmenovaný application.dat) jsem trošku obešli instalaci, která je k ničemu a je to jen zdroj poruch.
Aplikaci není nutné instalovat a lze ji jen spouštět z SD karty. Nicméně, tím, že se nenainstalovala ale jen spustila a bude spouštět i nadále, nemáte ten startovací baner (Plug-in na Obrazovku dnes),
ten není a nebude, vytvoří ho jen instalátor.
Je ale samozřejmě možné si vytvořit zástupce z toho EXE souboru a tento zástupce pak nakopírovat do \Windows\StartMenu\Programs (\Windows\Nabídka Start\Programy) - podle lokalizace.
Zástupce vytvoříte tak, že v Průzkumníku zobrazíte obsah složky IGO na SD kartě (nevím jak se jmenuje ta složka u Vás...) a tam přidržet stylus na tom EXE souboru, zobrazí se menu kde veberte - "Kopírovat".
Pak otevřete obsah složky \Windows\StartMenu\Programs (\Windows\Nabídka Start\Programy) a dole v menu vyberete "Vložit zástupce" a je to.
Pak je možné aplikaci spouštět pohodlně z Nabídky Start.
Ano, plug-in na obrazovce dnes mohl být i lepší, ale pokud bych to chtěl úplně takto, existují doplňkové aplikace, které umí vytvořit daného zástupce přímo na Obrazovce Dnes, nap. iLauncher a spousta dalších.
Tak je to hotovo. Podařilo se. Mám zástupce v menu START.
Děkuji za spolupráci, moc mě to pomohlo.
:yes: :yes: :yes: