Taky ho mám z mironetu a radši jsem jim okopírovanej dodací list přibalil do krabice. Nic tim nezkazíš. Až ti to přijde z opravy tak dej vědět jak to dopadlo. Držim palce
Taky ho mám z mironetu a radši jsem jim okopírovanej dodací list přibalil do krabice. Nic tim nezkazíš. Až ti to přijde z opravy tak dej vědět jak to dopadlo. Držim palce
Dneska mělo přijet DPD, myslíte, že přijeli?Ne, pomalu jak česká pošta...proto používám radši PPL.
na DPD trochu pozor, celkem casto tam posilam NB a obcas se stane, ze sice formular vyplnite, ale nikdo neprijede, tak se clovek divi, vola tam a zjisti, ze sice formular vypnil a odeslal, ale u nich se nic neobjevilo...takze pokud nekdo nedojede v den, kdy jste domluveni (cas, do kdy je potreba zadost odeslat, aby prijeli druhy den, je u formulare napsana), tak zavolat, overit, jestli nenastala nejaka neocekavana udalost (havarka vozu a tak) a jestli je Vase zadost zaznamenana v systemu...
Tak jen pro informaci pro často reklamující prasklé plasty. Mě se to stalo již potřetí, tak jsem po roce stráveném s Asusem (krom těch plastů jsem si nestěžoval), na třetí reklamaci poslal žádost o vrácení peněz. A vše proběhlo bez problémů, zařízení jsem poslal jako vždy bez příslušenství, zbytek jsem si mohl ponechat, do dvou týdnů jsem si mohl do obchodu kde jsem zařízení zakoupil jít vyzvednout peníze. Takže jsem vlastně měl Asuse rok v pronájmu zadarmo (vlastně jsem zadarmo získal nabíječku, sluchátka....).
Možná se to někomu nebude líbit, ale mezitím jsem dal sbohem zařízením s WM a pořídil jsem iPhone a už bych neměnil (co se týče dotykového ovládání, materiálů, funkčnosti, jednoduchost instalací, legálně získané programy za babku..., není třeba zařízení dolaďovat různými instalacemi a firmwary....). Takže díky všem tady na foru, které je super! Třeba jednou někdo vyrobí dokonalé zařízení s WM a já se k nim zase vrátím![]()
P750 pořád doma...DPD něpřijede a nepřijede.
staci jim volat a volat :-) ba ne, vazne, znovu vyplnit formular a pak zavolat pro overeni...pro dalsi reseni kdyztak asi spis zalozit novy topic, at tu neni chaos...
Tak u mě to teda proběhlo bez jakýchkoliv problému a prodlev. Během 4 dnů jsem měl telefon zpátky.
Volal jsem snad 5x...formulář jsem vyplňoval taky 5x...řidič se jednou tvářil, že i dojede..popsal jsem mu cestu, řekl, že dojede kolem 9-10 hod., čekal jsem do pěti a nedojel...už mě to celkem irituje.
Ahoj,chcel by som vás poprosiť o pár informácií.
Ste s výkonom wifi spokojný,ja neviem chytiť ani prd,kde iné zariadenia ukazujú plný,mne sotva dve čiarky a aj tak sa nevie pripojiť a nevidím žiadny rozdiel medzi výkonom 50% a 100%.V čom môže byť problém.mám tam ešte niečo nastaviť?
Čistý windows má "po spusteni" 10 programov,ktoré s nich môžem odstrániť,aby som uvolnil operačnú pamäť?
Údajne je program,ktorý dokáže presúvať pamäť PDA do operačnej pamäte a tým zväčšiť operačnú pamäť,je to pravda?
Dík
Konečně P750 odvezli, sice z jiné adresy a o den pozdějí, ale přece.
Zdarecv lidi,sice to sem nepatri,ale po reklamaci prasklych plastu az prijde domu tak ho budu prodavat,mam tam od sira Pitky 128mb ram tak se muzete ozvat pokud by nekdo mel zajem.
za co menis?
Jeste nevim,nejsem zatim pevne rozhodnuty,asi ale HTC Touch HD nebo mozna ten novy HTC Touch Pro 2.
Ale zatim je jeste vse ve hvezdach,zalezi za kolik a jestli bych ho vubec prodal,no uvidime.
Asi taky P750 prodám, jak mi dojde v reklamace, ale strašně spadly na ceně, bych ho prodal tak za 5000:?:
Tak dneska mi došel mail, že ho posíllají zpátky, super!Nejhorší bylo to DPD :?