Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 73 z 83 PrvníPrvní ... 23637172737475 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1,081 až 1,095 z 1240

Téma: ASUS P750 - obecná diskuze o zkušnostech, tipech atp.

  1. #1081
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    91

    Melo by to jit ve slozce "po spusteni" tam bys to mel smazat a melo by to byt ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #1082
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    34

    Tak jsem to tam smazal, ale efekt žádnej. Ani mi nejde nijak odinstalovat, že bych ho třeba znovu nainsaloval. Pořád mi straší v liště a nic s tim nejde dělat ....stále stejná hláška. Nějaký jiný nápad pls ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #1083
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    A kterou lištu myslíš? Soft klávesy? Jestli ho máš pod levou nebo pravou soft klávesou, tak použij nějaký program pro přemapování těchto tlačítek. Já např. používám KeySwop. Najdeš ho zde:

    http://www.freewarepocketpc.net/ppc-download-keyswop-v0-2-1.html
    Těch programů je víc, stačí pohledat i zde na foru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #1084
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    34

    jj myslím Softkey lištu. zatím jsem to zkoušel změnit pomocí SKtools v registrech na jinej prográmek a to se povedlo. Škoda ale že nejde te AsusLauncher, docela jsem ho používal. Kdyby se ho někomu podařilo rozchodit na WM6.1 tak dejte vědět.Jinak díky všem za rady.:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #1085
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    14

    hojky všichni, mám dotaz minulý pátek mi došel asus p750, četl jsem něco o sorgově romce 0,22 má smysl ju dávat do mého asusa??datum rom mám 2008/1/15, verze rom 4.8.10 csy_cs00 a verze rádia V4.6.8.-PP díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #1086
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    110

    Udelal jsem pokus - poslal jsem PDA na reklamaci se Sorgovou ROMkou - uvidime, co se bude dit :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #1087
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Když jsem já posílal telefon do serviu, měl jsem tam taky sorgovu romku. Oprava proběhla normálně, ale telefon vrátili s originální Asus romkou.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #1088
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    Už někdo udělal zkušenost s 3. reklamací? (např. plasty) Vrátí servis peníze? (je mi jasný, že jestli byl někdo úspěšnej, tak už nebude navštěvovat zdejší diskuzi Asus...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #1089
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    34

    Peníze vrátit musí ! Po 3. reklamaci na stejnou chybu.

    Doufám,ale že mě se to nestane. Jsem s P750 spokojenej a plasty zatim taky držej.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #1090
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    jj přesně tak, je to v obchodním zákoníku - pokud se reklamuje třikrát stejná věc nebo čtyřikrát různá věc, lze si nechat vrátit peníze.
    jinak po upgrade na 128MB RAM, aktivaci VGA a instalaci české xT9 pochybuji že někdo tento telefon vrátí, je prostě best!

    jinak postřeh k výdrži baterie - mám aktivovaný VGA režim a 128MB RAM a po praktické stránce se viditelně snížila výdrž baterie. dříve jsem nabil telefon během dne, využíval ho a druhý den jsem ve stejnou dobu opět dobíjel (připojoval k pc v práci) a byl vybitý tak z 20-25%. je to takový denní koloběh. při stejném vytížení za stejnou dobu nyní s VGA a 128 RAM je telefon vybitý na cca. 30-40%. nejmenší rozdíl je pokud se nepoužívá, např. přes noc když je jen zamčený ubyde tak do 5% nebo spíš méně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #1091
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    34

    Těch 128MB RAM je asi dost znát, ale já pořád váhám. Když vezmu v potaz že tím přijdu o záruku a pak se mi s nim něco stane jsem namydlenej. Co vy na to ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #1092
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    když mi odejde kryt nebo displej, tak si větší ram ani nevšimnou - to jsem přesvědčen - jedině kdyby nahrávali vlastní rom... a myslím že jim říct ať jí nemění by nebyl problém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #1093
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    no jo, ale co když řeknou, že se v tom někdo hrabal a že plasty odešly kvůli tomu... tak je se zárukou smůla...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #1094
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    34

    Přesně tak. Měl jsem ted možnost týden pracovat jako servisní technik mobilů v autorizovanym servise a přesně takhle to tam probíhalo. Záleží na technikovi jak to posoudí, jeden sebere záruku za trochu odřenej kryt a druhej to přejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #1095
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    62

    Zdravim, mam taky problem s GPS, neviem ci to robil len mne ale napr nekedy mi strasne blbne igo8 napr najde polohu ale neukaze trasu proste cele to blbne , prepocitava aj ked nema co atd? ma s tym niekdo podobny problem, neni to v gps module nahodou?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 73 z 83 PrvníPrvní ... 23637172737475 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1823
    Poslední příspěvek: 04-10-2013, 10:05
  2. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 22:28
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 16:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 12:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 22:08