Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 83 PrvníPrvní ... 210111213142262 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 1240

Téma: ASUS P750 - obecná diskuze o zkušnostech, tipech atp.

  1. #166
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Přesně tak
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    ja tu upravu presne neznam, je to nejaky editovani primo ROMky, takze to tak jednoduchy nebude...ale na XDA je teho celkem hafo...

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=324594
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=323538

    tady neco na E-Teny (nicmene asi nekompatibilni...)

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Taky jsem prolítnul xda, ale nevím, nevím. Přímo verze pro P750 asi nebude a zkoušet nějaký jiný se mi nechce. Třeba se časem něco objeví. Rychlost P750 je super, klidně bych na její úkor přidal více ram paměti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    jasny, ono kdyby to bylo tak jednoduchy, tak by to udelal uz sorg...jeho ROM sem mel na TyTNovi a tam se dali stahnout ruzny verze od PP 4MB az po 10MB...

    jak to bylo na ty ROMce s klavesnici? na screenech sem videl, ze notifikace rezimu byla presunuta nahoru vedle GPRS notifikace...da se uz psat v java aplikaci a nebo trebas v opere pismena? da se nastavit default ABC? dik
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Co vím tak s XT9 se dají psát písmena všude. Nějak jsem to nezkoumal, ale kde jsem potřeboval, tam mi to písmena psalo. Zkoušel jsem MiniOperu a bez problémů mi to psalo písmena v tom jejím editoru, např. zadání webové adresy.
    Výchozí je režim xt9 na abc se musí přepnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Ono slozite to urcite neni , ale ten vysledek by byl nicotny ... :-( zadny velky prinos ani jednim smerem to nenese , daji se ziskat treba 2 , nebo i vice Mb , jenze ono ve vysledku nechybi 2Mb ale mnohem vic , takze to defacto nic nevyresi . Podobne pokusy se delaly s e-tenama , zadne valne vysledky to ale nemelo resp.nema .... Pouziva / pouzivalo i na ostanich zarizenich (Trinity , TyTN ) ale zmeny mezi 2 nebo 8Mb nebyly vlastne v chodu zarizeni znat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    pri vypisovani mi to v mini opere jelo taky, ale jakmile je tam zadost o heslo, tak to zacne psat cislicka (ale tohle delala myslim i P525)...v opere full (865) to nepise pismenka nikde, jen cisla (hvezdicka prepina fullscreen)...

    uz nekdo prisel na to, jak se daji pridavat vlastni slova do T9? pocitam, ze to bude nejak pres prepnuti do ABC a pak???

    da se nejak zamezit te animaci, kdyz si vyvolavate pres left soft key "oznameni"? vsechny animace mam (default) vypnuty, jen tehle se ne a ne zbavit...

    ...zmeny mezi 2 nebo 8Mb nebyly vlastne v chodu zarizeni znat...
    na heraldovi je to teda znat dost razantne, v rychlosti i stabilite...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Konkretne Heralda jsem nemel , ale srovnatelny byl treba Dopod818pro a tam tedy platilo take co u Trinity , TyTNa ze rozdil zadny - stabilita vubec ne , stabilne to chodilo vzdy a rychlost cehokoliv se nemenila ani minimalne , benchmarky taky vlastne nic neukazaly . Proto uz to taky dneska "varici" ROMek u novych verzi skoro nepouzivaji ... nemeni
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    tam to bylo tim, ze herald v nektere z WM6 (oficielnich) ROMek mel desne malo pameti (bezne po par dnech musel nasledovat reset, jinak bylo zle)...tak to resili tim PP, ale pak to zase padalo ... ta poznamka byla spis takovy pokus o vtip...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    nevím jestli jste zaregistrovali anglickou verzi: http://asusmobile.net/
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    pridavani slov do slovniku T9:
    zacit psat slovo, po zaseku zvolit "pridat slovo", nic nemackat krom "hvezdicky", mackat az do abc (Abc; ABC) a zacit psat; po napsani stlacit joystick doprava (ozve se zvuk) a sluvko by melo byt pridano...ufff, "debilni" zpusob...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    117

    Super, konečně to někdo zjistil. Debilní je hodně slabý slovo... Ještě tak zjistit jak se slovo dá vymazat.... Mám tam Místo jména slovo "JmenoAhoj" apod. krávoviny
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    378

    A co zkusit toto, je to sice určené pro HTC přístroje.... :t9editor
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2005
    Příspěvků
    117

    Vypadalo to nadějně, šlo to i nainstalovat, ale hlásíto: " HTC Phone Pad is not installed in your device". :-(

    škoda.....
    Díky za snahu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    Nazdar dany a panove. Zrovna se chystam koupit nejake MDA a Asus P750 je horky kandidat. Mam ale jeden zasadni pozadavek, kvuli kteremu jsem vyradil jine masinky: MDA musi mit GPS cip SiRF. Coz P750 splnuje. Ale dale me velmi zajima, zda-li jde vystup z cipu prepnout z NMEA modu do modu SiRF binary.

    V tomto ohledu me trochu vystrasil prispevek uzivatele "kubisz", ktery uvadi, ze prepnuti neni mozne. Jak to je, jde prijimac prepnout nebo ne?

    Prepokladam, ze kdyz z vlastni aplikace zaslu na seriovy port cipu prislusny NMEA prikaz, prepne se do SiRF binary output modu. Je to tak?

    Predem dekuji za odpovedi, budou-li pozitivni, jdu pristroj jeste dnes koupit.

    Zdenek
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 83 PrvníPrvní ... 210111213142262 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1823
    Poslední příspěvek: 04-10-2013, 11:05
  2. Asus E600 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 23:28
  3. Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 20-06-2010, 17:55
  4. ASUS Garmin M20 - obecná diskuze, tipy a zkušenosti...
    Od pitka v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 12-12-2009, 13:10
  5. Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 23:08