Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Potřebuji pomoct s Asus A639

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    18

    Mám, takovej problém. S oficialni stránky Asusu, jsem si stáhnul upgrade na WM6, bez problému proběhla komplet preupgrad, ale zacalo se mi blbie spravat s SD kartou. Stava se že ji jednoducho straci, jednak při filmech, navigaci a podobně. Když mi to spraví, stači kartu vytahnout a nasledne zasunout spátky do slotu a facha. Kdyz pak Pda vypnu, a za chvili ho zapnu, tak mi to spraví znovu. Už nevím co s tím, napsal jsem i primo do Asusu, zatim se nepzvali. Používam Sd karty Pretec 2 a 4 Gb 66X rýchlost zápisu, ne SDHC. Za radu vopred děkuju.

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Mam stejny problem! A taky nevim co tim((



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    11

    Taky mohu potvrdit...je to silene otravny zvlast v aute..ja to budu posilat do servisu doufam ze tam pujdou nahrat WM5 z5

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Již známý to problém, dělá to asi většina přístrojů Asus s Win Mobile 6, jedno z možných řešení je tady
    http://vip.asus.com/forum/view.aspx?SLanguage=en-us&id=20070630190406031&board_id=6&model=Mypal%20A 696&page=6&count=63
    ale já jsem to zatím nezkoušel, nechci si přístroj rozhasit úplně. Podpora Asusu je nějaká špatná, úplně se mnou přestali komunikovat, když jsem se jich zeptal kdy bude patch.

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    18

    nazdarek. Asus mi jiz odepsal, ze taivansky vyvojari na tomto problemu uz pracuji, a treba jen sledovat stranku asus, ze se tam ta zaplata objevi, ale kdy to bude, to nenapsali, mozna ze driv to me pdacko zapusti koreny, nez se ta zaplata objevy. :? :? :? :? :?

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1

    Koukni na stranky www.asus.as a pod přístrojem Asus A639 najdes utilitu, která opravuje problém. Ale je to k GPS a problému odpojování. Za vyzkoušení nic nedáš.

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    18

    DEDY: Ahojky. Tú utilitu jsem vyskoušel, a vúbec to neovlivnilo. Musíme počkat, kdy jse taiwansti zobudí, a potom to pujde, aspoň doufam. :? :? :? :?



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od mirdin
    Již známý to problém, dělá to asi většina přístrojů Asus s Win Mobile 6, jedno z možných řešení je tady
    http://vip.asus.com/forum/view.aspx?SLanguage=en-us&id=20070630190406031&board_id=6&model=Mypal%20A 696&page=6&count=63
    ale já jsem to zatím nezkoušel, nechci si přístroj rozhasit úplně. Podpora Asusu je nějaká špatná, úplně se mnou přestali komunikovat, když jsem se jich zeptal kdy bude patch.
    Přidal jsem hodnoty do registru a od té doby se mi karta neztratila. Tom

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    1

    Citace Původně odesláno od TomTomX
    Citace Původně odesláno od mirdin
    Již známý to problém, dělá to asi většina přístrojů Asus s Win Mobile 6, jedno z možných řešení je tady
    http://vip.asus.com/forum/view.aspx?SLanguage=en-us&id=20070630190406031&board_id=6&model=Mypal%20A 696&page=6&count=63
    ale já jsem to zatím nezkoušel, nechci si přístroj rozhasit úplně. Podpora Asusu je nějaká špatná, úplně se mnou přestali komunikovat, když jsem se jich zeptal kdy bude patch.
    Přidal jsem hodnoty do registru a od té doby se mi karta neztratila. Tom
    Ahoj mohol by si prosim ta napisat ako sa to robi, krok po kroku.
    PDA mam kratucko a este sa v tom moc nevyznam.

    Diky moc

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    63

    Aj ja by som poprosil detailnejšie s tými registrami pls.

Podobná témata

  1. Asus A639
    Od medrin v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 12-01-2008, 22:42
  2. Asus A639
    Od medrin v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 04-01-2008, 23:17
  3. jak provést HR pro Asus A639?
    Od reditel_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-08-2007, 20:50
  4. ASUS A639 a iGo
    Od F_L_Y_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 04-08-2007, 18:01