Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Samsung i600 - obecne problemy

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    50

    Na i600 je vpravo uplne dole tlacitko, ktere ma symbol obalky. Dle navodu i podpory by to melo otevrit messaging program. Na mem pristroji to vsak nic neotevre. Tlacitko je jinak funkcni, nebot po stisku se rozsviti displej.

    Nevite nekdo kde nastavit pro dane tlacitko funkci (rozumej namapovat to na libovolny program)? Pres klasicke WM5 shortcuty to nejde, nebot tam se daji volit jenom numericke klavesy.

    Nebo lepe, neexistuje pro WM5 (WM6) smartphone nejaky free program na mapovani tlacitek?

    ==========================================

    Dalsi problem je nefunkcni BT DUN profil v WM5 AKU3+, ktery je zde nahrazen PAN profilem. Bohuzel s broadcom BT stackem ten PAN nechodi, takze na mem pocket PC FSC n560 nebo notasu HP mam smulu. Oficialni podpora Samsungu nevi nic a zadny patch nema (MS tvrdi, ze DUN v AKU 3+ je, ale neni defaultne zapnuty a ze to je na OEM vyrobci).

    Takze bud pockat na WM6 upgrade, kde by DUN mel byt opet defaultne videt, nebo jsem se na netu dopatral ze na to nekdo vymyslel nejakej postup, patch, ale nikde ho nemuzu zaboha najit (asi spatne hledm).

    Vyresil to nekdo?

    Dekuji vsem za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    159

    Problém s nefunkčním tlačítkem obálky jsem měl vždy, když jsem přesunul zástupce (ikonu) zpráv někam jinam z původního umístění v nabídce start. Na přemapování tlačítek jsem nikde nic nenašel, ale nehledal jsem důkladně. Zkus se podívat sem http://www.blackjacksmartzone.com/
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Ten tvůj odkaz "http://www.blackjacksmartzone.com/" nejak nefunguje. jinak ja nikdy nemel problem s tlacitkem pro zpravy. Nedelas tam neco se zastupcema programu jak psal dyndy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    50

    nejsem si niceho vedom. jak se ten lnk ma jmenovat? pokud messaging.lnk tak ten vubec nemam divam se ze tam mam posta.lnk coz je asi ono,ale nefunguje to. odkaz chodi ale tlacitko ne. kdyz to edituji tak na zacatku je nejake cislo, neni to ciselna hodnota klavesy? mam tam tusim 19
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Ad. PAN: Mam iPAQ 514 s WM6 a Vario s WM6, kde uz bohuzel neni DUN, takze s N560 to neslo pripojit na net. Ale kdyz jsem tam dal do Looxe Broadcom BT, tak ten oba normalne vidi a pripoji se pres oba na net.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od TheMelin
    Ten tvůj odkaz "http://www.blackjacksmartzone.com/" nejak nefunguje. jinak ja nikdy nemel problem s tlacitkem pro zpravy. Nedelas tam neco se zastupcema programu jak psal dyndy?
    ja mel taky i600 a obalka fungovala normalne - pristup k sms,email a post.servry, byl kupovanej normalne od operatora O2
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    jestli nepujde s tou obalkou o to ze jsi tam nainstaloval lokalizaci, pokud ta prejmenovala zastupce, tak se nedivim ze to ted nefunguje, zkus zarizeni zazalohovat, HR a najit kde ma byt ten zastupce, nebo at ti nekdo posle toho zastupce s presnym umistenim kde puvodne byl
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    50

    Citace Původně odesláno od burticek
    Ad. PAN: Mam iPAQ 514 s WM6 a Vario s WM6, kde uz bohuzel neni DUN, takze s N560 to neslo pripojit na net. Ale kdyz jsem tam dal do Looxe Broadcom BT, tak ten oba normalne vidi a pripoji se pres oba na net.

    iPAQ 514 s WM6 a Vario s WM6 maji jaky BT stack? standardni MS co je v WM6? To by znamenalo, ze BT stack ve WM6 je schopen se konecne spojit s BT stackem a vytvorit funkcni PAN spojeni.

    Protoze MS BT stack z wm5 neni pres profil PAN kompatibilni s broadcomim PAN. Sice to zarizeni vidi, ale ke spojeni nedojde.

    Takze pokud to co pisete je skutecne tak, a neni duvod tomu neverit, tak je problem vyresen a staci tedy n560 WM6 + broadcom BT stack a WM6 na i600 a melo by to spolu chodit.

    Jenom mi reknete, kterou verzi broadcom BT stacku pouzivate pod WM6 na n560. Muzete zaslat odkaz?

    Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    50

    Citace Původně odesláno od Carabei
    jestli nepujde s tou obalkou o to ze jsi tam nainstaloval lokalizaci, pokud ta prejmenovala zastupce, tak se nedivim ze to ted nefunguje, zkus zarizeni zazalohovat, HR a najit kde ma byt ten zastupce, nebo at ti nekdo posle toho zastupce s presnym umistenim kde puvodne byl
    Jo to si myslim taky. Ale nezda se mi, ze by prejmenovani melo vliv, nebot telefon testovali v lokalizaci i jini a vim, ze jim obalka fachcila.

    Nicmene, jakmile bude update na wm6 i pro ceskou republiku pro i600, tak ho ihned aplikuji a s tim samozrejme hard reset a hned uvidime, zatim to resetit nebudu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Vario i iPAQ 514 maji MS BT stack. V N560 mam zatim jen WM5 a ten Broadcom jsem tu nekde vystoural na foru. Nevim, ze by byl jiny na WM6. Zkus trosku pohledat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    burticek: s tim ipaqem si nejsem zas tak jistej, ipaqy mely vzdycky broadcom(widcomm), coz by pak odpovidalo tomu ze si rozumi s broadcomem, kdyz je na LOOXovi. Jinak Broadcom existuje jen jeden a je funkcni jak na wm5 tak na wm6
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    50

    Citace Původně odesláno od burticek
    Vario i iPAQ 514 maji MS BT stack. V N560 mam zatim jen WM5 a ten Broadcom jsem tu nekde vystoural na foru. Nevim, ze by byl jiny na WM6. Zkus trosku pohledat.
    Mno to je vyborne, takze se zda, ze to s WM6 MS BT stackem konecne zacne chodit. Jakmile semi vrati n560 z reklamace a vyda se update WM6 na i600 (pro CR), tak vse updatnu a dam vedit jak to slape.

    Diky za info.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    Tak ted jsi me s tim iPAQem trosku navrtal, ale kdyz to srovnam s Variem, tak to vypada uplne stejne chude (v porovnani s tim Broadcomem) a nabizi to i stejny sluzby, takze bych rekl, ze je tam MS BT stack.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    614

    Ale zase do smartphonu nenarves plnohodnostnej Broadcom z pocketu, neni tam treba nejaka polozka about?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    213

    About tam je, ale u hw i sw verze jsou psany jen cisla :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TomTom 5.2 a Samsung i600
    Od TheMelin v sekci TomTom
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 25-08-2009, 07:42
  2. Samsung i600 - Hidden SSID jak na to?
    Od AlienSmidy v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-10-2008, 16:02
  3. Samsung i600 WM6 Voip
    Od Trautenberg v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 22:15
  4. Samsung i600.Domácí wifi.
    Od bagio_ce4you v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-07-2008, 22:40
  5. Oficiální upgrade WM6 na Samsung i600
    Od TheMelin v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 41
    Poslední příspěvek: 28-04-2008, 09:30