PocketCM
Ahoj,
objevil jsem spravce kontaktu PocketCM. Ovladani jednim prstem,moznost vlastnich temat atd...
více na PocketCM
Prikladam jeste moji cestinu...
objevil jsem spravce kontaktu PocketCM. Ovladani jednim prstem,moznost vlastnich temat atd...
více na PocketCM
Prikladam jeste moji cestinu...
Tak je nová verze pocketcm v. 0.8...
Změny:
Category support
Delete support
New contact from scratch support
Bug fix: unicode SMS, SMS sending, D-pad crash, etc...
Better D-PAD handling
Performance enhancements
Contact icon
A přidávám novou češtinu...
Změny:
Category support
Delete support
New contact from scratch support
Bug fix: unicode SMS, SMS sending, D-pad crash, etc...
Better D-PAD handling
Performance enhancements
Contact icon
A přidávám novou češtinu...
Nová verze 0.9
Změny:
Keyboard search: type a letter and it filter the contact containing what you type
Support for transparent SMS conversation
More settings (see here)
Bug fixes: SMS threading
Other bug fixes.
+ přikládám češtinu...
Změny:
Keyboard search: type a letter and it filter the contact containing what you type
Support for transparent SMS conversation
More settings (see here)
Bug fixes: SMS threading
Other bug fixes.
+ přikládám češtinu...
Nemůžu vůbec přijít na to, jak a KAM nakopírovat a spustit tu češtinu. A ještě jeden dotaz, když vlezu do jakéhokoliv kontaktu a rozkliknu sms kontakt, objeví se jen hláška "No previous conversation with this contact". Poradí někdo? Díky.
Ahoj,
soubor lang.ini nakopiruj do slozky, kam se nainstaloval pocketcm. Me se nainstaloval do Program Files\PocketCM. Potom se jenom spusti porgram a je to cesky :) . K tem SMS...komunikaci si bere ze standardniho ulozeni sms.Takze ze slozky Inbox a Sent items ( ja mam anglickou rom ). Pres pocketcm muzes psat i sms, ktera se ulozi take do Sent items...
soubor lang.ini nakopiruj do slozky, kam se nainstaloval pocketcm. Me se nainstaloval do Program Files\PocketCM. Potom se jenom spusti porgram a je to cesky :) . K tem SMS...komunikaci si bere ze standardniho ulozeni sms.Takze ze slozky Inbox a Sent items ( ja mam anglickou rom ). Pres pocketcm muzes psat i sms, ktera se ulozi take do Sent items...
Díky. Jsem blbej, stačilo udělat restart a už to jede jak píšeš. Vypadá to na moc fajn aplikaci. Ještě jednou dík.
Je nova verze 0.10
Zmeny:
Add support for note, tap on the contact detail information, to go to notes
Tap on the contact picture to go to the contact menu
Bug fixes (contact add/deletion, unicode, etc...)
Performance enhancement
+ opravena cestina
Zmeny:
Add support for note, tap on the contact detail information, to go to notes
Tap on the contact picture to go to the contact menu
Bug fixes (contact add/deletion, unicode, etc...)
Performance enhancement
+ opravena cestina
Verze 0.11
SMS character counter
- Contact with unread SMS appears on top
- Tapping on an SMS change read/unread status
- You can create contact when you receive SMS from an unknown contact
- PocketCM handle incoming SMS: bring the window to top and highlight the contact (Note that it doesn't affect the way the message is stored, standard messaging application is still responsible for storing the SMS, also a soft-reset may be required for it to work)
- Contact caching: will load contact from cache, so a lot faster (note that obviously the first start ever is still slow)
- Update touch theme with background
- Transparent Edit boxes for note and SMS
- New setting to allow more number to be recognized as SMS number
- Bug fixes
- CAB: Uninstall should set WM default contact manager as contact manager
SMS character counter
- Contact with unread SMS appears on top
- Tapping on an SMS change read/unread status
- You can create contact when you receive SMS from an unknown contact
- PocketCM handle incoming SMS: bring the window to top and highlight the contact (Note that it doesn't affect the way the message is stored, standard messaging application is still responsible for storing the SMS, also a soft-reset may be required for it to work)
- Contact caching: will load contact from cache, so a lot faster (note that obviously the first start ever is still slow)
- Update touch theme with background
- Transparent Edit boxes for note and SMS
- New setting to allow more number to be recognized as SMS number
- Bug fixes
- CAB: Uninstall should set WM default contact manager as contact manager
Změny verze 0.12...
Fullscreen: PocketCM now takes profit of all the screen space and offer more option easily accessible
Icon panel at bottom with easy access to favorites/SMS/Filter
SMS counter on icon panel
SMS view is sorted by date
SMS counter update correctly when setting read/unread from other apps
Support for custom font in settings
Index for searching across city/company
Improved loading time
Bug fixes
+ čeština
Fullscreen: PocketCM now takes profit of all the screen space and offer more option easily accessible
Icon panel at bottom with easy access to favorites/SMS/Filter
SMS counter on icon panel
SMS view is sorted by date
SMS counter update correctly when setting read/unread from other apps
Support for custom font in settings
Index for searching across city/company
Improved loading time
Bug fixes
+ čeština
Dobrá práce :) Ještě si nevím rady s tím, jak mastavit, aby se mi seznam řadil dle příjmení? Víte jak na to? Předem dík za radu :)
Vytvot si soubor settings.ini a do nej napis
contact_sort_expression=%lastname %firstname
contact_header_formatting=%lastname %firstname
nebo tam napis %fileas
a prekopiruj ho do slozky pocketcm
Jinak vice na http://pocketcm.com/phorum/read.php?8,174
contact_sort_expression=%lastname %firstname
contact_header_formatting=%lastname %firstname
nebo tam napis %fileas
a prekopiruj ho do slozky pocketcm
Jinak vice na http://pocketcm.com/phorum/read.php?8,174
este by som chcel poprosit o Cestinu do PocketCM-0.11b, lebo ta co tu je mi funguje korektne (komplet preklad) len na PocketCM-0.12b.
Dik,
Matrix44
Dik,
Matrix44
Prosil bych jestli můžete někdo zveřejnit správně upravenej soubor aby se kontakty zobrazovaly Příjmením napřed. Podle návodu jsem to zkusil, ale výsledek nevidno. Díky napřed za ochotu...
Nějak mi to nejede..
EDIT:/ Tak už se povedlo, možná chyběl soft reset. Inu chybama se člověk učí. Díky
Nějak mi to nejede..
EDIT:/ Tak už se povedlo, možná chyběl soft reset. Inu chybama se člověk učí. Díky
Já to tedy udělal podle návodu od "Honzam 75" a musím říct, že mi to maká náramně a proto veký DÍK!!! :D Co je na tom k nepochopení?
PocketCM je i pro VGA. Jen si tam musis nahrat spravny skin...např. http://pocketcm.com/phorum/read.php?8,3412
Pcket Contact Manager v0.15
prosim poradil by mi nekdo jak na zobrazeni softwarove klavesnice u programku Pocket CM v0.15, aby bylo mozno v kontaktech vyhledavat pomoci zadanych jmen pres tuto klavesnici. Po instalaci tohoto programu a jeho spusteni se mi skryje spodni lista a nelze se tak dostat k softverove klavesnici (T-Mobile MDA III).. zkousel jsem nainstalovat v 0.14 a 0.13 tam to dela to stejne, pouze u verze 0.11 se klavesnice zobrazovala, ale ta nema vlastnosti verze 0.15 :(
prosim poradil by mi nekdo jak na zobrazeni softwarove klavesnice u programku Pocket CM v0.15, aby bylo mozno v kontaktech vyhledavat pomoci zadanych jmen pres tuto klavesnici. Po instalaci tohoto programu a jeho spusteni se mi skryje spodni lista a nelze se tak dostat k softverove klavesnici (T-Mobile MDA III).. zkousel jsem nainstalovat v 0.14 a 0.13 tam to dela to stejne, pouze u verze 0.11 se klavesnice zobrazovala, ale ta nema vlastnosti verze 0.15 :(
Program vyzerá veľmi dobre, ale nenašiel som spôsob, ako ho plnohodnotne ovládať pomocou tlačítok.
Napr. neviem, ako sa dostanem do editácie kontaktu a ako môžem skákať po písmenách.
Vie mi niekto poradiť?
Napr. neviem, ako sa dostanem do editácie kontaktu a ako môžem skákať po písmenách.
Vie mi niekto poradiť?
[QUOTE="peter.nr"]Napr. neviem, ako sa dostanem do editácie kontaktu a ako môžem skákať po písmenách.
Vie mi niekto poradiť?[/QUOTE]
Nevim zda jsem dobre pochopil Tvuj dotaz
postup je k verzi 0.15...
- vyber kontakt a klikni na nej OBR.1
- klikni nahore na nazev kontaktu OBR.2
- vyjede ti nove menu OBR.3
... a zde zvolis upravit
jak tam dostat softwarouvou klavesnici pro vyhledavani kontaktu podle zadaneho jmena, tak na to jsem bohuzel take neprisel :(
Vie mi niekto poradiť?[/QUOTE]
Nevim zda jsem dobre pochopil Tvuj dotaz
postup je k verzi 0.15...
- vyber kontakt a klikni na nej OBR.1
- klikni nahore na nazev kontaktu OBR.2
- vyjede ti nove menu OBR.3
... a zde zvolis upravit
jak tam dostat softwarouvou klavesnici pro vyhledavani kontaktu podle zadaneho jmena, tak na to jsem bohuzel take neprisel :(
Stylusom alebo prstom sa tam dostať viem, ale ja som myslel ako sa tam dostať HW kurzorom, prípadne za pomoci iných HW tlačidiel.
Napr. telefonovanie:
- kurzor hore/dole - vyberiem meno
- stačím stredové tlačidlo na kurzore - otvorí sa mi zoznam kontaktov
- kurzor hore/dole - vyberiem kontakt
- stačím stredové tlačidlo na kurzore - volám
- alebo stlačím kurzor vľavo - dostanem sa naspäť na zoznam mien
Ale neviem, ako sa dostať hore na to meno a vyvolať EDIT.
Tiež by bolo dobré nastaviť v zozname mien, aby kurzor vľavo/vpravo skákal po písmenách, nie po stránkach.
Pokiaľ PocketCM nepôjde ovládať plne pomocou HW tlačidiel, pre mňa nemá význam. Skúšal som ho ovládať prstom (skôr nechtom) a doškrabal som si fóliu na displeji. :no:
Napr. telefonovanie:
- kurzor hore/dole - vyberiem meno
- stačím stredové tlačidlo na kurzore - otvorí sa mi zoznam kontaktov
- kurzor hore/dole - vyberiem kontakt
- stačím stredové tlačidlo na kurzore - volám
- alebo stlačím kurzor vľavo - dostanem sa naspäť na zoznam mien
Ale neviem, ako sa dostať hore na to meno a vyvolať EDIT.
Tiež by bolo dobré nastaviť v zozname mien, aby kurzor vľavo/vpravo skákal po písmenách, nie po stránkach.
Pokiaľ PocketCM nepôjde ovládať plne pomocou HW tlačidiel, pre mňa nemá význam. Skúšal som ho ovládať prstom (skôr nechtom) a doškrabal som si fóliu na displeji. :no:
mam problem s PocketCM na A701/WM5 a romkou 64
po zamceni zarizeni to na obrazovce Dnes nahore prepise horni pruh (pise to tam pocketCM)
takze nejsou videt hodiny atd...
Po odemceni se pruh nahore zase objevi spravne...
nevite co s tim ?
po zamceni zarizeni to na obrazovce Dnes nahore prepise horni pruh (pise to tam pocketCM)
takze nejsou videt hodiny atd...
Po odemceni se pruh nahore zase objevi spravne...
nevite co s tim ?
Ahoj Všem, mám dotaz na češtinu pro verzi 0,15 ? Není tam vše počeštěné a já některým funkcím nerozumím. Prosím, nevíte někdo o novém překladu? Předem moc dík :))
Zacina se pracovat na verzi 0.16
Ke stazeni je na jejich foru, je to preview verze Preview verze 0.16
Změny:
- New white theme by default
- support both VGA and QVGA (no need for a specific theme)
- faster loading
- gradient filling for most of the theme (without image, so smoother gradient)
- faster switching to landscape/portrait
- lot of bug fixes (mainly because of code merging)
- theme are still zip file, but with zip file extension (may change in stable release, depending of feedback).
- lot of new bugs
Spusteni programu je znatelne rychly ;). Lokalizaci uz mam vytvorenou, ale prozatim v preview verzi nefunguje. Az bude fungovat, tak ji budu tady publikovat...
Ke stazeni je na jejich foru, je to preview verze Preview verze 0.16
Změny:
- New white theme by default
- support both VGA and QVGA (no need for a specific theme)
- faster loading
- gradient filling for most of the theme (without image, so smoother gradient)
- faster switching to landscape/portrait
- lot of bug fixes (mainly because of code merging)
- theme are still zip file, but with zip file extension (may change in stable release, depending of feedback).
- lot of new bugs
Spusteni programu je znatelne rychly ;). Lokalizaci uz mam vytvorenou, ale prozatim v preview verzi nefunguje. Az bude fungovat, tak ji budu tady publikovat...
po odinstalování této aplikace mi nefungují standardní kontakty. Vždy to hledá PocketCM. Nevíte jak to napravit?
......
tak nic už jsem to našel, je nutná úprava registrů.
......
tak nic už jsem to našel, je nutná úprava registrů.
Můžete mi poradit, když mám verzi 0.12 a chtěl bych 0.15, jestli je nutné napřed odinstalovat starou verzi a aplikovat následně novou? A samozřejmě, jestli se zachová rozdělení kontaktů s nastavením zvolených vyzvánění?
Zde je čestina k verzi 0.16
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Pokud někdo potřebuje češtinu může otestovat překlad.
Češtinu rozbalte a nakopírujte do složky z programem.
V programu podržte tl. Phone a v dalším menu, které se zobrazí vyberte Option.
Pak už jen kliknout na Language a vybrat Češtinu.
Program automaticky češtinu načte. Nic víc není potřeba.
Za tuto češtinu i s tímto návodem poděkujte Sutrusovi,který ji vložil na smartmanii
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Pokud někdo potřebuje češtinu může otestovat překlad.
Za tuto češtinu i s tímto návodem poděkujte Sutrusovi,který ji vložil na smartmanii
asi mám nějaká problém mezi židlí a displejem, ale zaboha mi nechce vyjet ta nabídka options.
pustím cm
zmáčknu a držím zelený telefon (phone)
a pořád nic
nestalo se to někomu? exe soubor jsem normálně překopíroval do složky, udělal sr a stejně to nefunguje (chci si změnit theme)
EDIT:
tak problém byl vážně mezi židlí a displejem - stačilo podržet tlačítko Phone v CM, ne hw buttonek :sarcastic:
pustím cm
zmáčknu a držím zelený telefon (phone)
a pořád nic
nestalo se to někomu? exe soubor jsem normálně překopíroval do složky, udělal sr a stejně to nefunguje (chci si změnit theme)
EDIT:
tak problém byl vážně mezi židlí a displejem - stačilo podržet tlačítko Phone v CM, ne hw buttonek :sarcastic:
Dobrý večer,
používám tuto squělou aplikaci i pro psaní SMS (zobrazení jako chat). Bohužel nevím, jak nastavit, aby se mi pro SMS neotvírala standardní WM6 aplikace, která je pomalá jak želva...
používám tuto squělou aplikaci i pro psaní SMS (zobrazení jako chat). Bohužel nevím, jak nastavit, aby se mi pro SMS neotvírala standardní WM6 aplikace, která je pomalá jak želva...
kategorie SMS
v kategorii SMS se mi zobrazí pouze kontakty u kterých mám minimálně jednu doručenou zprávu.jak sem dostat i ty,u kterých mám pouze odeslané SMS?
Automatické spuštění
Kde v registrech změnit,aby pravá softwarová klávesa zase spouštěla WM kontakty-ne pocketCM kontakty? (ale samozřejmě je nechci odinstalovat)
díky za radu
v kategorii SMS se mi zobrazí pouze kontakty u kterých mám minimálně jednu doručenou zprávu.jak sem dostat i ty,u kterých mám pouze odeslané SMS?
Automatické spuštění
Kde v registrech změnit,aby pravá softwarová klávesa zase spouštěla WM kontakty-ne pocketCM kontakty? (ale samozřejmě je nechci odinstalovat)
díky za radu
Aktualizováno: čestina k verzi pocketCM 0.17
Zůstává nepřeloženo pár textů které pravděpodobně nejsou součástí jazykového balíčku.
http://mcr.spssoftware.cz/Cestina.lang.zip
Zůstává nepřeloženo pár textů které pravděpodobně nejsou součástí jazykového balíčku.
http://mcr.spssoftware.cz/Cestina.lang.zip
Mam nejnovejsi verzi, musim rict ze je to skvely program, ale mam problem. Pokud chci nekoho z normalniho kontakt listu presunout do favorites, tak se mi misto kontaktu objevi jenom bile pole :?: :?
Verze 0.19 uz je venku. Ke stazeni je na PocketCM 0.19.
Na prvni pohled je videt novy skin. Odstraneny problem se zobrazeni favorites. Kontakty se upravuji primo v pcm. A vubec, v tehle verzi uz se u me zabydlel na trvalo:yes:
EDIT: tak pozor! u me na kaiseru nejdou tlacitkem send odeslat sms! skoda :(
EDIT: tak pozor! u me na kaiseru nejdou tlacitkem send odeslat sms! skoda :(
Musím se přidat s artemisem wm5.
K těm tématům... na stránkách tvůrce je odkaz na forum a mají tam i pár pěkných témátek do tohohle prográmku. Ale pro mne je nej th. Touch nebo Touch fruit
K těm tématům... na stránkách tvůrce je odkaz na forum a mají tam i pár pěkných témátek do tohohle prográmku. Ale pro mne je nej th. Touch nebo Touch fruit
Nevim, jestli mam neco nekde blbe nastavene a nebo je to vlastnost aplikace.
Kdyz mi prijde SMS, otevre se mi PocketCM, prectu si SMS a smazu ji, kdyz PCM zavru, tak musim jeste znova mazat SMS klasicky.
To uz me silne stve a uz me to pomalu nuti PCM odinstalovat. Mel jsem vzdy dojem, ze takovato aplikace by mela kontrolu nad konatky a SMS prevzit uplne, takhle se mi zda ze uplnou kontrolu ma jen nad kontaky, ty SMS funguji opravdu zvlastne.
Kdyz mi prijde SMS, otevre se mi PocketCM, prectu si SMS a smazu ji, kdyz PCM zavru, tak musim jeste znova mazat SMS klasicky.
To uz me silne stve a uz me to pomalu nuti PCM odinstalovat. Mel jsem vzdy dojem, ze takovato aplikace by mela kontrolu nad konatky a SMS prevzit uplne, takhle se mi zda ze uplnou kontrolu ma jen nad kontaky, ty SMS funguji opravdu zvlastne.
mám tam zakázanou každou funkci ohledně sms, která jde a jen tak jsem spokojen. Podle mně by to měli vypustit úplně a soustředit se na plnohodnotný adresář a jeho ovládání. No aspoň v nových verzích jde zrušit to otvírání sms v tomto programu...
Nevíte někdo,jak odstranit tento problém na HTC Cruise: Jestliže z HTC Touch CUBE otevřete kontakty PocketCM a pak je chcete zavřít, dojde k zamrznutí CUBE, která přestává reagovat a pomůže jenom softreset. Na fóru PocketCM jsem tento problém našel zmíněný, ale buď tam není řešení, nebo mi ho moje angličtina nedovolila zavnímat. Pokud víte jak na to,prosím dejte vědět... Díky
http://pocketcm.com/phorum/read.php?15,8017
http://pocketcm.com/phorum/read.php?15,8017