Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 42

Téma: Oficiální upgrade WM6 na Samsung i600

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    70

    Ano, udělal jsem ji předevčírem. Jinak ta romka s wm6 je asi pro všechny země stejná a jsou tam stejné jazyky jako ve wm5, čili čeština tam není a myslím, že ani nebude.
    Liší se to jen kontrolou verze, která se upgraduje. Ja použil pro upgrade holandskou verzi. Musí se předtím nastavit telefon přes preconfiguration menu na holandsko a po upgradu zpátky na czech.
    Podrobný návod je zde
    http://www.nadchodzi4.info/topics16/1005.htm#13281
    je to v polštině, ale to snad není problém.
    Upgrade byl naprosto bez problému. Doporučuju. A hlavně, funguje mi Skype!! Konečně!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Super,díky.
    Jinak dnes přibyli další země.Už je tam 13 zemí ! Bohužel Česká republika stále ne...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Tak upgrade proveden podle Polského návodu,vše plně funkční a maximální spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Tak jsem take po upgradu na WM6. Zatim vse O.K. Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    70

    Rádo se stalo, když nás ten Samsung tak napíná. Jen by to chtělo ještě vykoumat, jak do té romky nacpat další providery. Je tam jen O2 pod volbou czech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    50

    Nesel by sem dat navod v cestine, Polsky neumim.
    V preconfiguration to po me chce nejake heslo ktere neznam.

    Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Polsky take neumim, ale podle obrazku a text jsem si domyslel a povedlo se. To heslo je *#81230*#.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Kdyz nebudes jeste neco vedet, tak se klidne zeptej a ja se budu snazit poradit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Ta ROM WM06 je opravdu dobrá.Jen je škoda,že nebude v češtině...Už kvůli české T9.
    Jen tak mimo. Koupil jsem si před týdnem Motorolu Q9h a pánové,musím říct,že je to fakt velký fičák...Až na WiFi které Q9h nemá je to opravdu bomba.Rychlostí se Q9h nemůže nic rovnat (někde jsem četl,že má CPU 335MHz),je to rychlé jako blesk.Nikde žádná prodleva ani čekání.Taky je super velikost paměti.Má to jednou tak větší paměť jak i600.
    Takže pokud někdo plánujete přechod s i600 tak můžu doporučit Q9h...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Bohužel ta WiFina by mi chyběla, neb jí dost využívám, tak z toho důvodu po ní ani nekoukám, škoda. Jinak ta česká T9 není až tak velký problém. Během pár mailů a SMS už mám dostatek českých slovíček uložených. Ta T9 si pamatuje veškerá slovíčka které píšeš. Teď jsem viděl slovník v diskuzi pro Qtek 8310, možná to bude fungovat i na Samsungu
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    4

    Pri upgrade na WM6 podle navodu se zastavil na 20% a i600 prestal reagovat,nekolik desitek minut jsem cekal a zadne pokracovani upgrade.Vypnul mobil a po zapnuti se mi zobrazi pouze uvodni obrazek Ultra Messaging,dal uz nejde.Muze mi nekdo poradit na obnoveni?nebo je nutny servis?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    No já myslím,že není vše ztraceno.Pokud se ti i600 spojí normálně s ActiveSync,tak bych to vyzkoušel znuva od začátku.Pak by se vidělo.
    Možná by to ale chtělo přijít na to,kde se stala chyba.
    Třeba firewall ???Nebo já nevím,špatně stažený soubor s upgradem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    4

    i600 se nespoji s Active Sync.Zkusil jsem spojit s MDA Touch k Active Sync,bez problemu.Nevim kde se stala chyba....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Tak to je smůla.Ještě vyzkoušej dát i600 podle návodu do Bootloader módu a pak spojit s PC. Jestli ani to nepůjde tak nevím,asi servis...
    Ale aspoň aby šel i600 hodit do Bootloaderu.Pak by šel udělat upgrade s karty - tedy pokud někde seženeš image ROM na kartě...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    1,648

    Možná byl poškozenej souborROMky. Zkusil bych ho stáhnout znovu a podle předchozího příspěvku upgradovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. TomTom 5.2 a Samsung i600
    Od TheMelin v sekci TomTom
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 25-08-2009, 07:42
  2. Samsung i600 - Hidden SSID jak na to?
    Od AlienSmidy v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-10-2008, 16:02
  3. Samsung i600 WM6 Voip
    Od Trautenberg v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 22:15
  4. Samsung i600 - obecne problemy
    Od Trautenberg v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 18-08-2008, 16:27
  5. SDHC driver pro Samsung i600
    Od TheMelin v sekci Programy pro Smartphone
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 17-06-2008, 08:31