Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: aktivace GPS na HTC P3300

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    2

    Pomoc, pomoc - zatím svádím marný boj při pokusech o aktivaci GPS na HTC P3300 Artemis. Tom tom tvrdí že nebylo nalezeno zařízení GPS a asi má pravdu, protože vůbec nebliká levá ledka - mám pocit, že je to někde vypnutý ale čert ví kde - poradíte trik? díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    26

    Tak to vezmem poporade
    nastaveni GPS - Statr/nastaveni/GPS
    port pro programy COM4
    hardware port (mám tam žádnej ale na funkci to vliv mit nebude)
    přenos. rychlost 4800
    zaškrtnout "Spravovat zařízení GPS automaticky"
    pak pust TOMTOMa a chvilku bude litat "chyby zarizeni GPS" a pak by melo naběhnout "čekám na platný signál GPS..."
    pokud ne tak nastaveni/zobrazit stav GPS/konfigurovat a tam bys měl mit nastavený "Věstavěný příjmač GPS"
    A pak by ti to mělo šlapat. Pokud ne tak navštěva servisu. Hodně štěstí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Jen upřesním, ta volba zařízení nefunguje na vestavěný GPS, ale na jiná NMEA GPS. (alespoň u mně)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    219

    u me taky funguje na NMEA GPS)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    0

    Je to přesně tak jak píše Luke,dělalo mi to taky problém ale udělej to přeně tak a dej tomu cca 5-10 minut a bude to šlapat!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    2

    diky vsem, uz mi to chodi, ale spravna volba, alespon pro muj PDA je jina NMEA GPS. volba interni GPS nefunguje, mozna ze jsem mel na zacatku poznamenat, ze pouzivam nikoliv predinstalovany tomtom ale nove instalovany tomtom 6. takze cira spekulace je, ze na predinstalovany tomtom je spravne interni GPS, pro nove instalovany tomtom je spravne jina NMEA GPS.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Čirá spekulace je nepravdivá, předinstalovaný tomtom u mne běží rovněž na NMEA.
    Má spekulace je, že volba interni GPS funguje na zařízeních, které jsou vyloženě navigace, ale v PPC je GPS připojena jinak, jako nějaký modul, proto jiná NMEA.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2011
    Příspěvků
    0

    Na mém artemisu mám TT 6 a šlape mi na COM4 a konfigurace : Vestavěná GPS
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. aktivace map
    Od dvalaska v sekci TomTom
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 04-04-2007, 01:27
  2. Aktivace BT
    Od rds v sekci iGO
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 18:08
  3. TomTom - aktivace
    Od z00m v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-08-2006, 12:38
  4. Aktivace WisBar skinů?
    Od Ignis v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-01-2004, 10:47