Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 39

Téma: Sms nebyla odeslana a hodi se do konceptu i kdyz se odesle

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od Anydraj
    Mozna za tim bude tohle
    http://mobil.idnes.cz/vodafone-ma-na-ostravsku-problemy-se-siti-delnici-prekopli-opticke-kabely-15j-/mob_operatori.asp?c=A070727_105932_mob_operatori_h ro
    Myslím, že tím to nebude, bydlím na druhe straně republiky...
    Ale je jasný, že kdyby se ta chyba vyskytla třeba u nějaké nokie tak se z toho vodafone pos**** a hned to řeší...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    8

    Ještě se zeptám jaké máte verze firmwere? je totiž možné že se chyba vyskytuje jen u pda s verzí R64.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    já mám taky R64 a Vodafon....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    19

    Také mám vodafone, ale problém s tím mám jen v oblasti s nízkým signálem (jedna čárka, občas dvě, občas to vypadne a to je přitom mio pořád na stejném místě). Vypadá to asi takhle: posílám SMS, ke konci mi vypadne signál a mio napíše že sms neodeslal. Po chvíli přijde doručenka, takže sms se prodrala, ale mio o tom nemělo ani páru. Je to nemilé, ale stalo se mi to jen třikrát za půl roku.
    S pda se často dějou horší věci než tohle :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od Tulkas
    ...je totiž možné že se chyba vyskytuje jen u pda s verzí R64.
    To by odpovídalo. Taky mám R64. Na stránkách www.mio-tech.be jsem zahlídl ke stažení R65. Máte někdo zkušenost, jestli je ta chyba i zde? ...abych věděl jestli má cenu pouštět se do upgradu
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    93

    Mám R65 a Vodafone, dělá mi to taky. Nejdřív to bylo jednou za čas, teď u každé SMS. Uloží se do neodeslaný, ale doručenka mi přijde a SMSka dojde. Ale vždy pouze pokud má jen 160 znaků, jinak ji ořízne. Zkoušel jsem to se SIMkou Eurotelu a je to to samé. Chystám se na HW reset, tak uvidíme, co to provede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    13

    HW reset NEPOMUZE !!! Take jsem ho udelal. PDA jsem vratil dodavateli..Nastesti jsem ho mel asi jenom 5 dni, takze jsem mel narok.Nejsem zvedavej cekat na to, jestli se bud vyrobce nebo operatori rozhoupají k náprave........
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    36

    Tak jsem do mojeho Mio A701 zkusil vrazit simku T-Mobile od kámoše. Odesílání SMS proběhlo naprosto korektně a bez problému. Pak zpátky můj Vodovodyfone a zase stejný problém při odesílání. Volal jsem proto na tu jejich Vodafonskou linku (ten jejich automat je otřes, než se člověk dostane na operátora). Tam jsem se dozvěděl, že jim tam s tímto problémem volá hodně lidí, a že to určitě půjde nějak řešit. Taky mi poradili, abych zkusil simku v jiným telefonu. To je sice fajn, že v mojem starým Siemensu to funguje, ale to neřeší můj problém. To Mio jsem si totiž koupil právě proto, že můj starej Siemens už mi po těch letech pomalu a jistě umíral. A kvůli problému někde u Vodafonu nebudu přece měnit mobil, zvlášť když ho mám cca teprve měsíc. Když už bych měl něco měnit, tak radši operátora. :disgusted:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    13

    Taky jsem to řešil Volal tam atd....abych řekl pravdu, tak mě to sere! Proto jsem ho vratil a necham si asi svoji 6310i...alespon nemam ty starosti.Vrazit 8500 do zařízení, ktere ani nefunguje, at je to vinou operatora nebo Vodaf. To se neda.nehlede na to, kže jsem měl již 3 zařízení s pocket PC WM5 a GSM modulem a všehcny mě spíše sraly než že by mi ulehčily život.Bohužel...Muj nazor je, že je to nepoužitelné zařízení všeobecne s WM5.Musi se do toho nahrat hromada balastu aby to bylo použitelné, ale pak zas jsou odezvy atd. tak pomale, žeje to o nervy!!!fakt neštěsti! Zlatej palm
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    36

    Docela by mě zajímalo, jestli je tu někdo, kdo má A701 a Vodafone a odeslání SMS mu jede bez chyb. To bych se ho zeptal, jakou má verzi ROM )
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2002
    Příspěvků
    132

    V zarizeni to nebude, ostatni uzivatele taktne mlci. Vcetne me. Mam A701 a T-mobile (ale je pravda, ze SMSky pisu prevazne z netu).
    Vodafone proste neco zmenil na siti a MIO na to takto reaguje.
    Preji uzivatelum Vodafone kratke cekani na jinou ROM (necekam, ze neco udela operator).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    2

    Nedalo mi to a nahral jsem R65. Nerad bych se unahlil v hodnoceni, ale vypada to, ze je vse OK.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2004
    Příspěvků
    77

    Dobrý den,

    problém s zprávami na zařízeních Mio A701 byl předán na technické oddělení Vodafone a měl by být v blízké době vyřešen.

    Děkujeme za trpělivost, s pozdravem

    Admin

    http://www.techforum.cz [ TechForum :: overeno Technoidy ]

    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    Toto jsem dnes dostal jako odpověď od Vodafonel
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    36

    Citace Původně odesláno od PetrS_HK
    Nedalo mi to a nahral jsem R65. Nerad bych se unahlil v hodnoceni, ale vypada to, ze je vse OK.
    Taky jsem včera přeflashoval na R65. Problém ale zůstal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    91

    mám stejný problem,vidím to u chyby u Vodafone.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. E-mail - odeslaná pošta
    Od Jluk v sekci Touch HD
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 09-08-2009, 20:06
  2. ActiveSync - INSTALACE NEBYLA DOKONČENA
    Od jacktalking v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-01-2007, 19:00
  3. MDA Compact - 2x odeslaná SMS
    Od cihla_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-11-2006, 15:51
  4. SPB Imageer v1.2- čeština by nebyla?
    Od RV_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-10-2006, 19:28
  5. Hodi se koupit L00X420 ??
    Od Valheru_ce4you v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 14:48